Folk våkner opp

Det er en oppvåkning i samfunnet. Stadig flere forstår at det vi blir fortalt av myndigheter og i vanlig media ikke stemmer.

Dette kan forklares blant annet med tallene som myndighetene selv presenterer. Sist uke, det vil si mellom 22 og 27 juli 2021, ble det meldt inn 794 tilfeller av bivirkninger etter det som vi blir fortalt er et sikkert stikk. Her er rapportene, 20 juli, og 27 julido the math. Når det er meldt inn 22 520 meldinger om bivirkninger og myndighetene samtidig sier dette er trygt og sikkert, da forstår man at her er det noe som skurrer.

Det kan også forklares med at stikket IKKE beskytter mot å bli syk. Tvert imot kan det se ut som…..
En god venn sa det slik: hvis de som har tatt stikket og har fått sitt pass, både kan bli syke, og de kan smitte andre uten å være syke – hva er da hensikten med passet? Fra et helseperspektiv gir det absolutt ingen mening. Fra et kontrollperspektiv gir det stor mening.

Forvirringen er at de som hever champagnen fordi de har fått sitt pass, tror dette handler om helse, at de bidrar til å verden til et tryggere sted, og ikke forstår at de pusher et kontrollsystem som tar frihet fra dem selv, og andre (venner, familie, barn og barnebarn). Den champangen kan bli et surt minne, dersom en selv, eller noen en er glad i (venner, familie, barn og barnebarn) har en kropp som sier NOK er NOK med graphen oxid. Dette er mer enn jeg kan tåle…

Den test som visstnok skulle vise om man var syk eller ikke syk, skiller ikke mellom vanlig forkjølelse, influensa og den nye sykdommen, ifølge CDC. Alle som har tatt denne testen i god tro er med andre ord ført bak lyset.

Vi blir også fortalt at de som har tatt stikket må også bære masker, og dette er faktisk logisk, da det er vist at de med stikket smiitter andre med nanopartikler (en verden snudd på hodet med andre ord).

Kronen på verket er kanskje at man må ta regelmessige stikk for å opprettholde sitt pass, ca hver 6 mnd, og da vil alle mennesker komme til et punkt hvor de krysser grensen for nok er nok, særlig etter at rapportene er kommet som viser at stikket inneholder graphen oxid (se min forrige blogg, om du ikke er oppdatert på hvordan graphen oxid virker i kroppen).

Oppvåkningen handler ikke om at mennesker skal bytte ut å lytte til vanlige nyheter med alternative nyheter. Oppvåkningen handler om at mennesker begynner å lytte til seg selv. Når de oppdager noe som skurrer, så stopper de opp, og mer enn det. De går faktisk et skritt videre – de undersøker. Hvorfor sier så mange fagfolk at de som har tatt et stikk ikke må ta stikk nummer to. Dette som virker helt villt første gang man hører det, får noen til å stoppe opp, og sjekke ut, hva er det egentlig de mener de som hevder slike ting.

Når man begynner å lytte til seg selv, stiller man også spørsmål om hvorfor man har valgt å tro som man har gjort, handle som man har gjort. Det er tid for selvransakelse.

For et år tilbake var det mange som forklarte alle de som adlyd myndigheter uten å sjekke opp i saker og ting (fra begge sider, ikke bare propaganda siden), var det som kalles Stockholmsyndromet. Hvis man utviklingsmessig ikke er løst fra sine foreldre, (har løst seg fra den symbiose vi alle vokser opp innenfor) er det mange, ikke alle, som adlyder foreldre fortsatt, selv om de lever i voksne kropper. Man er indoktrinert med at andre vet bedre enn en selv, og som voksen overføres denne tenkning automatisk til autoritetspersoner i samfunnet. Det andre tegnet på at man fortsatt er i symbiosen med foreldre er at man er i opposisjon (til det foreldre og myndigheter mener). I begge tilfeller er man ikke fri til å høre hva som sies og heller ikke fri til å tenke selv. Fordi det er en slags ny fødsel å gå ut i verden og leve i samsvar med seg selv, bli den unike person man er. Det er vanskelig for alle, å gi slipp på gammel tenkning, fordi man gir også slipp på noe trygghet, og må selv ta ansvar for alle valg. Dette føles litt som når vi nettopp har fått sertifikat, den første kjøreturen alene. Vi vet vi kan og vi har lov, men det er skummelt, og ikke ha noen ved siden av.

Når folk våkner opp betyr også dette at de kommer til et sted i seg selv hvor de kjenner at NOK er NOK. Noe inni en protesterer villt. Selv om en ikke forstår alt som skjer innenfra, er dette som sprekken i betonggulvet, hvor den gule blomsten kan vokse gjennom. blomsten har noe i seg som vil frem. Slik er det også med sannhet. Det er begrenset hvor lenge mennesker kan lure seg selv. Det er ingen der ute som forårsaker en indre oppvåkning. Den kommer alltid innenfra. Man begynner da kanskje å søke opp informasjon om hvordan man kan rense graphen oxid ut av kroppen. For det er mulig. Selv om verken myndigheter eller media vil fortelle deg hvordan du gjør dette.

Det at folk våkner opp er veldig bra. Jo flere som står i seg selv, tenker egne tanker, jo bedre er det for samfunnet. Da kan vi diskutere sammen, når begge har til hensikt å forstå det som skjer. Når begge er åpne for å ta inn hva den andre har funnet ut gjennom sine undersøkelser. Når begge parter søker sannhet i det som skjer.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Veavågen den 30. juli 2021.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no, tlf 45 66 21 18.