Den som ikke kan sin historie, er dømt til å gjenta den

Her er to viktige videoer. De er begge gamle, i den forstand at dette er kunnskap man snakket om før alt koronastyret. En video er om virus knyttet til svineinfluensaen, og en video er om farene med 5G, denne er laget i 2018. Joe Imbrano forteller om en mulig kommende sykdomsutbrudd, og at vaksinen som skulle «redde » folk var klar.

Vi har et uttrykk som sier at den som ikke kan sin historie er dømt til å gjenta den. Jeg legger her til at de som ikke kan sin fagkunnskap, slik den var før all faglig koronaforvirring, kan få store problemer med å skille faglig sannhet fra faglig usannhet.

Hør videoene og finn din egen mening.

JOE IMBRIANO om faren med 5G. 15 min
AAJONUS VONDERPLANITZ om hva virus er, og hvilken funksjon de har i kroppen. 35 min.

De som har fulgt denne blogg over tid, vet at disse temaer har vært skrevet om før, så det er ikke ny kunnskap i den forstand. Men nyttig å bli påminnet i en verden hvor propagandaen er massiv for å forvirre oss, og å få oss til å handle slik at vi svekker oss selv.

Her er en lenke fra situasjonen i Irland okt 21. Den viser at i kommuner hvor nesten alle har tatt «injeksjonen» er det utbrudd med spike protein sykdom. Tallene viser at de kommuner som har flest «vaksinerte» er de samme kommuner som har flest nye tilfeller.

Dette funnet bekreftes også i internasjonal studie, de land som har «vaksinert» flest, har flest syke mennesker.

Kan det være slik at påstander fra Aajonus Vonderplanitz er riktige, det er de som injiserer stoffet i seg er de som blir syke.

Husk at satanister snur sannhet på hodet, så når de sier at noe skal redde deg, betyr det motsatt. De mørke krefter kan naturens lov, og de vet at dersom de kan lure folk til å skade seg selv, gir dette en annen karma enn handlinger som utøves med tvang. Derfor pøses det på med informasjon via media om hva man «skal gjøre», mens loven de viser til ofte sier «kan gjøre».

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Tilbud fra Balanzen

I DAG: Foredrag/kurs: Bli kjent med deg selv. Tema hva gjør oss syke. Med Hildur Vea, PhD. Ons 20. okt kl 17 – 20. Pris kr 1000.Påmelding.

Foredrag/kurs; Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med Hildur Vea, PhD. 10. November kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

Utdanning til leder av systemisk samtale. Dette er en utdanning som består av tre deler: om systemisk arbeid, om traumer og om tidlige traumer. Du vil også lære om BalanZe metoden, hvordan løse opp spenninger uten bruk av ord. Les mer. Vi starter opp med kurs 12-14 nov 2021. Noen tar utdanningen som selvutvikling, andre er terapeuter/behandler eller hjelper i sitt yrke og ønsker en fordypning basert på å forstå kroppslig sannhet og universelle lover.

Workshop: Reisen ut av the dark night of the soul. Denne workshop handler om den vanskelige fasen, før livet snur til det bedre. Kurset passer både for deg som har jobbet med deg selv en stund, og for deg som er ny på den personlige reisen. Dato er 26 – 28 nov 2021. Les mer

Trenger du hjelp til å stresse ned. Hjelp til å gi slipp på plagsomme tanker eller følelser som overvelder deg. Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Veavågen den 20. oktober 2021.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18