Skjult i all åpenhet

Denne lenken viser til to lenker, som omhandler samme tema. Det som skjer ligger åpent foran våre øyne, og derfor er det skjult for mange. Min aha opplevelse om dette tema skjedde høsten 2019. Da fant jeg Lenke 1 på nrk dokumentarer. Den ligger der fortsatt, derfor deler jeg den. Den heter mysteriet Hammarschöld. Og det er episode 3 som tar opp det som ingen, absolutt ingen vil høre snakk om. Et tema som er så tabu at sier du dette høyt blir du stemplet som gal. Galskapen er egentlig at det som skjer er skjult i all åpenhet.

Her er lenke 1.
Her er lenke 2.

Kognitiv dissonans er smertefull, forvirrende, men den går over. Kognitiv dissonans oppstår når vi forstår noe som er en motsetning og egentlig uforenelig. Vi må da lande i en av forståelsene og avvise den andre. perioden før en lander kalles å være i en kognitiv dissonans.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

TAKK til deg som leser bloggen og til deg som vippser.

Veavågen den 12. september 2021.
Hildur Vea, Phd. hildur.vea@balan-zen.no, 45 66 21 18.