Norske myndigheter anmeldt for kriminalitet mot menneskeheten

Lenkene du finner nedenfor er ikke ny informasjon for de som har fulgt informasjon fra alternative nyheter om hva som skjer i verden siden 2020. Jeg deler dem likevel, da jeg fortsatt treffer på mennesker som tror de kan beskytte seg selv og andre fra å bli syke, med bruk av munnbind når de går og handler eller selv er på jobb.

Her er en lenke til informasjon om at norske myndigheter er anmeldt for kriminalitet mot menneskeheten.

Her er lenken til dokumentet: COVID19 A PLANNED PANDEMIC AND A CRIME AGAINST HUMANITY, som artikkelen bygger på.
Den norske oversettelsen er dessverre tatt ned av adobe. Sensurert vekk.
Denne lenken er lagt til 21 april: Her er en video fra leder av rettssaker for alle rettsaker som er kriminalitet mot menneskeheten: Vi har alle bevisene.

Det er utlovet en premie på 265 000 dollar til den som kan påvise at viruset SARS-COV-2 eksisterer. Ingen har så langt klart å bevise dette ut fra vanlige vitenskaplige metoder. For de fleste, er dette en vanvittig og helt utenkelig tanke, at viruset som har snudd Norge og verden opp ned, ikke kan påvises å eksistere.

Hvordan stoppe en plandemi? De enkle grep er at friske folk må slutte og teste seg, og folk må slutte og tro på og leve løgner. Her er et dokument som forklarer bakgrunnen til at dette er en plandemi og ikke pandemi.

En artikkel om den nye vaksinen. Kan injeksjonen medvirke til at man utvikler diabetes eller demens om noen år? En forklaring på hvorfor våre myndigheter kan pushe en vaksine som kan gjøre deg syk, finner du i de dokumenter som er nevnt foran.

Takk til Kenneth Otterlei som delte lenkene med meg. Her er en lenke til Kenneth Otterleis facebook side, da han deler informasjon om pandemien og situasjonen i Norge og verden, for de som søker mer informasjon.

Informasjonen foran er overveldende. Selv har jeg brukt lang tid på å ta dette inn, og nå på Å SE MED EGNE ØYNE at det som før ble definert som konspirasjonsteorier, faktisk skjer. Like foran øynene på oss. Det er denne endringen som er så avgjørende for folk å forstå. Å få folk til å bruke egne øyne og tenke selv. Dette er en motsats til mind kontroll som handler om å få folk til å tro at de ser noe annet enn de ser. Jeg skriver ikke blogg for at du skal mene som meg, men for at du skal ta inn det som skjer i din hverdag, i Norge og i verden. Ingen kan endre det vi ikke forstår.

Når pandemien kom mars 2020, forstod jeg at noe skurret, da jeg ville strøket med glans når jeg tok min doktorgrad i folkehelsevitenskap, om jeg hadde presentert den statistikk vi fikk presentert fra myndighetene.

Jeg deler også en lenke som viser hva som skjer i kroppen, på cellenivå, når vi utsettes for stråling. Dette er lenke som viser den stråling som skjer gjennom 4G, den vanlige mobilen til de fleste av oss bruker. Etter å ha sett denne lenken forstår hvorfor det kan være smart å ikke ha mobilen i lommen, eller på nattbodet når man sover, men legge den et stykke fra deg når du ikke bruker den, og ha den i vesken når du har den med deg. Jeg har i en tidligere blogg omtalt hvilke helseskader som kan skyldes stråling – se bloggen sykdommen ingen snakker om.

Arthur Firstenberg er en av de som har satt seg inn i historien og effektene av stråling. Hvis du ikke allerede har lest hans bok – den usynlige regnbuen, anbefales du å gjøre dette. Vel verdt lesing i disse tider. Her er en lenke til en nettside hvor man kan signere opprop mot skadelig stråling.

Kognitiv dissonans – dette er en indre forvirring, ofte med tankekaos, som oppstår når man opplever to virkeligheter som sanne, og som samtidig er helt motstridende. Ved å være i denne forvirring, lese deg opp, vil en selv lande i en av virkelighetene, man ser da gjennom illusjoner.

PCR Testen.
1. WHO sier nå at PCR testen er feilaktig
2. Testen inneholder nanopartikler

Og de nye INJEKSJONENE som ikke er vanlige vaksiner.
Dr. Sherri Tenperry forklarer hva som skjer i kroppen, og det er noe annet enn å beskytte mot sykdom.
En infomasjonsfilm om vaksinen, som kommer fra Charlie Ward sin hjemmeside.
Nanopartikler og Hydrogel iu injeksjoner – hva betyr det? Filmen inneholder også et klipp fra Kary Mullis, han som fant opp PCR testen. Filmen viser også hvordan man planter virus som ikke eksisterer til å fungere i menneskets sinn, ved å skape frykt. Den tar opp hvordan biovåpen virker og brukes, dette er utdrag fra et foredrag om nevrovåpen , som ble holdt før mars 2020 av James Giordano, PHD.

