Tause skrik: ekteparet som angrer at de tok «injeksjonen»

Dette er en historie om et ektepar som bærer et skrik inni seg. Et skrik vi trenger å ta på alvor. De har begge opplevd vaksineskade. Så langt er det meldt inn 17 422 meldinger om mistenkte bivirkninger etter korona injeksjonen.

Aviser forteller om gladhistorier, de som skal med fly til utlandet. De skriver ikke om de som får sitt liv ødelagt etter denne injeksjonen. Om de som føler seg lurt av norske myndigheter. Her kommer storyen. Den er sendt til meg på mail, fra en venn av meg. Historien handler om hennes tante og onkel. Jeg har anonymisert historien med å endre navnene. Ellers står teksten slik den kom i mailen.

Ivar er en mann på 91 år. En sprek 91 åring som var veldig sprek og oppegående, en mann som klatrer i stige og spaserer på taket. Han forteller at ca 2 måneder etter 2. vaksinedose endret tilstanden seg over natten.

Han var så dårlig at han ble kjørt til legen som ikke kunne finne noe. De fryktet for hjertet. Han ble senere sendt til sykehus for videre undersøkelse. Men ingen funn. Legen hans sa at selv om de ikke fant noe. Hans allmenntilstand er vanligvis veldig god og nå var han klart veldig dårlig.

Ivar sa til helsepersonellet at han koblet dette til vaksinen.

Da han kom hjem fikk han sms med skjema for å melde om vaksineskade. Han har ikke smartphone og fikk ikke til dette med skjemaet, det forsvant for ham.

Han sier at han angrer bare på en ting, at han tok vaksinen. Var ikke i tvil før dette skjedde. Men, han forstår godt risikoen nå. At dette stoffet går i alle cellene i kroppen og gjør skade. 

Ivars kone Marie har samme symptomer. Hun har revmatisme og kreft. De sier at for henne vil det ikke nytte å si noe, hun er så dårlig i utgangspunktet. De vil bare bli bortforklart med det. Men hun er også slått ut. Så de sover mye begge to. 

De forteller om en kjenning på samme alder er begynt å kjøre når han skal til postkassen. Han klarer ikke å gå i oppoverbakke. Folk ler av ham for det.

De to ble så lykkelige over at jeg tok historien deres på alvor, at jeg trodde på dem. Det er så vanskelig å si noe kritisk om vaksinen. Folk reagerer på det med avvisning. 

Denne historien kommer i tillegg til en mann jeg traff forrige fredag på «sted». Han fortalte at han etter vaksinen fikk alle bivirkninger. Han på ble innlagt på sykehuset med smerter, diarefeber, frysninger, kraftig hodepine, muskelsmerter, hjerteproblem. Jeg husker ikke alle detaljene. Ennå var han veldig trett, utmattet. Hatt måtte sove etter enhver anstrengelse.

Hilsen «min venn».

En verden snudd på hodet

På legemiddelverkets nettside kan vi lese hva som defineres som alvorlig bivirkninger:
# når hendelsen har medført sykehusopphold eller forlenget sykehusopphold, dette er den vanligste årsak til at hendelsen klassifiseres som alvorlig.
# har gitt vedvarende betydelig nedsatt funksjonsevne,
# har medført livstruende sykdom eller død,
# har medført fosterskade/medfødte misdannelser
# står på EMAs liste over viktige medisinske hendelser (Important medical event (IME)-listen)

Det som er urovekkende er at de reaksjoner som oppstår i etterkant av korona injeksjonen er egentlig vanlige symptomer på at noe er galt i kroppen. Dette gjør at sitat: «De fleste av de alvorlige mistenkte bivirkningene som er meldt gjelder sykdommer som opptrer ganske ofte i befolkningen, hendelsene kan derfor være tilfeldig sammenfallende i tid med vaksinering».

Det er derfor vanskelig å påvise at en person på 91 år som får helseprpoblemer, at dette kan skyldes injeksjonen. Personner på 91 år også ble uventet syke før mars 2020.

De sykdommer som er normale birvirkninger etter injeksjonen er ganske alvorlige sykdommer. De er i de fleste tilfeller mer alvorlig enn sykdommen de skal beskytte mot. Her er listen hentet fra legemiddelverket.no .
# Blodpropp i lungene
# Besvimelse(synkope)
# Anafylaktisk reaksjon
# Dypvenetrombose
# Hjerteposebetennelse(perikarditt)
# Blodpropp eller blødning i hjernen
# Hjerneinfarkt
# Lavt antall blodplater (trombocytopeni)
# Tap av bevissthet
# Lungebetennelse

Våre venner i denne blogg Ivar, og hans kone Marie, har ingen av de følgende sykdommene. De har fått sitt liv snudd på hodet fordi tretthet og mange andre symptomer styrer hverdagen. Ivar var frisk før han fikk injeksjonen. Han ble syk etterpå. 2 måneder senere. Marie som var syk før hun sa ja til stikket, er også dårligere.

Det er en verden snudd på hodet når det er «normalt» å påføre mennesker et stikk som skal «beskytte » dem mot det som viser seg å være en ufarlig sykdom for de fleste, mindre farlig enn vanlig influensa om vi teller antall døde, når stikket påfører dem helseproblemer.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.
LYTT TIL DITT HJERTE, DET VIL GUIDE DEG TIL DE SOM KAN HJELPE DEG.

Du er velkommen til Balan-zen og Puust Akademi. Vi tilbyr samtale, Balan-Ze metoden (koorigening av ubalanser i nerevsystemet på benk, i stol, online), utdanninger og workshops. Sjekk ut vår booking side.

Veavågen den 3.juli 2021. Hildur Vea, doktor i folkehelsevitenskap.
tlf 45 66 21 18. Mail: hildur.vea@balan-zen.no