Gode forklaringer på hvorfor viruset ikke eksisterer og hvordan det var mulig å lure en hel verden

Dr LORRAINE DAY gir en god forklaring på hvorfor alt knyttet til viruset er oppdiktet.
Se filmsnutten everything is a lie (2 min).

Dr. David Martin gir deg patentkodene og alt papirarbeid som forklarer hvordan det var mulig å lure de fleste til at vi er angrepet av et farlig virus. Vi er faktisk angrepet, av noe som er mye farligere….

Jeg finner det interessant å gjenkjenne naturens lov i det som Dr David Martin forteller. Kort sagt betyr dette at ondskap ødelegger seg selv. Hvis du ikke har fått med deg blogg om totalitære samfunn, og hvordan de ødelegger seg selv, eller blogger hvor jeg har delt naturens lov er dette et tips. Dette forklarer også hvorfor det er viktigere enn noen gang å løse opp i egen frykt, om man opplever frykt i forhold til det som skjer, da frykt drevne handlinger fører også til kaos og ødeleggelse i samsvar med naturens lov.

Den tredje lenken er et intervu mellom leder av et begravelsesbyrå John O’Looney blir intervjuet av Korona komiteen, ved Reiner Fuellmich. Hans budskap er at injeksjonen må stoppes, denne uken har hatt 3 unge 28 – 33 år som døde etter injeksjon (England). «Det som skjer nå er russisk rulett», sier Reiner Fuellmich.

30 prosent av folket er fanget av hypnosen som det offisielle narrativet er. De kan ikke nås, sier Reiner Fuellmich. Men 40 prosent kan nås.

Jeg har håp for de som har tatt injeksjonen. De som «våkner opp», og ser hva som skjer (i det skjulte), kan hjelpe seg selv med å rense kroppen. Jo tidligere, jo bedre. Her er en lenke som viser antall personer som har skadelig effekt av den nye injeksjonen.

Vit D er gull

Clif High sier i et av sine intervjuer at fant at ingen som har høye Vit D nivåer (over 47-50 nmol/L) har fått Covid. Med andre ord er det viktigere enn noen gang å sørge for nok vitaminer og mineraler (vid C, Vit D, sink og selen).

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18