Kun løvekraft kan hjelpe de som angrer på injeksjonen

Injeksjonen har et innhold som mange kropper sier nei takk til. Du kan lese deg opp på (bi)virkninger etter injeksjonen på legemiddelverket.no. Injeksjonens virkning på kroppen gjør at mange våkner opp og forstår at noe ikke stemmer med det de er blitt fortalt.

Krasjen i hodet er at en ønsker å tro på myndigheter og medier, og så skriker kroppen noe helt annet. Dette er også en form for kognitiv dissonans, den forvirring som oppstår når man forsøker å forene to ulike virkeligheter, som egentlig er uforenenlige. Denne krasjen kan ta motet fra noen, for andre kan det vekke en indre løve. En løve som er villig til å kjempe for å komme tilbake til balanse i seg selv.

To veier til løsninger, prøv begge

I forhold til helseplager har vi to ulike forståelser av hva som hjelper. Disse bygger på ulike forståelse av fysikk og hvordan ting helger sammen.

FORSTÅELSE 1

Den ene forståelsen bygger på Newton sin fysikk., Dette paradigme ser på kroppen som en maskin, og man behandler de fleste tilstander med medisiner (1). Man har den fysiske kroppen som utgansgpunkt for å lete etter ubalanser, enten kjemiske eller organer som ikke fungerer som de skal. Det finnes antidot mot de fleste medisiner som er på markedes. Slik er det også i forhold til injeksjonen. Om norske leger skriver ut slik medisin, vet jeg ikke. Sjekk med legen din. Det er lenke i en tidligere blogg til hvilken medisiner som kan brukes (se dr. Zelenko sin protokoll).

Flere leger er ute i alternative nyheter og forteller at de kan hjelpe de som angrer de tok injeksjonen. Her er noen av dem: dr Zelenko, Dr Sherri Tenpenny, Dr Carrie Madej, Dr Bryan Ardis, med flere. Dette er alle leger som klandres for å være en k… teoretiker, fordi de mener noe annet enn det offentlige narrativet. Alle som vil hjelpe med detox etter injeksjonen automatisk havner i denne kategorien nå om dagen. Her er en nylig video med Dr Madej i samtale med Kerry Cassidy. Se den og dann din egen mening.

Gir dette ingen mening for deg, søk videre. Det farligste du gjør er å lande i håpløshet og frykt. Disse følelsene har veldige lave energifrekvenser. Kommer du over videoer med David E Martin og Mike Yeadon hør på dem. Dr Martin har oversikt over patent på sykdom, dr Yeadon er tidligere vise presiden i Pfizer. Han kan vaksiner ut og inn.

Alle som vi kan hjelpe seg selv. Uten å koble inn andre hjelpere, kan man selv ta grep for å rense kroppen. Bruk de metoder du selv har tro på. Jeg har beskrevet flere metoder i en tidligere blogg. De metoder som har mest kraft, er det som gir mening for oss.

FORSTÅELSE 2

Den andre forståelsen bygger på kvantefysikk. Mens retninger innenfor Newton sin fysikk fikser «sunde deler» slik vi gjør når vi har bilen på verksted, er den kvantefysiske forståelsen mer helhetlig. Kvantefysikk viser at alt henger sammen med alt. Dette betyr at en ubalanse et sted i kroppen kan påvirke også andre steder, på samme måte som vi tenker med en kreftsvulst, denne ubalansen kan forflytte seg til andre steder i kroppen, da kaller vi det metastase.

Når vi tenker at kroppen fungerer som en helhet, så betyr dette at alt vi gjør for å styrke oss, vil ha en effekt på helheten. Med andre ord begynn der du er med tiltak som hjelper deg, og så vil din innsikt og forståelse fungere som en snøball, som vokser gradvis, og du forstår mer og mer av hvordan du selv fungere, og hva som virker i din kropp. Jo mer kraft du legger i å hjelpe deg selv, jo mer du lytter til deg selv, jo raskere kommer du i mål.

Kvantefysikken viser også at vi kan påvirke verden med tankene våre. Kun de tanker vi selv tror på vel og merke. Og de tanker vi tror på 100 prosent, er de tanker vi lever, uten av vi tenker over det. Er man dønn ærlig + tror på tankekraft, og lever i samsvar med regler for denne kraft, opplever man livets magi. De som ikke tror 100 prosent på tankekraft, opplever at det ikke virker. Poenget er at begge har rett. Hemmeligheten med dette kommer her. Tankekraten er utrolig sterk, men man finner ikke dette ut, uten at man er villig til å lære det som skal til for å praktisere denne. Man må møte seg selv dønn ærlig for å utvikle denne kraft i seg selv.

