Da da da…, koser meg

Denne blogg oppstod som en del av mitt tarot prosjekt. Jeg har siden i vår lært meg essensen av energien i de kortene, og er klar til å lære det jeg egentlig vil lære: å lese tarot kort intuitivt.

I boken Tarot, mastering the art of intuitiv reading av Theresa Reed er en av øvelsene å trekke noen kort og lage en story basert på intuisjon. I denne blogg deler jeg en slik story.

Jeg valgte rekkefølgen på kortene intuitivt. Du kan se hvilke kort som ble brukt nedenfor storyen. Her er storyen som ble laget:

Story basert på intuisjon

Det vi skaper i våre liv kommer fra innsiden. Skal vi skape godhet, må vi transformere mørke til lys. Denne prosess skjer automatisk når vi velger å leve i lyset og er ærlige med oss selv, noe som også betyr å møte mørke i oss selv.

Det er en snublesten å la ego ta seg av planlegging. Indre guiding er veien til suksess. Forføreren/Ego vil ha noe, derfor tilbyr den noe den tror vi (sjelen) vil ha. Men obs – det starter med at Ego vil ha kontroll.

Det finnes ubegrensa kraft og næring for de som er jorda og knyttet til kosmos. Kun fra dette sted vil ens lidenskap strømme som flammer fra et stort bål.

Evne til å gå ut av følelser er nødvendig for å se klart. Følelser er som farga brilleglass. Å gå ut av følelser er å løse dem opp. Ikke fortrenge dem. Fortrengte følelser overstyrer fornuft.

Helhet er å knytte sammen bånd mellom fortid – nåtid og fremtid. Da vil ens liv strekke seg over flere hundre år, og man kan faktisk bruke denne visdom i ens hverdag. Det føles utrolig godt å kjenne tilknytning til seg selv gjennom flere liv.

Kjærlighet er den største kraft. Den kan transformere smerte til glede, krise til håp, svakhet til styrke. Alt er mulig når man har tilgang til den sanne kjærlighet (gjennom ens høyere selv). Den største misforståelse skjer hos de som søker denne kraft utenfor seg selv. Alt, all endring og all styrke i livet vokser frem innenfra. All evne til å heale seg selv starter innenfra. De som ikke bor i egen kropp (bor i tankeverden/Ego), fjernstyrer seg selv og har av den grunn begrenset kraft tilgjengelig. De fungerer som batteriet på mobilen, trenger lading jevnt. Kan du jobbe og hvile og elske og le samtidig når det stormer rundt deg, har du knekt den gåten som kraft fra kjærlighet gir.

Se din egen kraft, se hva du har skapt (manifestert). Alle har potensiale i seg til å bli den flotteste blomst, det kraftigste lys som skinner på andre slik at de kan føle hjertevarmen, og lukte godhet før de møter deg.

Skal noe nytt oppstå må man gi slipp på noe annet. Alltid!. All utvikling krever mot til å gå inn i det ukjente. Man utvikler sin bevissthet, ved å legge fra seg noe man før trodde på, når man oppdager sannhet. Husk sannhet vibrerer dyp indre ro. Dette punkt forvirrer mange. De forstår ikke at grunnen til at de ikke kjenner seg selv er at de ikke møter seg selv.

Treenig kraft kommer fra 1) jorden, 2) kosmos og 3) fra vår indre versjon av oss selv. Når disse krefter forenes kan knuste hjerter heales, forvirra bli opplyste, de med indre uromotoren kronisk på, kan endelig finne ro.

Vi møter mange valg i livet. La deg lede av din indre veiviser. Noen kontakter den via 3. øye – pinealkjertelen. Andre via hjertechakra. Stol på din intuisjon, den vokser kun om du bruker den.

La din hverdag strømme over av glede, også når andre i denne verden lar seg fylle med tanker som gir frykt. Skru av TV, (alltid – hehe), sett på musikk, dans, kjenn at du er fril Lev din frihet. Du har fri vilje og ingen kan ta denne fra deg uten ditt samtykke.

Verden er utrolig vakker og flott. Og alle som vil, som velger det bevisst, kan bidra til å opprettholde det vakre og gode. Vi skaper det store ut fra det lille. Det minste i oss er våre celler (eller kvanter). Vi må selv transformere det som er ødelagt eller forurenset av toksiner eller følelser som blokkerer for gleden og skaperkraften. Husk at alle reiser starter med et første skritt. Reflekter derfor over nå – en ting som du kan endre, som vil gjøre ditt liv bedre, da er du allerede i gang med å transformere noen av celler som kroppen består av.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN
CASH IS KING – si nei til global reset (Agenda 21) med å også bruke cash.

Tilbud fra Balanzen

Foredrag/kurs; Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med Hildur Vea, PhD. 10. November kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

LES DENNE!
Utdanning til leder av systemisk samtale. Dette er en utdanning som består av tre deler: om systemisk arbeid, om traumer og om tidlige traumer. Du vil også lære om BalanZe metoden, hvordan løse opp spenninger uten bruk av ord. Les mer. Vi starter opp med kurs 12-14 nov 2021. KUN 2 LEDIGE PLASSER IGJEN! Noen tar utdanningen som selvutvikling, andre er terapeuter/behandler eller hjelper i sitt yrke og ønsker en fordypning basert på å forstå kroppslig sannhet og universelle lover. Denne utdanning vil også bli satt opp på dagtid til våren, i Bergen til høsten, og en nettbasert versjon er under planlegging. Det er kun sannhet som kan sette oss fri, og gjennom denne utdanning vil en få en innføring i det som kalles okkult kunnskap. Husk at okkult betyr skjult, og grunnen til at det er skjult, er at de med makt ikke ønsker at mennesker skal forstå hvilken stor kraft de har i seg selv, når de forstår hvordan de selv fungerer. Dette er en utdanning som lærer deg hvordan du kan tenke, ikke hva du skal tenke.

Workshop: Reisen ut av the dark night of the soul. Denne workshop handler om den vanskelige fasen, før livet snur til det bedre. Kurset passer både for deg som har jobbet med deg selv en stund, og for deg som er ny på den personlige reisen. Dato er 26 – 28 nov 2021. Les mer

Trenger du hjelp til å stresse ned. Hjelp til å gi slipp på plagsomme tanker eller følelser som overvelder deg. Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Veavågen den 5. November 2021.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18

Kortene jeg brukte

Jeg valgte å bruke 1 tarot stokk og 2 stokker med orakel kort.
Tarot stokk heter: The tarot of light. Fra denne stokk trakk jeg 5 kort:
# Store arkana the lovers (6).
# Hjerter: sorrow (5), the past (6) og choices (7).
# Stjerner (stav) nr 3.

Gaia orakel kort (Toni Camine Salerno) var:
# rising above (11)
# purification (14)
# the temptress (15)
# achievmenent (17)
# ethernal dance (19)

Work your light orakel kort (Rebecca Campbell) var:
# Mirror
# Lemuria