Ingen ler til slutt

En krig mot Gud? Her forklarer dr Zelenko behandling og statistikk i forhold til sykdom og injeksjon for Israelske ledere. Israel er det land i verden hvor flest folk har tatt injeksjonen.

Alt henger sammen med alt. Her forklarer Catherine Austin Fitts forholdet mellom økonomi, politikk og injeksjonen, en samtale som er viktig for alle som er opptatt av politikk, og valget som skjer nå.

Handler «pademien» om elektromagnetisk stråling? Dette er en paneldebatt mellom Dr. Robert O Young, Dr. Judy Mikovits and Dr, Carrie Madej on The Carnicom Disclosure Project. Dette skjedde August 6th, 2021

Cliff Heigh snakker om denne spente energien som kan merkes nå, både som følge av den krig som foregår i skyggen (kampen om å ta kontroll over menneskers sinn). Cliff Heigh advarer på det sterkeste mot å tro på noen, fordi vi stoler på dem. Det har aldri vært viktigere enn nå å forholde seg til fakta. Noe som i praksis også betyr at vi må lære å lytte innover, slik at vi kan gjenkjenne sannhet når vi hører den. Har du ikke lært å gjenkjenne kroppslig sannhet, er dette noe av det smarteste du kan lære deg nå. Søk personlig utvikling. Rydd opp i egne floker.

Tall fra legemiddelverket i Norge viser oss farer med injeksjonen:
27. juli var det meldt inn 22 520 bivirkninger.
Nå to uker etter er dette tallet steget til 25 044, en økning på 2520 tilfeller.
I tillegg kommer de som ikke melder fra, men som også har bivirkninger.
Jeg kjenner flere av disse, og det gjør trolig du også.
Ingen av disse 25 000 menneskene som nå sitter nå hjemme med mer eller mindre ødelagte liv er nå blant de som ler av de som advarer mot injeksjonen. De har erfart at injeksjonen er farligere enn sykdommen.

Hvis du ler av innleggene foran som konspirasjonsteori, og er en av dem som ikke gidder å bruke tid på å se på alternative videoer, og er en av de som tar injeksjonen, da bruker du din frie vilje. Dette er din fulle rett som menneske. Vi velger faktisk vår egen skjebne.

Dr Zelenko sier før vi tar en injeksjon må vi ta stilling til tre spørsmål:

  1. er injeksjonen trygg?
  2. virker injeksjonen?
  3. trenger jeg injeksjonen?

De fleste mennesker jeg kjenner, kan svare nei på alle disse spørsmålene.
# Ingen kan hevde at en utestet injeksjon er trygg. Så langt er det over 25 000 meldte bivirkninger i Norge.
# Ingen kan heller hevde at injeksjonen virker, nå som de med injeksjonen både tester positivt og legges inn på sykehus i Norge.
# Og det er ingen som jeg vet om, som trenger en injeksjon som er utestet og som ikke virker.
Uansett hvordan helsetilstanden er fra før, kan ikke denne injeksjonen styrke noen sin helse.

De som sier de tar injeksjonen fordi de ønsker å reise eller fordi de vil ha det nye passet bør se videoen alt henger sammen med alt. Her får du informasjon om sideeffekter med dette valget. Baksiden av medaljen. Ingen liker erfaringen som beskrives som å tisse i bruksa. Man fryser og tisser i buksa, fordi da blir det varmt. Alle som har tisset i buksa, vet at det blir veldig kaldt etterpå.

I det første innlegget, en krig mot Gud sier Dr Zelenko at det som nå skjer er en test. Og at vi alle må ta stilling til hvor vi søker hjelp, hvem som kan hjelpe oss. Myndigheter eller de som Dr Zelenko som kjemper for å redde liv.

Det farligste du gjør i disse dager er å bli en struts som stikker hodet i sanden, og la være å sjekke ut begge sider av den krig som pågår nå. Det som skjer nå handler faktisk om hvordan dine neste leveår skal bli. I det store bildet, har mennesker fri vilje. Og vi er alle medskapere i den verden vi lever.

Dr Zelenko sier også at injeksjonen inneholder stoffer som skaper problemer med fertilitet. Hvor mange som blir sterile på grunn av injeksjonen foreligger det ikke statistikk på enda, så langt jeg vet. Men dr Zelenko sier at risiko for abort øker fra 10 prosent til 80 prosent for de som tar injeksjonen i første trimester.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Ønsker du samtale eller å prøve BalanZe metoden? Begge metoder kan tilbys online. Systemisk samtale er en form for kognitiv terapi, hvor man bruker markører i tillegg til vanlig samtale, for å sette ord på følelser og avdekke dype mønstre som hindrer en i å leve det liv en ønsker. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18. Puust Akademi tilbyr utdanning til leder av systemisk samtale.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min.
Veavågen, den 14. August 2021. Hildur Vea, PhD.
tlf 45 66 21 18. Mail: hildur.vea@balan-zen.no