Kun sannhet kan sette oss fri!

Denne blogg tar opp kroppslig sannhet. Å gjenkjenne kroppslig sannhet er en teknikk man utviker på samme måte som man utvikler en teknikk når man lærer å svømme.

Her er tre teknikker du kan teste ut, kanskje kan en av dem virke for deg. Husk vi tester slike teknikker med sikre spørsmål. Selv brukte jeg spørsmål eller påstander av typen: hva jeg heter, hva ungene mine heter, hvor mange unger jeg har, hvilken barneskole jeg gikk på og slike ting.
Eks: Jeg heter Hildur. Og så sjekket jeg om teknikken viste sannhet. osv.

Teknikk 1. Stå på gulvet. Finn ro og konsentrasjon. Still et ja/nei spørsmål. Tipper du fremover er det vanligvis et ja og tipper du bakover er det vanloigvis et nei. Men for å være sikker, spør først – vis meg et ja og deretter vis meg et nei.

Teknikk 2. Stå foran et speil. Finn ro og konsentrasjon. Still et ja – nei spørsmål og se hvordan fjeset ditt reagerer. Vanligvis vil man nikke på ja og riste på hodet på nei.

Teknikk 3. Sett sammen tommel og lillefinger. Finn ro og konsentrasjon. Vanligvis vil man ikke klare å skille fingrene fra hverandre på ja og man kan lett skille dem fra hverandre på nei.

Uansett hvilken teknikk du bruker, må du teste hva som er ja og nei. Og du må alltid også spørre om du har lov å stille spørsmål om det du ønsker å spørre om.

Teknikken VIRKER IKKE for de mennesker som
# ikke tror på teknikken
# ikke er så nøye om de lever sannhet.
Å ikke tro på teknikken er en form for omvent placebo, det som kalles nocebo. Hvis man tro noe ikke virker, så er det dette som bekreftes.

Å ikke være så nøye på sannhet, betyr at man ikke lever ærlig med seg selv. Man vil helst ikke ha for mye selvinnsikt, da bevissthet gjør at man blir ansvarlig for egne valg. Å leve med fake selv er å bære masker, skjule seg bak fasader, spille roller. Mennesker med fake selv kan være hyggelige å være sammen med, men man gjennomskuer vanligvis at det er noe som ikke stemmer, som for eksempel det de sier og det de gjør. Handlinger viser oss ofte mer sannhet enn ordene som uttrykkes.

Teknikkene som viser sannhet kan virke bra for de som er åpne og med et oppriktig hjerte søker sannhet. Å forstå kroppelsig sannhet som fenomen, er en indre reise. Man utvikler denne ferdigheten med å leve sannhet. Dette betyr at man noen ganger må sette grenser. Andre ganger må man la være å delta på noe. Når vi står i valgsituasjoner, må vi ofte velge først, og så kommer den kroppslige bekreftelsen i etterkant om vi valgte feil eller rett.

Å ha et bevisst forhold til sannhet gjør at man slutter å tro på løgn. Man slutter også å gi sin energi til det som ikke er sant. Egentlig er skulle man tro at dette var noe som alle ønsket i samfunnet. Men, desverre er det rare reaksjoner man kan møte npr man har valgt å lytte til sannhet i sitt hjerte. Det er rett og slett provoserende for noen. Ikke at man velger sannhet som sådan, men at man velger å tro på noe annet enn det andre tror på. Dette er provoserende fordi den andre må da ta stilling til hvorfor en tror som en gjør.

Man kan også risikere å bli ledd av og hånet om man sier at sannheten kan bekreftes i kroppen (har erfart dette). Egentlig kan jeg forstå en slik reaksjon, fordi før jeg begynte å åpne meg for den jeg egentlig var, var jeg lik de mennesker som ble styrt av ego, av venstre hjerne bevissthet. I den grad jeg var tilknyttet min høyre hjerne bevissthet, var dette en tilknytning som var filtrert gjennom den venstre. Det tok en tid å forstå at høyre hjerne bevissthet bygger på en logikk som er umulig å forstå med den høyre. Man må forstå høyre hjerne bevissthet med høyre hjerne sin logikk (metafysikk), og venstre hjerne bevissthet med venstre hjerne sin logikk (ego styrt). Man utvikler sin høyre hejrne bevissthet med å leve sin sannhet, med å lytte til sitt hejrte, og følge dette, også når andre er uenige. Du må bestemme deg for å leve sannhet, og å gjøre dette. Kun da blir du et tre som du kan høste sanne frukter fra, det vil si kroppen din vil bekrefte for deg hva som er sannhet.

Når det er sagt trenger vi begge bevisstheter, men vi trenger dem i balanse. De som ler av meg og håner meg er personer som ikke har tilgang til disse egenskaper i egen kropp, og som av den grunn avviser at de finnes, istedenfor å lære å utvikle dette i seg selv. Alle som vil kan lære dette.

