Tenk som Pippi hvis du aldri har gjort det før – så får du det sikkert til

Denne blogg har fokus på energier og frekvenser. I starten tas det opp ny informasjon knyttet til stikket, som kan være viktig kunnskap dersom noen fortsatt lurer på om de skal ta det.

Foto av blod før og etter stikket

Her er en lenke fra et intervju med Stew Peters og dr. Jane Ruby med bilder av blod, hvor en sammenligner blod til de som ikke har tatt stikket med blod til de som har tatt stikket. Dette forklarer noen av de plager som mennesker som har valgt å ta stikket opplever.

Oppdatert oversikt fra legemiddelverket viser at mange opplever bivirkninger etter stikket:
Fra vaksinasjonen startet i Norge27. desember 2020og frem til 13. juli 2021 er det mottatt 20 730 meldinger om mistenkte bivirkningeretter koronavaksinasjon.

Det kan fremstå forvirrende for noen, da man på de offentlige nettsider hevder at stikket er trygt, mens de tall på meldte bivirkninger som viser at dette IKKE ER TRYGT. 183 er døde. Så langt.

Til sammenligning med svineinfluensa stikket:
I 2019 er det ti år siden Norsk pasientskadeerstatning (NPE) påtok seg erstatningsansvaret etter vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. Siden da har NPE mottatt 801 søknader og utbetalt nærmere 350 millioner kroner i erstatning.

Rensing av kroppen virker

En venn av en venn, lever sammen med en gammel mann, som valgte å ta stikket på tross av advarsler. Han ble veldig syk, og angret. Min venns venn laget da en rensekur til den gamle mannen, basert på grønn smootie og en hjemmelaget yoghurt (russisk oppskrift). Smoothien inneholdt blant annet brennenesle, men jeg er usikker på de andre ingrediensene. Det som skjedde var at nummer/kode som viste på telefon (bluetooth), at den gamle mannens hadde tatt stikket, forsvant etter rensekursen. Dette kan tyde på at det kan være mulig å rense ut de stoffer som injeksjonen inneholder.

Mitt tips til rensing er: chlorella, spirulina og oregano + det du liker. Ellers er zeolitt og epson salt kjent for å rense. Ha pulveret eller saltet i badekar eller bruk fotbad. Vi selger Zeolitt pulver på Balanzen, det selges også fra universal helseprodukter i Oslo, samt en rekke helsekost butikker.

Alt handler om energifrekvenser

Personer med høyere energifrekvenser i kroppen, er mer beskyttet i disse dager. Personer som er styrt av frykt har lave energifrekvenser. Personer som er styrt av kjærlighet, (uten frykt) har høyere energifrekvenser. Nicola Tesla sa at de som vil forstå verden, må forstå energi, frekvenser og vibrasjon.

Arbeidet til David Hawkins har vist meg hvordan det er mulig for de som vil, å øke sin energifrekvens. Man gjør det med å bearbeide og gi slipp på det som holders ens energi frekvens nede. For mange mennesker er dette livets vanlige hendelser, som er ubearbeida. Søk hjelp om du vet du er mer styrt av frykt enn du ønsker, eller at du bærer på noe ubearbeida som tapper deg for krefter.

Det store bildet i forhold til energifrekvenser er å forstå forskjell på høyre og venstre hjerne bevissthet, da høyre hjerne bevissthet har en mye høyere frekvens enn venstre hjerne bevissthet. Les mer om dette i boken som jeg gav ut februar 2020: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av egen bevissthet. Den koster kr 350, + evt porto hvis den skal sendes.

En annen måte å se det store bildet på, er forskjellen mellom å la hode styre eller å la hjerte styre.

Livets lengste reise er ofte fra hode til hjerte

Å forstå med hjerte, er noe annet enn medfølelse. Det er noe annet enn å være sensitiv eller empat. Det er noe annet enn å være et godt menneske, som vil andre vel. Å forstå med hjerte er en ferdighet på samme måte som sykle og svømme er ferdigheter. Og akkurat som vi må trene på å sykle og svømme, må vi også trene på å kontakte vår hjerteenergi.

I kontakt med denne energi er alt mulig – her og nå (1). Min erfaring er at jeg kunne stille spørsmål og få svar i form av bilder. Ting jeg hadde lurt på i flere år, fikk jeg svar på som gav mening. Hjerteenergien gir oss tilgang til det som kalles Akasha arkivet. Dette er en dypere del i oss selv (2).

Siden det er en del av det å være menneske, betyr dette at alle har tilgang til dette i seg selv. Men, det er vanskeligere for noen. Det er vanskeligere å lære denne ferdighet for de som har uløste traumer (3), da uløste traumer gjør at man helst ikke vil kjenne på hva som skjer inni kroppen. Og skal man ha tilgang til det hjerteenergien, til Akasha arkivet, må man vende oppmerksomheten innover.

For å komme i kontakt med disse indre energier i oss selv, må vi ha lært å stilne tanken. Eller vil ego sabotere våre forsøk både gjennom å sende oss tanker i ett kjør, men også ved å sende oss sabotørtanker, som sår tvil og usikkerhet.

Poenget er å ha balanse. At man har tilgang til både å bruke sin fornuft, og sin kjerneforståelse (av alt), som er hjerteenergien. Det er dette utviklet bevissthet handler om. Er man stuck i frykt, har man ofte verken tilgang til sin fornuft eller til sin kjerne forståelse/hjerteenergien. Vi har tilgang til alle svar i oss, når vi åpner for denne kunnskapen.

Min erfaring har vært at det ikke var mulig å tilegne seg hjerteforståelsen ved å lese bøker, se videoer etc. Det er kun gjennom samtaler eller kontakt med personer som har utviklet denne forståelse, at man kan tilegne seg denne kunnskap. Da denne forståelse utvikles delvis gjennom resonans på den måten at den person som kan denne ferdighet åpner opp for den felt man skal inn i, og da blir det mye enklere for de som er nye å finne frem.

Metaforisk: tenk deg at du skal bake brød, og så vet du ikke hva du skal ha i det eller hvordan du gjør det. Du har ingen tilgang på elektroniske dingser. Det er en butikk i nærheten, og selv om du vet at de selger det du trenger til å lage brød, hjelper det deg ikke, når du selv ikke vet hva du skal kjøpe. Slik er det også med energier. Det er veldig mange ulike energier i kroppen (matvarer i butikken), men hvordan man bruker disse for å åpne for kontakt med sitt hjerte (bake selve brødet), trenger man en veileder (en baker).

Hvis dette hadde vært enkelt, ville alle mennesker satt av 2 timer og lært dette, da alle forstår at det er en klok handling å forstå seg selv, slik at en kan handle i samsvar med egne interesser i de ulike valg situasjoner. Selv om det ikke er enkelt, er det mulig. Tenk som Pippi, jeg har aldri gjort det, så jeg får det sikker til. Lykkes man, vet man hvordan man skrur av stresset i egen kropp. Og enda viktigere, hvordan man skaper det livet man ønsker å leve.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Veavågen den 18. juli 2021.

Hildur Vea, doktor i folkehelsevitenskap.
tlf 45 66 21 18, mail: hildur.vea@balan-zen.no