Det er viktige forskjeller på forkjølelse, influensa og Kovid

De fleste har lagt merke til at vanlig influensa har forsvunnet. Selvsagt har den ikke det. Men det som før ble kalt forkjølelse og influensa, blir nå ofte forklart som en positiv kovid test. For å gjøre det helt klart. Kovid sykdom er en reaksjon på biovåpenet SARS-COV-2, det eksisterer. Men hvis det er denne reaksjonen som oppstår, er det IKKE en lunge eller hals infeksjon, men en reaksjon i kroppen på grunn av spikeprotein. Spike protein forflyttes i kroppen gjennom lymfe og gjennom blod. Derfor kan det slå seg ned og gjøre skade på ulike steder. En alvorlig situasjon, men håndterbar om man får rett behandling.

Når jeg blir fortalt om noen som nå har fått kovid, jeg spør om vedkommende da har fått påvist at de har en reaksjon som skyldes spikeprotein, er det vanlige svaret jeg får: Spike protein – hva er det?. Forvirringen er stor hos mange. Håper videoene i denne blogg kan bidra til økt klarhet.

Vi lever i en tid hvor FORVIRRA SJELER blander sammen TRE ULIKE TING, og KALLER ALT FOR DET SAMME: smitta med kovid. Men, selv om man har en positiv PCR test, kan en slik test ikke kan påvise noen som helst sykdom. Det som skiller kovid (biovåpen reaksjon) fra forkjølelse og influensa, er at mens forkjølelse og influensa er en sykdom i luftveiene, er spike protein skade noe som oppstår på ulike steder.

Spikeprotein er et biovåpen. Det kan smitte, men gjør mest skade om det injiseres. Når en person blir syk på grunn av spike protein, og vedkommende har selv injisert dette i kroppen, så er dette en naturlig reaksjon på egen handling. At de som tok injeksjonen blir syke av spike protein, skyldes ikke de mennesker som ikke har tatt injeksjonen. Dette presiseres, fordi det råder også forvirring her. Det finnes helsefolk som påstår at de som er friske er de som kan gjøre andre syke. Og noen tror på dette, fordi når helsefolk sier det må det være sant.

Har ikke tatt injeksjon med spike proteinHar tatt injeksjonen med spikeprotein
har en normalt immunforsvar og er frisk har et endret immunforsvar
Kroppen inneholder ikke spikeproteinKroppen produserer spike protein

Injeksjon med spike protein er noe annet enn en vanlig vaksine. En vaksine er laget av et svekka virus eller bakterie. Vi har per i dag ingen vaksine som er laget knyttet til kovid, fordi så langt har ingen klart å isolere et eget kovid virus. Det som kalles SARS-COV-2 er manipulert i en datalab og ble tatt patent på or ca 20 år siden.

Denne blogg diskuterer verken feil med PCR test eller at spørsmålet hvorvidt viruset eksisterer eller ikke. Dette er tatt opp ørten ganger før, de som vil høre, hører (= setter seg inn i saker og ting selv).

Hvorfor er spike protein farlig og hva medvirker til at noen blir syke eller dør på grunn av spike protein. En grunn er at spike protein får blodet til å klumpe seg sammen. Det kan forårsake skade der hvor det fester seg.

De som får spike reaksjon i blodet kan oppleve pusteproblemer. Ikke fordi luften de puster mangler oksygen, men fordi blodet har klumpet seg sammen og kan ikke levere oksygen til cellene. Man blir av den grunn sliten, uten at man finner en ytre årsak til ens slitenhet.

Mange opplever også ulike betennelser, og en farlig variant av dette er betennelser i hjerte, fordi hjerteceller kan ikke erstattes, slik de andre celler kan i kroppen.

Det er mange farer med spikeprotein, og en av dem som mange frykter er at de som injiserer dette i kroppen skal bli sterile.

