Stadig flere nekter å utføre handlinger som er kriminalitet mot menneskeheten

Stadig flere våkner opp og forstår hva som egentlig skjer i kulissene til det som kalles en «pandemi». Ingenting av det som skjer handler om helse. Stadig flere politikere, advokater helsepersonell, offentlig ansatte og politi nekter å være med på handlinger mot menneskeheten (se fra ca 37 min)

Her er en oppdatering fra Reiner Fuellmich, som leder rettssaker over hele verden mot det som nå kalles Mr Global, og er de som står bak pandemien. I denne oppdatering går Reiner Fuellmich gjennom bakgrunn for det som skjer, hvem aktørene er, hva som er ulovlige handlinger og som gjør at det som nå skjer er kriminalitet mot menneskeheten og hvorfor dette angrep er rettet mot menneskeheten. Han tar også opp PCR testen, som kan vise opptil 97 prosent feil (hør de første 27 min).

De såkalte vaksiner er et eksempel på kriminalitet mot menneskeheten, fordi de kan ødelegge menneskets immunsystem. Alle som har tatt den såkalte vaksinen eller som er pårørende til de som har tatt dette stikket, bør høre hva Fuellmich sier (hør fra 27 min).

Et annet tema som Fuellmich tar opp er hva Mr Global ønsker å gjøre med huset ditt og pengene dine. Hør fra 33 min.

Det tredje nivå i denne «pandemi» er en spirituell, religiøs, kosmisk, kall det hva du vil nivå. Dette handler om det å være menneskelig. Mennesker har følelser. De som pusher denne pandemi, som Fuellmich kaller psykopater og sosipater mangler kontakt med det menneskelige. Derfor er krigen som vi opplever også en krig mellom godhet og ondskap Hør fra 38 min.

Fuellmich avslutter erklæringen med at de som er utøvere de onde handlinger som er rettet mot alle mennesker i alle land, vil tape denne krigen: «there is no other way».

Det som skjer er overveldende

Oppvåkningen handler om flere nivåer. Et nivå er å forstå hva som skjer, hva angrepet mot menneskeheten går ut på. Dette smerter fordi det som skjer er overveldende. Det er overveldende fordi
# den ondskap man blir vitne til er uten grenser.
# det er overveldende å bli klar over hva PCR test er og hva den inneholder egentlig.
# det er overveldende å forstå hva injeksjonen innenholder og hva som var ment med den.
# det er overveldende å oppdage at man har pushet en agenda som er ren ondskap (gjort jobben sin), selv om ens eget hjerte har vært fylt av tanker om at man ville bare gjøre godt for samfunnet.
# det er overveldende å oppdage at man er blitt lurt

Når man oppdager sannhet, når en forstår hva som skjer, kan en gjøre godt med å slutte med å utføre handlinger som er en kriminalitet mot menneskeheten. Vi er mange som står sammen i denne kampen for å sette mennesker fri fra Mr. Global.

Peter McCullough

Han sier: Under 50 år ingen fare med å få kovid. Skal noen smittes med kovid må man være i samme rom i 3 timer.
De som har naturlig immunitet kan stoppe kovid sykdom, de som har tatt injeksjonen kan ikke stoppe infeksjonen. Min kommentar: Det interesante med dette er å se det i forhold til universets lover: det man løper unna, løper etter deg. Det man gi oppmerksomhet, vokser. Husk at i universets lover er det ingen vibrasjon på ordet ikke. Så hvis man tar injeksjonen for å ikke få kovid er beskjeden man sender i univserset rettet mot kovid. Hvis man tar injeksjonen fordi man IKKE VIL slutte å reise med fly, så …

Her er foredraget fra Dr. McCullough. Han forklarer hvorfor injeksjonen er så farlig. Det er trist informasjon. Mange mange er lurt, og noen av senskadene kommer 6- 9 mnd etter stikket.

Det vi alle kan og bør gjøre, både de som tok og de som ikke tok stikket er å ha medisin klar i tilfelle man blir syk. Dette er enda viktigere for de som tok stikket enn de som ikke tok stikket. Ellers er det tre områder vi alle kan hjelpe oss selv i denne situasjonen:

  1. styrk ditt immunforsvar (vitamin C,D, sink + selen, + hold deg i vigør og gjør kjekke ting.
  2. rens kroppen, for tungmetaller og nanopartikler. De med injeksjonen har injisert nanostoffet graphen oxid, og det er derfor ekstra viktig at de renser kroppen.
  3. ta tilbake din suverenitet, kraften din. Bli kjent med deg selv. Man må inn i kroppen for å finne denne kraft og styrke. Denne prosessen kan være overveldende å gjøre alene, søk hjelp. Fordelen er at når du kommer i mål kan du som regel gjenkjenne hva som er sannhet på kroppens reaksjoner, og man er da ikke lenger så lettlurt som de mennesker er som kun har tankene som kompass å navigere ut fra.

Har du venner som sliter etter å ha tatt stikket, finn på kjekke ting sammen med dem. Nå som deler av legevitenskapen krasjer, fordi både forskningen og ansatte innenfor denne bransjen brukes til handlinger som skade folk, åpner dette dørene (bevisstheten) for at mennesker skal finne tilbake til hvordan de kan heale eller balansere seg selv tilbake til helse.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Veavågen den 16. og 17. september 2021

Hildur Vea, PhD, hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18