Hjertekraft

Dette er en invitasjon til en felles bruk av hjertkraft, (la energien strømme gjennom oss) for å styrke sannhet og klare tanker, slik at vi sammen kan skape en bedre verden for alle.

Opplegget er selvorganiserende. Selvsagt kan mennesker møtes fysisk, men tanken er at vi møtes i energien søndager frem nyttår, mellom 18 og 20. Delta når du kan innenfor tidsrommet 15 min eller så lenge du vil.

Når vi kobler oss på hjerteneergi er vi åpne for sannhet. Dette gjelder også oss selv, vi blir guidet fra vårt høyere selv om det er noe vi trenger å korrigere. Vårt høyere selv vil også vise oss hvordan vi skal bruke hjertekraft både på denne samlingen og i vår hverdag. Essensen er å lytte innover, og ta imot og handle hvis man får «en beskjed».

Hjertekraft energien (den energi hjerte utstråler) er 5000 ganger sterkene enn sinnets energi (tankeverden).

Gregg Braden sier at når mennesker samles i hjerteenergi kan de påvirke det som skjer. Han viser til at de har gjort dette i forhold til uro i midtsøsten. Det vi trenger er et visst antall mennesker. Vi regner ut antallet slik:

Ta antall mennesker som bor i et område. Ta 1 prosent av denne befolkningen og finn frem til kvadartroten av dette tallet.

Ex: hvis det bor 48 000 mennesker i Karmøy kommune, er 1 prosent 480 mennesker, og kvadratroten av dette tallet er ca 23. Med andre ord dersom 23 mennesker i Karmøy sentrerer sin hjerteenergi på sannhet, klare tanker og det beste for alle mennesker, kan vi kanskje styrke de som leder vår kommune og de som bor her.

Regnestykke er kun for å vise at selv om kun 1 prosent av alle som bor i et område, kobler seg på hjertekraft, kan vi påvirke!

Lagt til 13. sept 2021: Her er en meditasjon du gjerne kan bruke fra JC Kay.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.

Det er ingen påmelding til denne samling. Ønsker du å delta, sett alarm på tlf, eller be ditt høyere selv om en påminner. Stor takk til alle som deltar.

Veavågen den 4. sept, Hildur Vea, PhD

Kilde:
Braden, Gregg, 2008. The spontaneous healing of belif. Shattering the paradigm of false limits.