Her er andre grunner til at folk takker nei til injeksjonen:
# viruset er enda ikke påvist
# injeksjonen er ingen vaksine
# injeksjonen endrer ens DNA
# man injiserer spike protein
# man injiserer grahen oksid (nanopartikkel
# man injiserer hydra (nanopartikkel)
# Injeksjonen er utesta (alle de som tar injeksjonen er med i testingen)
# injeksjonen har mange bivirkninger, noen dør
# injeksjonen beskytter ikke mot kovid sykdom
# så langt, etter 1,5 år har 3 personer dødd på sykehus i Haugesund på grunn av kovid. Hvis vi ikke ble utsatt for propaganda ville trolig helsepersonell sagt at dette var en så lite farlig sykdom, at man knapt trengte lære om den.
# en vil ikke bidra til verken globalister sin transhuman agenda eller agenda 21.
# noenvil ikke ta injeksjonen fordi de kjenner på seg at dette er ikke rett

For de som har tatt denne injeksjonen og angrer, er ikke håp ute. Det er tre ting du kan gjøre slik jeg ser det:
1. Begynn å rense kroppen i dag. Det finnes mange protokoller for hvordan man kan rense kroppen for injeksjonens innhold av nanopartikler, graphen oksyd, hydra og spike protein.
2. Søk sannhet (lær deg hvordan du kan gjenkjenne sannhet i egen kropp)
3. Lev sannhet. (også når dette kan skape ubehag, koste deg venner.

Selv tror jeg alt er mulig med Guds kraft. Vårt høyere selv og sann kjærlighet har en høyere energifrekvens enn all materie, inkludert injeksjoner med spike protein.

Skal man leve sann kjærlighet betyr det å transformere mørke i seg selv til lys (lære å forløse fortrengte følelser og det som skaper stress). Det betyr å møte seg selv. Det betyr å finne den indre stemmen, og la seg lede av den.

For mange er yoga et bra sted og begynne, fordi her finner du den indre ro som er avgjørende for å kunne gå til tetha nivå i deg selv, det sted hvor man er i kontakt med denne kraftkilden som kalles sann kjærlighet. Har du motforestillinger mot yoga, gjør noe annet, poenget er ikke hva du gjør, men hvor det tar deg, og dit du skal et på theta nivå i deg selv.

Sann kjærlighet har en energifrekvens som aksepterer det som er, er åpen for det som er, kan romme det som er. Du vet du lever sann kjærlighet, da har du ikke fnugg av tvil. Og de trigges sjelden. Et annet tegn på sann kjærlighet er at du kan se hva som skjer på skjer på ulike nivåer samtidig, samt at du har dyp ro, også når du hører informasjon som er total galskap. Eksempler på slik informasjon som er galskap er å hevde at de som er friske er de som kan gjøre andre syke.

Tilbake til forkjølelse, influensa og kovid sykdom. Vi som er kritiske til myndigheters håndtering av «pandemien» har aldri benektet at noen blir syke. Men, forskning viser at SARS-COV-2 biovåpenet er ufarlig for de fleste. Det er mye farligere for de som injiserer dette, enn de som kommer i kontakt med det på andre måter.

Det er avgjørende viktig at mennesker ikke blander sammen vanlig forkjølelse, som ofte er kroppens sin måte å rense stress på. Gamle healing systemer forstod årsak til sykdom som en blanding av ubalanser, toksiner og dietten vi spiste (1). Skal du styrke din helse, spis mat med rett næring, og kutt ut det meste av ferdigprodukter og mat som inneholder stoffer som skader kroppen. Dette er viktig. Det er også viktig å ta grep og løse opp i eget stress, bearbeide det som trengs å bearbeide. Alt dette kan styrke ditt immunforsvar. Og det er akkurat dette en trenger nå: indre kraft og styrke.

Kroppen har en suveren evne til å reparere seg selv, og en av mekanismene den bruker er å skape en infeksjon for å rense. Kroppen renser da ut vanlige avfallsstoffer etter vanlig celleaktivitet, men også kjemisk forurensing og skader etter stråling (wifi/5G).

Vi skal nå se litt på virus, da det også råder forvirring her. Virus er ikke levende celler, de kan derfor IKKE formere seg. Men når skaden som kroppen skal reparere er stor, får vi mange virus. Virus pakker inn det som skal fjernes fra kroppen. Denne prosessen kalles exocytose. Virus og exosomer har samme egenskaper. Mange ser på disse som identiske.

