«De mest forvirrede mennesker på Internett»

Denne blogg viser til et leserinnlegg i Steigan, som er tilsvar til et brev til innbyggere i en kommune hvor en lege kritiserer de som som ser farer med vaksiner. Han kaller disse som de mest forvirrede mennesker på Internett.

«4 September 2021 kunne NRK fortelle at du (kommuneoverlege Bjørn Lyngen) i et brev til innbyggerne i Midtre Gausdal kommune kunne gratulere alle bekymrede vaksineskeptikere med at de har blitt lurt av «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet»

Her er svaret fra Jan Terje Voilås.

Fokus er viktig, både hvem er forvirret, og hva handler forvirringen om. Forvirringen handler om at den nye injeksjonen inneholder mRNA og grafhen oxid. Det er ikke tilfeldig at disse stoffene er i injeksjonen, hadde de ingen funksjon kunne man like gjerne valgt saltvann. Så de har en hensikt. Her er et intervju mellom Sarah Westall og dr Zelenko som forklarer hva injeksjonen inneholder og dens hensikt. Han tar også opp hensikten med våre liv her på jorden, hvorvidt vi utvikles til det potensiale vi har. Hans leveråd: Snu deg fra det onde, gjør godt og lev.

Hva skjer egentlig i kroppen til de som har tatt injeksjonen. Det er kroppens reaksjoner som viser hva som skjer i disse kroppene. Når vanlige friske personer blitt skadet og noen dør etter injeksjonen, viser dette at ufarlig er denne injeksjonen ikke. Så langt har 31 180 mennesker meldt fra om bivirkninger etter det som kalles koronavaksine i Norge. De færreste av de som tar injeksjonen har et bevisst forhold til hvorfor de ønsker mRNA og graphen oxid injisert i sin kropp, med den risiko for helseproblemer som dette innebærer.

Her er en lenke til artikkel m vaksiner basert på Rudolf Steiners synspunkt. Vel verdt å høre om du så langt bare har hørt en side av saken, myndighetens syn, på dette med vaksiner.

Når leger går ut og pusher noe som kan svekke folks helse, da er det noe som skurrer. Dette skaper forvirring, og svekker legers troverdighet.

I Sverige erkjenner myndighetene at disse injeksjonene er farlige, og at de har vedtatt en lov som gir erstatning til de som skades av denne injeksjonen.

Bunnlinjen er dette: Det er de samme prisnipp for å komme tilbake til balanse i seg selv som gjelder for de som tok og de som ikke tok injeksjonen:
1. Styrke immunforsvaret: tilskudd, nok hvile, aktiviteter som styrker immunforsvaret, og ikke minst løse opp frykt (søk hjelp om du ikke klarer dette alene)
2. Rense kroppen, nbruk de metoder du har tro på, bruke gjerne flere om gangen
3. Ta din kraft, din suverenitet tilbake. For de fleste betyr dette å gå på kurs/aktiviteter hvor en lærer å forstå hvem en selv er, hvordan man selv løser opp indre ubalanser.

Er man veldig redd for å få kovid, kan kanskje denne lenken dempe frykt. Den viser hvordan man bruker filmer på TV for å skremme de som lar seg skremme.

Tilbud fra Balanzen

Hvordan ta tilbake egen kraft når helsa svikter, med Hildur Vea, PhD. Foredrag. Ons 22 sept kl 19 – 20. Pris kr 250.- Påmelding.

Bli kjent med deg selv. Tema vår bevissthet. Med Hildur Vea, PhD. Ons 29 sept kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.

Bli kjent med deg selv. Tema hva gjør oss syke. Med Hildur Vea, PhD. Ons 20 okt kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.

Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med HIldur Vea, PhD. Ons 10 sept. kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18. Puust Akademi tilbyr utdanning til leder av systemisk samtale.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Bergen, den 15. sept 2021. Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18