Det man gir oppmerksomhet til, det vokser

Noe av det som ingen så komme, er tema i denne blogg. Noen av reaksjonene på injeksjonen har vært helt motsatt av det som vi har erfart tidligere. I mitt stille sinn har jeg tenkt om det i noen tilfeller kan være at virkninger av injeksjonen kan forstås som en manifestasjon av den univserselle lov: det man gir oppmeksomhet, det vokser. Med andre ord at vi manifesterer det vi ønsker OG det vi ikke ønsker, fordi ordet IKKE eksisterer ikke i manifestasjonsverden.

Her er to eksempler:
1. Noen tar injeksjonen fordi de er redd for å smitte andre, og så viser undersøkelser at spike protein som produseres hos de som har tatt injeksjonen, det kan smitte andre.
2. Noen som tar injeksjonen fordi de vil ikke dø, og så dør noen som følge av komplikasjoner etter injeksjonen.

Merk: det jeg skriver foran gjelder ikke alle som tar injeksjonen, kun noen av dem.

Her er noe man kan gjøre, bruke tankekraft til å styrke seg selv.

Har man tatt injeksjonen i frykt kan man se for seg at man nøytraliserer de stoffer i den som kan skade, og at kun de stoffer som kan styrke en får virke på en.

De som ikke har tatt injeksjonen kan også beskytte seg med å se for seg at de er dekket av et hvitt lys, og at dette beskytter en mot spike protein og andre partikler som kan skade en.

Er du foreldre: beskytt egne barn med hvitt lys, slik at kun de stoffer som kan styrke barnets helse vil påvirke det.

Tiden vi lever i nå, er en tid hvor vi våkner opp til hvem vi selv er. Vi skal utvikle vår kraft som mennesker. Vi skal lære å skille mellom sannhet og usannhet. Vi skal lære å heale oss selv når vi trenger det. Vi skal utvikle vår bevissthet, og finne frem til meningen med våre liv, slik at vi kan leve de liv vi velger og ikke de liv innenfor rammer satt av de som nå kjører en fake pandemi mot oss.

Husk at inni oss har vi alle tilgang til en kraft som skille sannhet fra usannhet, og som ER mer mektig enn alle jordiske krefter. Vi må lære å tappe inn i denne kraft, og ta den inn i vår hverdag. Dette er en del av læring nå, slik jeg ser det.

Det er lett å bli fanget av den frykt i alt det som skjer. Husk at frykt er det motsatte av kjærlighet og glede, og vi kan kun manifestere ut fra kjærlighet og glede om vi ønsker det gode for oss selv og alle andre. Er du fanget i frykt, er det her du må begynne. Personer fanget i traumer er ofte fanget i frykt. Jeg deler en blogg Sissel Bru Reksten har lagt ut om hva traumer er. Det har aldri vært viktigere enn nå å løse opp i egen frykt. Har du ikke klart dette selv i løpet av 3 mnd, søk hjelp.

Læring til oss alle er å manifestere det som er godt for alle mennesker. Vi må utvikle kontakt med vårt høyere selv, vår bevissthet, vår evne til å manifestere det vi ønsker og ikke det vi ikke ønsker. Er man i kontakt med sitt høyere selv, er det mulig å manifester et liv i frihet. Sett av noen minutter hver dag der du ser for deg hvordan livet ditt er, drømmelivet ditt er, om 2-3 år. God helg.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Veavågen den 20. august 2021.

Hildur Vea, PhD.

45 66 21 18, hildur.vea@balan-zen.no