Kriminalitet mot menneskeheten – fagfolk står samlet mot myndigheter

Deklarasjon fra mer enn 3000 doktorer og forskere:

Dette er et dokument signert av mer enn 3000 doktorer og forskere som anklager de som styrer politikk knyttet til COVID for «kriminalitet mot menneskeheten fordi de hindrer leger i å gi livsreddende behandling til sine pasienter, og samtidig forhindre en åpen debatt om ikke bare COVID politikk, men også av behandling av denne.

Her er deklarasjonen lest opp på engelsk. Dr. Robert Malone, han som fant opp mRNA vaksinen leser deklarasjonen. Her er engelsk tekst:

We the physicians of the world, united and loyal to the Hippocratic Oath, recognizing the profession of medicine as we know it is at a crossroad, are compelled to declare the following;

WHEREAS, it is our utmost responsibility and duty to uphold and restore the dignity, integrity, art and science of medicine;

WHEREAS, there is an unprecedented assault on our ability to care for our patients;

WHEREAS, public policy makers have chosen to force a “one size fits all” treatment strategy, resulting in needless illness and death, rather than upholding fundamental concepts of the individualized, personalized approach to patient care which is proven to be safe and more effective;

WHEREAS, physicians and other health care providers working on the front lines, utilizing their knowledge of epidemiology, pathophysiology and pharmacology, are often first to identify new, potentially life saving treatments;

WHEREAS, physicians are increasingly being discouraged from engaging in open professional discourse and the exchange of ideas about new and emerging diseases, not only endangering the essence of the medical profession, but more importantly, more tragically, the lives of our patients;

WHEREAS, thousands of physicians are being prevented from providing treatment to their patients, as a result of barriers put up by pharmacies, hospitals, and public health agencies, rendering the vast majority of healthcare providers helpless to protect their patients in the face of disease. Physicians are now advising their patients to simply go home (allowing the virus to replicate) and return when their disease worsens, resulting in hundreds of thousands of unnecessary patient deaths, due to failure-to-treat;

WHEREAS, this is not medicine. This is not care. These policies may actually constitute crimes against humanity.

NOW THEREFORE, IT IS:

RESOLVED, that the physician-patient relationship must be restored. The very heart of medicine is this relationship, which allows physicians to best understand their patients and their illnesses, to formulate treatments that give the best chance for success, while the patient is an active participant in their care.

RESOLVED, that the political intrusion into the practice of medicine and the physician/patient relationship must end. Physicians, and all health care providers, must be free to practice the art and science of medicine without fear of retribution, censorship, slander, or disciplinary action, including possible loss of licensure and hospital privileges, loss of insurance contracts and interference from government entities and organizations – which further prevent us from caring for patients in need. More than ever, the right and ability to exchange objective scientific findings, which further our understanding of disease, must be protected.

RESOLVED, that physicians must defend their right to prescribe treatment, observing the tenet FIRST, DO NO HARM. Physicians shall not be restricted from prescribing safe and effective treatments. These restrictions continue to cause unnecessary sickness and death. The rights of patients, after being fully informed about the risks and benefits of each option, must be restored to receive those treatments.

RESOLVED, that we invite physicians of the world and all health care providers to join us in this noble cause as we endeavor to restore trust, integrity and professionalism to the practice of medicine.

RESOLVED, that we invite the scientists of the world, who are skilled in biomedical research and uphold the highest ethical and moral standards, to insist on their ability to conduct and publish objective, empirical research without fear of reprisal upon their careers, reputations and livelihoods.

RESOLVED, that we invite patients, who believe in the importance of the physician-patient relationship and the ability to be active participants in their care, to demand access to science-based medical care.

IN WITNESS WHEREOF, the undersigned has signed this Declaration as of the date first written.

Analyser fra forskere fra helse verden om innhold i korona»vaksinen»

Stadig flere forskere studerer innhold i blod til de som har tatt den såkalte «korona vaksinen», og de finner metall som ikke skal være der. De ber myndigheter stoppe denne praksis umiddelbart. Fortsetter de er dette bevisst «kriminalitet mot menneskeheten»

Her intervjues dr. Ruby av Stew Peters om denne saken.

Veien videre

Det kommer nå stadig flere rapporter om innhold i injeksjonene, og om skadene som disse forårsaker. Mange personer har deltatt i vaksinasjon, og alle de andre praksiser initiert av myndigheter i god tro på at de bidro til å øke folks helse, ikke ta livet av dem eller svekke dem.

På den ene siden: Ingen kan klandres for det de ikke forstod.
På den andre siden, alle som deltar i handlinger som er kriminalitet mot menneskeheten har et ansvar for å sjekke opp hva de holder på med, når de forstår at noe skurrer. Dette ansvar kan ingen fritas. De universelle lover gjelder for alle mennesker enten man kjenner til dem, eller velger å ignorere dem.

Eneste vei ut av denne situasjonen vi som nasjon befinner oss i er at mennesker tar tilbake sin kraft. At de bruker sin magefølelse og sitt mot, og tør si høyt hva de mener, selv om andre blir trigget. Det er kun når sannhet rår, og vi står samlet om en felles fremtid, at vi kan klare å endre det som skjer.

Dette betyr at mennesker må bli kjent med seg selv på en så dyp måte at de kan skille sannhet fra usannhet. Først da kan vi gjenkjenne fake forskning, fake news. Det snakkes mye om at det som skjer i verden er en krig mellom godhet og ondskap. Men det er også en krig mellom sannhet og usannhet.

Det er først nå mennesker forstår at det handler om oss selv, og ikke de der ute, at endring kan skje. Fordi all endring der ute starter med endring inni oss. Vi må aktivt si nei til det vi ikke vil ha, og skape det vi vil ha.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Tilbud fra Balanzen

Bli kjent med deg selv. Tema vår bevissthet. Med Hildur Vea, PhD. Ons 29 sept kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.

Bli kjent med deg selv. Tema hva gjør oss syke. Med Hildur Vea, PhD. Ons 20 okt kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.

Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med HIldur Vea, PhD. Ons 10 sept. kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18. Puust Akademi tilbyr utdanning til leder av systemisk samtale.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Veavågen 26. sept 2021. Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18