Det er ikke tanken, men hjertekraften som er den sterkeste kraft i oss selv som mennesker. Gregg Braden sier at hjertekraften har en elektromagnetisk kraft som er 5000 ganger sterkere enn hjernekraften, som er tankene våre (2). De fleste har hørt om Ghandi som med tankekraft jaget britene ut av India.

Det er mange ulike måter å forstå ulike energier i vår kropp. Selv liker jeg best å tenke ut fra våre ulike bevisstheter, høyre hjerne bevisstheten og venstre hjerne bevisstheter. Har du en hel hjerne, har du tilgang til begge disse to bevisstheter i deg selv. Med andre ord, de fleste mennesker har tilgang til en kraft stasjon som er sterkere enn fysisk materie i seg selv, spirituell kraft som overvinner det meste.

Løvekraften, som er bevisst bruk av vilje, kan brukes til å finne frem til spirituell kraft. Nå kommer noe som ikke er kjekt å skrive. Ingen, absolutt ingen er tvunget til å ta dette stikket. Hvis man opplevde seg presset til å ta stikket, så har man en jobb å gjøre med det å stå i egen kraft. Man hadde da lav løvekraft. Denne kan styrkes om man utforsker og løser opp det som gjør at man lytter mer til det andre sier enn seg selv. Alle som lytter mer til andre enn seg selv, blir syke over tid. Det er ofte dette samtaleterapi handler om, finne tilbake til seg selv, egen kraft og styrke, slik at man kan leve sitt eget liv, fritt for stress.

Hawkins sitt kart over høyre og venstre hjerne bevissthet har for meg vært en øyenåpner for å forstå kroppens energifrekvenser, og hvordan vi endres når vi endrer vår energifrekvens. Når jeg gjorde denne oppdagelsen i 2007, var jeg veldig syk. Og i likhet med mange syke i dag, opplevde jeg at helsevesenet ikke kunne hjelpe meg.

Jeg valgte da å hjelpe meg selv, 100 prosent, dønn ærlig gikk jeg inn for dette. Og, det tok faktisk fire år å bli frisk. Så det mange kaller senskader etter ny sykdom, er i noen tilfeller ikke noe annet enn at influensaen fungerte som en dominobrikke i kroppen, og flere systemet som var på randen av å kollapse fordi de allerede var ute av balanse, de kollapset. Been there, done that. Husk at når man blir syk, av virus eller bakterier, da er kroppen i ubalanse, immunsystemet klarer derfor ikke håndtere situasjonen. Skal du bygge deg frisk etter injeksjonen, er fokus på hva som styrker ditt immunforsvar viktig. Alle tiltak som styrker immunforsvaret skal du gjøre, alle. Le deg frisk!, det har også vært gjort før.

Oppsummert så langt: En løsning som er mulig er å bruke antidot, hvis du får tak i dette. Ellers kan alle rense kroppen, stol på intuisjon når du velger metoder, velg flere av dem. Du kan også leve slik at du styrker ditt immunforsvar gjennom mat, tilskudd av vitaminer, mineraler, trening, avslappning og nå kommer kanskje det viktigste: HA DET KJEKT. Er du pårørende til noen som sliter etter injeksjonen, finn på noe kjekt, noe som gjør dem glad. Ikke gå ned i ormehullet og hvor fælt ditt og datt er, for akkurat nå går jo verden av hengslene i mange steder.

Metode 2 er å bygge deg selv sterk innenfra

Enkelt betyr dette at man må skape balanse i det som er i ubalanse i oss selv. Og våre ubalanser kan være knyttet til ulike deler av oss. Et nivå er den fysiske kroppen, og injeksjonen gir sin virkning direkte i denne. Andre nivåer er psyken, at man tenker tanker i hodet som krasjer med sannhet, noe som gir tankestress og tankekaos. Fordi kroppen vår reagerer med ro når vi tenker og lever sannhet. Et tredje nivå kan være at man ikke lever i samsvar med seg selv. Man gjør som de andre gjør, og ser med frustrasjon på at det som virker for andre, ikke virker for en selv. Lost. Søk hjelp før du er totally lost i deg selv.

Kvantefysikken viser, alt henger sammen med alt. Når jeg var syk, visste jeg ikke om noe som kunne direkte ta bort mine plager. Men jeg forstod at jeg kunne jobbe med helheten. Jeg valgte yoga, qigong og meditasjon. Dette fungerte. I ettertid forstod jeg hvorfor. Kroppen balanserer seg selv når vii finner dyp ro. Når vi kan finne frem til theta bølgene i oss selv (hjernebølger). Siden jeg var sykmeldt, hadde jeg god tid. Jeg brukte meditasjons CD´er hver dag, og gikk hver uke på både yoga og qigong.