«Modern researchers have shown tha exosomes have exatly the same attibutes as «viruses». They are same size, contain same components and acts on the same receptors». The virus is fully an exosome in every sense of the word (2).

Exosomer er en del av kroppens søppelmenn. Når unge mennesker har festet en hel helg, eller noen kommer hjem fra en reise, har sovet lite, spist usunn mat, drukket for mye, er man ofte utslitt og hoster dagen etterpå. Slik har det alltid vært, og kommer til å bli. Det er forvirrende når myndigheter antar at all hoste, all slitenhet, all forkjølelse, og all influensa kan skyldes koronavirus infeksjon. Den mest naturlige årsak i de fleste tilfeller er at kroppen av en eller annen grunn renser seg selv. Spike protein reaksjoner er NOE HELT ANNET enn forkjølelse, bakrus og influensa. Husk, de som opprettholder en fake pandemi, er alle friske folk som tester seg.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN
CASH IS KING

Tilbud fra Balanzen

Foredrag/kurs; Bli kjent med deg selv. Tema universelle lover og systemiske lover. Med Hildur Vea, PhD. 10. November kl 17 – 20. Pris kr 1000. Påmelding.

LES DENNE!
Utdanning til leder av systemisk samtale. Dette er en utdanning som består av tre deler: om systemisk arbeid, om traumer og om tidlige traumer. Du vil også lære om BalanZe metoden, hvordan løse opp spenninger uten bruk av ord. Les mer. Vi starter opp med kurs 12-14 nov 2021. KUN 2 LEDIGE PLASSER IGJEN! Noen tar utdanningen som selvutvikling, andre er terapeuter/behandler eller hjelper i sitt yrke og ønsker en fordypning basert på å forstå kroppslig sannhet og universelle lover. Denne utdanning vil også bli satt opp på dagtid til våren, på Karmøy, samt i Bergen til høsten 2022, og en nettbasert versjon er under planlegging.

Det er kun sannhet som kan sette oss fri, og gjennom denne utdanning vil en få en innføring i det som kalles okkult kunnskap. Husk at okkult betyr skjult, og grunnen til at det er skjult, er at de med makt ikke ønsker at mennesker skal forstå hvilken stor kraft de har i seg selv, når de forstår hvordan de selv fungerer. Dette er en utdanning som lærer deg hvordan du kan tenke (utvikle bevissthet), ikke hva du skal tenke (programmering).

Workshop: Reisen ut av the dark night of the soul. Denne workshop handler om den vanskelige fasen, før livet snur til det bedre. Kurset passer både for deg som har jobbet med deg selv en stund, og for deg som er ny på den personlige reisen. Dato er 26 – 28 nov 2021. Les mer

Trenger du hjelp til å stresse ned. Hjelp til å gi slipp på plagsomme tanker eller følelser som overvelder deg. Velkommen til Balanzen AS og Puust Akademi. Les mer om disse tilbudene på vår hjemmeside: www.balan-zen.no. Du kan bestille time gjennom online booking, eller via tlf/sms 45 66 21 18.

Ønsker du å lese mer. I 2020 gav jeg ut boken: Å lande i seg selv – fra traume til livskraft. Vi endres når vi lever sannheten. En bok om utvikling av bevissthet. Boken koster kr 350.- + evt porto hvis den skal sendes (ca 100 kr).

Takk for at du leser bloggen min, og stor takk til deg som vippser.

Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18

Veavågen den 7. nov 2021

Kilder:
1. Thomas S Cowan og Sally Fallon Morell, 2020, The contagion myth. Why viruses (including coronavirus) are not the cause of disease. Side 69.
2. Thomas S Cowan og Sally Fallon Morell, 2020, The contagion myth. Why viruses (including coronavirus) are not the cause of disease. Side 69.

Jeg gjør oppmerksom på at flere av lenkene i denne blogg er hentet fra en nettside som heter before its news. Denne nettsiden er som mye annet spekket med politisk propagada, og inneholder mye informasjon som gir frykt. MEN, nettsiden har også med gode lenker fra leger, fra forskere og fra rettsakene som ledes av Reiner Fuellmich. Om en går til denne nettsiden, vær like obs på propaganda (=løgn) her, som når du leser h-avis , karmøynytt og vg.