Å lære å sortere sannhet fra usannhet, har aldri vært viktigere enn i disse dager. Siste punkt i den store forvirring er flyreiser. Dødsfall blant britiske piloter som har tatt «injeksjonen» gjør at det stilles spørsmål om det er trygt å fly. I tillegg hevder australsk TV at russike og spanske flyselskaper anbefaler de med «injeksjon» å ikke ta fly, da flyreiser kan øke risiko for de problemer som følger med at blodet klistrer seg sammen, hos disse.

Dette er et nytt eksempel på den forvirring som har hersket helt siden mars 2020: er den nye sykdommen farlig eller er den egentlig mindre farlig enn vanlig influensa. Det som forvirrer med dette spørsmålet er at våre myndigheter både sier den er mindre farlig enn vanlig influensa og samtidig opptrer de i samfunnet som om dette er en ny pest som herjer blant oss. Poenget er at både de som tror på en farlig pandemi og de som ikke kan se at det finnes noen farlig pandemi, har støtte i sitt syn fra myndigheters utsagn og statistikk. Dette tvinger oss til å ta stilling til hva som er sannhet for oss. Begge deler er ikke sannhet, det tror jeg alle er enige om. En sykdom kan ikke samtidig være ufarlig og farlig.

Det er også forvirrende for mange hvorvidt man skal ta «injeksjonen» slik myndighetene presser på, eller bruke sin frie vilje og vente da:
# forskning som viser hvorvidt denne injeksjonen har noe som helst effekt og hvilke bivirkninger den har kommer om 2-3 år. Forskningen før injeksjonen ble godkjent som krisebehandling varte bare 2 mnd, derfor vet ingen noe om langtidsvirkningene av den.
# det meldes inn vel 500 saker med alvorlig bivirkning etter injeksjonen hver uke, de siste ukene i Norge. Så langt har over 16 000 personer meldt fra slike skader. Her er en lenke til legemiddelverket, så kan du følge med på statistikken. De kommer med ny rapport hver uke. Skriv opp tallene, og sammenlign dem med antall sykehusinnlagte og døde. Lag et skjema basert på den informasjon du finner viktig for å finne frem til hva som er sannhet. Det som er verdt å sjekke for alle er hva er størst risiko: å bli syk eller å ta «injeksjonen».

For mange er dette en type undersøkelse de ikke orker å bruke tid på. De fleste vil bruke tiden på å leve det gode liv, nye solen, kose seg. Ikke lese seg opp på statistikk om personer som er syke etter å ha tatt «injeksjonen». Likevel tvinger det oss alle til å tenke gjennom hvor grensen går. Hvor mange personer skal bli syke, hvor mange ungdommer skal bli sterile, hvor mange unge menn skal utvikle betennelse i hjerte, før man sier nok er nok. Er det forskjell om de som blir syke er noen du kjenner eller ikke?

Husk, «injeksjonen» er valgfri. Og påstander om vaksine pass og alle andre begrensninger som planlegges innført: ingen vet om de kommer og om de kommer hvor lenge de vil vare. Å utsette «injeksjonen» og ferie med fly eller til utlandet i 2-3 år kan bety mange år med god helse, og egne unger, i motsetning til de som tar risikoen, og blir sterile og som utvikler en kronisk sykdom. Kan ikke anbefale alle sterkt nok å vente til forskningen om virkninger av injeksjonen foreligger, dvs 2-3 år frem i tid.

Her er en lenke til et intervju med Mike Yeadon, tidligere vise president i Pfizer. Han har fortsatt bare godt å si om sin tidligere arbeidsgiver, men påstår at myndigheter i de ulike land lyver til sine borgere. Hør intervjuet og konkluder selv. Han går systematisk gjennom forskning som viser at en rekke påstander som har florert i media er direkte falske.

Som mennesker søker vi informasjon som bekrefter det vi allerede tror. Dette er en ubevisst prosess. Når vi utsettes for to ulike virkelighetere, som vi har gjort siden mars 2020, oppstår det som heter kognitiv dissonans. I starten vil man automatisk avvise det som krasjer med det en tror. Men ofte er det noe som skjer, man finner noe som ikke stemmer, og som gjør at man velger å selv sjekke ut påstander som hevdes å være sanne. Når man da finner at begge virkeligheter kan være sanne, er man forvirret, usikker, og det føles ganske ubehagelig. Men dette går over, man vil vippe på den ene eller andre siden. Og har man funnet sannheten, vil man få denne bekreftet, gang på gang. Har man bommet på sannheten, vil man nye hendelser gang på gang vekke tvil og usikkerhet.

Kroppslig sannhet gir alltid dyp ro. Har man sannheten, så passer alle «brikkene inn i puslespillet».

DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

LYTT TIL DITT HJERTE, DET VIL GUIDE DEG TIL DE SOM KAN HJELPE DEG.

Du er velkommen til Balan-zen og Puust Akademi. Vi tilbyr samtale, Balan-Ze metoden (koorigening av ubalanser i nerevsystemet på benk, i stol, online), utdanninger og workshops. Sjekk ut vår booking side.

Veavågen den 25. juni 2021. Hildur Vea, doktor i folkehelsevitenskap.
tlf 45 66 21 18. Mail: hildur.vea@balan-zen.no