Falske flagg operasjoner

Oppdatert 4. nov 2021.

Dette intervjuet med Ole Dammegård, som har studert falske flagg operasjoner i 40 år, gir et nyttig perspektiv på det store bildet av det som foregår i verden nå. Anbefaler alle å se denne! Sannhet setter oss fri. Husk det. Sannhet gir også dyp indre ro. Sannhet gir klarsyn og gjør at vi ser hva som skjer, noe som sparer oss for mye indre stress.

På samme tid, informasjonen kan være vanskelig å ta inn, særlig når ny informasjon snur på hodet det vi trodde vi visste. Når vi oppdager at det vi trodde var godhet, er ondskap. Ole Dammegård sier i intervjuet at han kjun har møtt en pnd person. Alle andre, som utøver onde handlinger gjør det ubevisst, eller tror de gjør en god handling. Det er også vanskelig å ta inn at man selv kan ha blitt lurt, blitt offer for en ondskap, som er verre en fantasien kan forestille seg.

Finnes falskt flagg operasjoner i Norge. Situasjoner som skapes for å skape frykt, og gjøre folket mer villig til økt kontroll? I dette interjuet kommer Ole Dammsgård inn på flere eksempler fra Norge. Ikke nytt for de som er kjent med falske flagg operasjoner, men trolig veldig overraskende for de som ikke har satt seg inn i tema.

Ole Dammegård tar også opp agenda 21. Denne agneda skal skape en verdens regjering hvor ingen eier noe, staten skal også eie deg (transhumanagenda) og dine barn. Nå sier du kanskje dette er det dummeste du har hørt, og jeg er enig i at dette er total galskap. Men det skjer nå. Den nye injeksjonen som pushes på folket inneholder nanopartikler som knytter mennesker opp til dataverden. Hvis du ikke tror på dette med agenda 21, sjekk ut den norske regjerings nettside. Planene om det som skjer nå i kulissene har vært der siden før 2005. Hør Ole Dammegård forklare agenda 21 fra 1.27.40.

Sett utenfra er det som skjer i Norge nå metaforisk fortalt:
# Det finnes mange mennesker som inviterer tyven inn i hjemmet med stor gjestfrihet, og som koser seg sammen med tyven, stoler blindt på gjesten som forteller deg at de besøker deg kun for ditt eget beste.
# Og når noen som bor eller går i hjemmet oppdager at denne nye gjesten lyver og stjeler og forårsaker ulykker i form av pengeproblemer og helseproblemer, så vil de som bor i hjemmet (og som nekter å tenke selv), be den som stiller kritiske spørsmål ti stillt!

Lek med tanken, om agenda 21 skulle blitt gjennomført, fjesene på de som har støttet denne agendaen høylytt og ubevisst, når de oppdager at en må gi fra seg alt de eier (hus, hytter biler, eiendom) til staten. Eller fjesene til de personer som som oppfattes ac seg selv og andre som kloke og innsiktsrike, når de forstår at de er lurt trill rundt. Husk å bli lurt handler ikke om intelligens, det handler om vilje. Vilje til å sjekke ut de påstander en velger å tro eller ikke tro på. Agenda 21 vil da trolig gitt oss samme propaganda i medier med budskap at en blir lykkelig når en ikke eier noe. På samme måte som nå medier sprer propaganda om at en blir beskyttet mot Covid (= Certificate Of Vaccination ID ?ZX?) om en tar nanopartikkel injeksjonen. De som nekter å undersøke saker og ting selv, de som nekter å tenke selv, er det ingen som kan redde.

Det finnes mange som ikke orker å ta inn over seg det som skjer. Dette handler blant annet om hvor utviklet nervesystemet vårt er. Det er mange som overveldes av ulykker, kriser og ondskap. Om så er tilfelle, er det et personlig ansvar å rydde opp i en selv, slik at en kan håndtere virkeligheten som den er. Den største risiko er at en lar seg lure til å gjøre handlinger som ødelegger ens eget liv. Hvorfor dette skjer forklares også i videoen. Det er kun når vi ser sann virkelighet som den er, at vi kan endre det som er. De som vil endre en verden styrt av ondskap, må derfor gjøre det som skal til for at de kan se virkeligheten som den er.

Det jeg skal skrive nå, var det jeg fant mest rart i mars 2020. Da sa spirituelle personer jeg stolte på at det vikitgste mennesker kunne gjøre var å jobbe med seg selv. Jeg var veldig overrasket, fordi jeg tenkte motsatt, at nå må noen stoppe de som ødelegger andre menneskers liv. Heldigvis er jeg i stand til å lære, utvikle min forståelse av de store sammenhenger også. Og i da kan jeg forstå hva de mente med dette. Mitt budskap i dag er derfor om en blir trigget, eller overveldet av grusom informasjon, er det smart å søke hjelp for å løse opp i egne floker.

Velkommen til Balanzen. Vi tilbyr både samtaler, BalanZe metoden, yoga, gongbad og utdanninger som øker din bevissthet.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.
CASH IS KING!

Veavågen den 3. nov 2021.
Oppdatert den 4. nov 2021.

Hildur Vea, PhD

hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18