Dyp refleksjon

Man kan lure seg selv med å fornekte virkeligheten, men ingen kan slippe unna konsekvenser av virkeligheten. Universelle lover er mange tusen ganger sterkere enn det vi tror og håper er sant. Kroppens reaksjoner viser deg om en handling du gjør eller lar være å gjøre gir deg helse eller helseplager.

Vi møter virkeligheten når vi er villige til å stole på den informasjon som våre sanser tar inn, vår egen indre forståelse av det som skjer. Konsekvenser av å fornekte virkeligheten kan vise seg som en overraskelse, noe man ikke trodde skulle skje, skjer likevel. Med oss selv, eller med noen vi kjenner.

Selv om det smerter å se noe vi ikke liker, eller forstå noe som er motsatt av det vi trodde, vil denne smerte gi seg, og erstattes av en dyp indre ro. Har du mot: spør deg selv (ditt høyere selv), om det er noe du ikke vil se eller forstå, som du bør ta tak i? Vent på svar.

Å se virkeligheten som den er, inkluderer at vi lytter til vår indres stemme, til hjerte språket.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.

DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Veavågen den 13. Sept 2021

Hildur Vea, PhD, hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18