Mitt hjerte banker for barna

Barn er fremtiden. De skal ta over det våre generasjoner etterlater til dem. Vi trenger derfor at de er godt rustet til denne oppgaven.

Den største kraft i livet er kjærlighet. Den elektromagnetiske kraft fra hjertet er 5000 ganger sterkere enn tankene våre sin kraft. Velsignet er de barn som vokser opp og får oppleve hjertekraften.

Som foreldre må en ta valg på vegne av barna. Et klokt råd er å vente til man er sikker på det valg man tar. Barn er for verdifulle til å bli brukt som prøvekaniner, da en skade i deres utvikling kan gi en utviklingsforstyrrelse.

Lytt til ditt hjerte, det er fyllt av kjærlighet. Lever du i ditt hjerte, kjenner du til den kraft som hjertekraften er. Og da vet du at denne kraft nuller ut frykt.

Min største bønn er at alle foreldre må få oppleve hjertekraft, slik at de tar valg for sine barn basert på kjærlighet og ikke frykt. Naturens lov, her hentet fra Mark Passio, viser at denne lov har to krefter: kjærlighet og frykt. Handlinger styrt av frykt skaper forvirring og kaos. Handlinger styrt av kjærlighet skaper frihet og suverenitet.

Lovens utrykkPositivt uttrykkNegativt uttrykk
Det vi bruker til å skapeKJÆRLIGHET
Utvidet bevissthet, åpen for sannhet
FRYKT
Ubevisst, lukket til sannhet
Hvordan det starterKUNNSKAP
Aksept av sannhet  
IGNORANSE
Nekte sannhet
Indre uttrykkSUVERENITET
Ingen eier deg. Ingen mot-setning
tanke, følelse, handling
FORVIRRING
Mangler forståelse
Ytre uttrykkFRIHET
Fravær av slaveri
KONTROLL
Veien til all ondskap og ødeleggelse
Manifestasjon – resultatet
vi skaper
ORDEN
Manifestere godhet
KAOS
Manifestere ondskap, bare tenke på
seg selv

Det er vi voksne sammen som skaper det samfunn våre barn vokser opp i. Det gode er at alle kan bidra. Universet virker slik at det som skjer på innsiden er det vi uttrykker i den ytre verden. Når noen er fanget i frykt, kan vi hjelpe dem ned å møte dem i kjærlighet. Når noen planlegger å gjøre noe som kan skade deres barn, selv om dette er innenfor lovens rammer, må vi si vent. Vent å se. Vent med dette, til du er helt sikker på at dette er en handling som er styrt av kjærlighet og ikke av frykt.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Tilbud fra Balanzen

Hvordan ta tilbake egen kraft når helsa svikter, med Hildur Vea, PhD. Foredrag. Ons 22 sept kl 19 – 20. Pris kr 250.- Påmelding.
Bli kjent med deg selv. Tema vår bevissthet. Med Hildur Vea, PhD. Ons 29 sept kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.
Bli kjent med deg selv. Tema hva gjør oss syke. Med Hildur Vea, PhD. Ons 20 okt kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.
Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med HIldur Vea, PhD. Ons 10 sept. kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18. Puust Akademi tilbyr utdanning til leder av systemisk samtale.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Bergen, den 16. September 2021. Hildur Vea, PhD.
tlf 45 66 21 18. Mail: hildur.vea@balan-zen.no