Verden er i krig

Det er urovekkende og hjerteskærende å høre hva som skjer i Australia og England. Det viser oss alle at i denne krig vi nå opplever gjelder ikke vanlige demokratiske regler. Vi utfordres alle til å ta stilling til det som skjer, ikke i Australia og England, men her hos oss.

Selv om restriksjonene her er langt mindre, er det samme meningsløse argumentasjon som brukes. Jeg håper av hele mitt hjerte, at vi slipper å oppleve det samme her, som de har opplevd, at barn blir tvangsvaksinert og at resten av befolkningen blir satt i fengsel i eget hjem. Husk
# ingen myndigheter har enda bevis for at viruset eksisterer
# injeksjonen er testet i 2 måneder – så ingen vet hva som vil skje på sikt
# 99 prosent av de som blir syke av «biovåpen virus» overlever

Enten vi vil det eller ikke, enten våre handlinger er bevisst eller ubevisst, deltar vi i alle det som skjer. Noen føyer seg for de mørke kreftene, uansett hvor meningsløse tiltak som iversettes. Andre sier nei, og kjemper imot fordi de vil ha frihet for både seg selv, og sine medborgere.

Dr. Zelenko sa det slik: Jeg er villig til å miste min frihet i nuet for å få den igjen i fremtiden. Jeg er ikke villig til å beholde min frihet i nuet for å miste den i fremtiden. Jeg er helt enig med ham i dette.

I det store bildet kan vi også se på det som skjer som en test som tvinger mennesker til å utvikle sin indre kraft, til å utvikle sin intuisjon, og ta tilbake kraften som gjør at de kan bestemme over eget liv. Det er ikke tilfeldig at myndigheter nekter folk å synge i kor, fordi det smitter. Korsang er en aktivitet som høyner immunsystemet, ikke svekker det.

De som IKKE TENKER SELV glemmer å spørre hva smitter? (viruset er ikke påvist enda folkens, 1,5 år ut i pandemien!!). De glemmer også å sjekke med sin egen erfaring, de har trolig sunget i kor i mange år og aldri opplevd å bli syk av det. Tvert imot korsang er noe av det smarteste man kan gjøre. Korsang har den effekt at det kan ta deg inn til din egen kjerne. Det er ikke tilfeldig at de som lager disse meningsløse regler for befolkningen forsøker å kneble religiøs og spirituell aktivitet. Fordi når den universelle kraft, Guds kraft virker gjennom mennesker, er denne mye sterkere enn militære makter. Universelle lover er sterkere enn myndighetenes lover. Men vi må leve i samsvar med disse universelle lover for å erfare dem. Og kun da kan vi tro på dem. Mennesker tror bare på det de selv erfarer.

Det er mange som er forvirra. Noen ønsker både å utvikle indre kraft slik at de kan la den univiverselle energi strømme kraftigere gjennom dem, samtidig som de er redde for noe (bli syk, smitte andre, skille seg ut, tåler ikke gruppepress etc.) og har av den grunn tatt injeksjonen. På denne måten signaliserer de til seg selv at de både trenger hjelp fra myndigheter (injeksjonen) og fra den universelle kraft Gud. Husk jo tydeligere man viser deg selv at man satser i en retning, jo sterkere effekt vil man oppleve av egne valg.

Injeksjonen endrer menneskeskets immunsystem, det er ikke tilfeldig at vi nå har en oppblomstring av betennelser/infeksjoner hos mennesker som har tatt injeksjonen. Det injeksjonen ikke kan gjøre er å ta bort menneskers indre frykt. Indre frykt kan kun løses opp om man møter det som skaper frykt i en selv. En injeksjon i slike tilfeller er kun som å tisse i buksen, godt og varmt en periode, og så blir det kaldt etterpå. Mye kaldere enn det var før.

