All endring starter med oss selv

Det som skjer i Norge og globalt er skremmende. Jeg liker denne videoen fra Max Igan, fra Australia, fordi den gir håp. Håp om en verden bygget på sannhet og frihet, og ikke den verden globalister tegner med transhumanisme, kontroll og slaveri.

Vi bygger en ny verden med å la være å delta i handlinger som svekker oss selv og våre medmennesker. Vi har alle ansvar for det som skjer, da vi alle bidrar gjennom våre handlinger til å opprettholde usannhet eller sannhet.

All endring starter med oss selv. Vi må leve sannhet, for å skape sannhet der ute. Det er den energifrekvens vi har, som er grunnlaget for alt vi skaper i verden rundt oss. Det er her naturens lov kommer inn (se tidligere blogger).

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Tilbud fra Balanzen

Foredrag/kurs: Bli kjent med deg selv. Tema hva gjør oss syke. Med Hildur Vea, PhD. Ons 20. okt kl 17 – 20. Pris kr 1000.- Påmelding.

Foredrag/kurs; Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med Hildur Vea, PhD. 10. November kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

Utdanning til leder av systemisk samtale. Dette er en utdanning som består av tre deler: om systemisk arbeid, om traumer og om tidlige traumer. Du vil også lære om BalanZe metoden, hvordan løse opp spenninger uten bruk av ord. Les mer. Vi starter opp med kurs 12-14 nov 2021. Noen tar utdanningen som selvutvikling, andre er terapeuter/behandler eller hjelper i sitt yrke og ønsker en fordypning basert på å forstå kroppslig sannhet og universelle lover.

Workshop: Reisen ut av the dark night of the soul. Denne workshop handler om den vanskelige fasen, før livet snur til det bedre. Kurset passer både for deg som har jobbet med deg selv en stund, og for deg som er ny på den personlige reisen. Dato er 26 – 28 nov 2021. Les mer

Trenger du hjelp til å stresse ned. Hjelp til å gi slipp på plagsomme tanker eller følelser som overvelder deg. Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Veavågen den 19. oktober 2021.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18