I dag ser jeg at begge deler var like viktig. Fordi alene kan man ikke hente opp større energifrekvens enn man allerede har. Men når man møtes i en gruppe med andre, deler man energifrekvens med gruppen, og alle får tilgang til den høyeste frekvens. Dette er forskjellen mellom de som trener alene foran pc og de som deltar i en gruppe. Man sparer tid når man gjør det alene, men mister kansskje noe av det viktigste, og det er løftet i energifrekvens. Fordi jo høyere energifrekvens du har, jo bedre kan du balansere deg selv. Derfor er det en del aktiviteter som virker mye bedre i gruppe enn alene.

Hvis du kjenner på motstand i forhold til yoga, qigong og meditasjon, bruk andre metoder. På BalanZen har vi BalanZe metoden, denne tar deg også til theta bølgene. Denne metoden gis også av Lindy Kristoffersen på Ådland (urtegod Lindy). Eller du kan gå til massasje eller kraniosakral terapi. Poenget er ikke metoden, men resultatet, lande i theta bølger slik at kroppen balanserer seg selv. Det er mange veier til rom(a).

Det som kjennetegner Theta bølger er at man er helt avslappet. I denne tilstanden kan man ofte kjenne hvordan kroppen balanserer seg selv, spenninger og smerter som dukker opp og forsvinner igjen, her og der. Noen terapeuter kan også lede deg til ditt høyere selv i denne tilstanden, slik at man får hjelp til å hente ut sann informasjon om hva som hjelper en selv.

En annen metode som også kan hjelpe på helheten er samtaleterapi. På Balanzen tilbyr vi systemisk samtale. Dette er en skånsom metode hvor vi løser dype floker, slik at man kan gi slipp på ubalanser som gir tankestress, smerter, søvnvansker og spenninger. Lytt til deg selv, din indre stemme vil fortelle deg hvor du kan søke hjelp. Det er mange som kan hjelpe der ute, for de som har mot og er villige til å åpne opp for nye måter å tenke på. Og det er en helt ny måte å tenke at man nå skal ta tak og bli sjef i eget liv, på alle områder, også i forhold til å komme tilbake til balanse.

Vi lever i en informasjonskrig

Vi lever nå i en verden hvor vi bombarderes med informasjon som sprer frykt og usann informasjon. Frykt og usann informasjon holder ens energifrekvens nede. Skal man komme tilbake til balanse, må man slutte å fore seg selv med disse to ingrediendsene somf orsterker ubalanser i oss. Usann informasjon og frykt er store fiender for helsen. Jo flere løgner vi tror på, jo vanskeligere er det å skille løgn fra sannhet. Hvis du velger løvekraft, å hjelpe deg selv og amtidig forer deg med det som svekker deg, er dette det samme som en båt hvor en person sitter foran og øser båten, mens en annen sitter bak og kaster ny sjø inn i båten. Totalt stuck med andre ord.

Klarer man ikke ta dette grep, er det ikke noe noen kan gjøre for å hjelpe deg, sorry. Dette koster. For noen betyr det å skru av nyheter, slutte med fb, og andre sosiale medier. For andre betyr det andre ting. Gå heller i besøk, snakk i telefonen, le sammen. Dette styrker både ditt og andres immunforsvar. De som klarer det bruker løvekraften.

Foredrag: ta tilbake din egen kraft når helsa svikter

Foredrag på Balanzen onsdag 22. Sept kl 19 – 20 med Hildur Vea, PhD. Hvordan ta tilbake egen kraft når helsa svikter. Dette foredraget har et videre perspektiv enn blogg som har en nokså tilsvarende tittel, og som mest fokuserer på hvordan ta tilbake egen kraft etter injeksjonen. Pris kr 250,-. Følg lenken for påmelding.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Ønsker du samtale eller å prøve BalanZe metoden? Begge metoder kan tilbys lokalt og online. Systemisk samtale er en form for kognitiv terapi, hvor man bruker markører i tillegg til vanlig samtale, for å sette ord på følelser og avdekke dype mønstre som hindrer en i å leve det liv en ønsker. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18. Puust Akademi tilbyr utdanning til leder av systemisk samtale.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Veavågen den 9. september 2021. Hildur Vea, PhD.
tlf 45 66 21 18. Mail: hildur.vea@balan-zen.no

Noter:

  1. Disse er laget at syntetiske stoffer. Vanlige naturlige stoffer er det ikke lov å ta patent på, og da kan man ikke tjene like mye på å produsere dem.
  2. Braden, Gregg, 2008. The spontaneous healing of belief, side 60.