Uansett om en har tatt injeksjonen eller ikke, står vi i felles kamp mot de som vil ta vår frihet fra oss. Vi må samarbeide, kunne snakke sammen. Slik ting har utviklet seg nå er det to ting som skaper mye kaos i hoder til folk. Det ene er all frykt propaganda, for de som ikke ser at det er akkurat dette det er, frykt propaganda. (= Man sprer usann informasjon for at folk skal bli redde). Det andre er at befolkningen er skilt mellom de som tror på pandemien, ta injeksjonen etc og de som ser på dette som løgn fra A til Å. Så lenge vi ikke kan snakke sammen, gir vi vår kraft til de som tar makten fra oss. Vi er utsatt for splitt og hersk teknikken.

Det som hindrer mange å snakke sammen, er triggere. Er man ikke trigget kan man snakke rolig, og man kan høre hva andre sier, man tar det inn og kjenner etter om det gir resonans i egen kropp. Er man trigget fungerer man annerledes. Man har man lukket evnen til å ta inn det andre sier. Lukket ørenen med andre ord. Eller rettere, man har lukket tilgang til eget hjerte, som bruker resonans for å kjenne hva som er sant og usant. Er man trigget er man opptatt av å hevde egne argument. Opptatt av å vinne diskusjonen. Det er ingen kontakt mellom mennesker hvor en av dem er trigget. Slike samtaler er meningsløse. Det er den som er trigget som har ansvar for å løse opp i egne triggere. Slik at de kan bli en medborger som kan bidra i den situasjon vi nå alle opplever. Mennesker som er trigget kalles sheeple, ikke fordi de er dumme, men fordi den uløste triggeren i dem selv stenger for kontakt med egen fornuft. Det er kun vi selv som kan løse opp i egne triggere.

I tidligere kriger trengte man menn som kunne gå ut og kjempe med våpen. Den krig vi opplever nå skjer inni våre hoder. Og for noen så handler dette både om å møte egne floker, egne triggere, samt å møte alt som overvelder oss i den ytre verden. Det er forståelig at folk blir overveldet, men det er hjelp for de som søker hjelp. Det er her menneskets frie vilje kommer til uttrykk. Vi må alle og enhver foreta en rekke valg, valg som de fleste av oss ikke tenkte på ville komme for 1,5 år siden. Og det har aldri vært mer avgjørende for vår fremtid at vi er bevisst, og ikke trigget, når vi fortar våre valg nå.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI

Det er forvirrende at vi nå opplever en storm av informasjon og disinformasjon. Den eneste måte vi kan finne ut hva vi skal tro og ikke tro er å gå innover. Bruk den teknikk som passer deg. Er du ny til meditasjon, begynn med å observere egne tanker 3 min hver dag, i en uke, så øker du tiden du mediterer i eget tempo.

Sitt behagelig. Det er viktig å finne en avslappet stilling, ikke krysse bena, ikke sitte halveis oppe i en stol, fordi man vil da etter en tid kjenne på ubehag, få behov for å flytte på kroppen og på den måten tar man seg selv ut av den dybde man har kommet inn i.

Ligg på en benk, eller sitt på en stol, med så rett rygg som mulig. Bena i gulvet. Observer pusten din. Pust med magen. Finn en rytme hvor du puster like mye inn som ut. Begynn med 3 min. Ha gjerne musikk uten ord i bakgrunnen dersom dette gir deg mer ro. Lykke til.

Er det vanskelig å finne ro, på grunn av tankestress, reflekter over noe som trigger deg. Husk på:
Triggeren (person eller situasjon) er det som trykker på en knapp som aktiverer noe som er uløst i deg. Det handler aldri om triggeren. Så lenge man tror triggeren er problemet er man lost. Fullstendig.

Reaksjonen du har når du trigges er viktig. Skriv denne opp, tanker, følelser og det som skjer i kroppen. Ingen vurderinger, kun hva som skjer. Deretter sjekker du i minnene dine om du kan ha opplevd en situasjon før i livet hvor du opplevde disse reaksjonene. Hvis du finner en slik situasjon, vil kroppen som regel svare med dyp indre ro. Og du oppdager at du faktisk ikke trigges lenger. Du mener som regel det samme som du mente før, men nå som du ikke trigges lenger, kan du faktisk snakke om tema på en rolig måte. Og du kan høre hva andre sier, selv om man er uenig, er man ikke trigget.

DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 23. august 2021.

HIldur Vea, PhD.
45 66 21 18, hildur.vea@balan-zen.no