Det store bildet er at vi trenger ikke være oppdatert på alt som skjer. De tema som ikke er tatt med på denne siden er knyttet til det som skjer i verdensrommet, og i de underjordiske tunneller. Er man passe oppdatert på den skjulte agendaen, på farene med PCR test og injeksjonen, trenger man trolig ikke mer info om dette, da slike lenker ikke er oppbyggelige. Slike lenker er ment for å vekke de som sover. Er man allerede våken, skal man lytte i sitt hjerte og la seg lede av hjertekraften, en kraft som er større enn de mørke kreftene og dens agenda.

Essensen i det store bildet er om man som menneske vil være sin egen herre, eller om man vil gi fra seg livskraften til andre. Det å velge å være sin egen herre betyr å utvikle sin bevissthet. Det finnes mange veier til samme mål. På Balanzen har vi mer enn 10 års erfaring med utvikling av bevissthet, og det er mulig å se på denne pandemi som en wake up call. Og det å følge med på pandemien (smittetall, sykehusinnlagte og døde) kan være en distraksjon fra det å leve sitt eget liv. Lakmus testen er i hvor stor grad lever du for tiden det liv du ønsker å leve. Hvis svaret er i liten grad, er det viktig å huske på at veien ut av dette skjer gjennom indre endring, ikke den ytre.

For meg som hadde lest hva konspirasjonsteorier var, lenge før mars 2020, er ikke sjokket hva mørke krefter kan gjøre, men alle mennesker som ikke setter seg inn i hva som egentlig foregår, rett foran våre øyne. Alle mennesker jeg kjenner som tar på seg oppgaver for den mørke agendaen, i god tro. Hvor flink pike og kjekk gutt programmeringen overstyrer evnen til å tenke selv. Som lar seg hjernevaske. Hjernevasking betyr å se noe som ikke er der, eller å ikke se det som er der.

Det nye, som kommer, som ingen snakker om enda, er hvordan effekten av mRNA injeksjonen vil påvirke helsen, påvirker etablert behandling mot kjente autoimmune sykdommer. Det uklare er om vi nå vil stå overfor nye sykdommer som vi mangler behandling for? Kun tiden vil vise.

Det er overveldende å ta inn det som skjer lokalt og globalt, og det er menneskelig å stenge ute det som overvelder oss. Men situasjonen vi nå opplever tvinger oss til å tenke, hva skal vi gjøre for å overleve. Det å utvikle vår bevissthet hjelper oss av flere grunner:
# vi utvikler evnen til å skille sannhet fra usannhet
# vi utvikler indre kraft, slik at vi kan si nei takk til det som skader oss, klarer å stå imot presset
# når vi bearbeider det som er i ubalanse i oss, økes vår bevissthet. Jo høyere bevissthet vi har, jo høyere energifrekvens har man, og jo mer er man beskyttet mot angrep utenfra
# Vi utvikler kraft med vår indre kjerne, og øker evnen til å lytte til oss selv
# vi utvikler evnent til å skape det liv vi ønsker å leve
# vi blir medskapere sammen med den store flokk over hele verden som sprer lys, og som er i gang med å skape den nye verden, nye systemet på alle fronter, en ny verden for våre barn og barnebarn.

Det som har vært kommer aldri tilbake. Vi må sammen skape det nye. Gjør ikke vi det, vi de mørke kreftene gjøre dette. De som har åpnet sitt hjerte kjenner at noe er endret, det nye er allerede i gang. Vi vet også at det alltid er på det mørkeste rett før solen står opp.

Skal du ta en ting med deg fra denne siden håper jeg det er følgende: åpne ditt hjerte for å se det som er, og tenk selv, slik at du utvikler evnen til å stole på egne vurderingen, da dette er eneste løsning mot programmeringer som tar deg vekk fra deg selv. Ingen kan redde andre. Vi kjenner alle mennesker som ikke vil høre på seg selv, og vi kan ikke gjøre annet enn å respektere deres suverenitet til å velge selv. Fordi det er dette som er essensen, det handler ikke om å høre på andre, tro det andre sier, men å sjekke opp hvem man selv er, bli kjent med seg selv og finne ut hva man selv mener. Det er dette som kalles oppvåkning, fordi man slutter da å tro på illusjoner og fake news.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
ALLE KAN BIDRA TIL Å SKAPE EN NY VERDEN MED Å LEVE DET SOM ER SANNHET.
SJEKK AT DE VALG DU TAR STYRKER DEG OG STYRKER SANNHET OG IKKE SVEKKER DEG OG SVEKKER SANNHET.

Veavågen den 16. april 2021. Hildur Vea, PhD.
Revidert 17. april 2021. og 19.april 2021, og 21 april 2021.