Nakstad: de fullvaksinerte dør på sykehus

Hør dette klipp, her snakker Nakstad om median alder, den er over 80 år. Median alder betyr tall i midten av alle de teller.

De som dør på sykehus i Norge er eldre vaksinerte, og unge fullvaksinerte med nedsatt immunforsvar.

Dette innlegg er ikke for å skremme noen, men for å tipse folk at de kan redde seg selv. Oppfordre de som tok injeksjonen i god tro, at de begynner å rense kroppen for de stoffer som injeksjonen inneholder, og som ikke gjør annet enn å skalde kroppen. Her er en artikkel fra Dr Robert Young hvor han forklarer hva som er i injeksjonen, og hvordan man kan rense kroppen og beskytte seg mot infeksjon.

Det er så langt ikke påvist et eneste stoff i injeksjonen som er bra for mennesker. Viruset en snakker om er ikke påvist, ergo man kan ikke lage vanlig vaksine, som bygger på et svekket virus. Det er derfor så mange nekter å kalle dette en vaksine, fordi mange tror at det er en vaksine (svekket virus) i injeksjonen.

Stor takk til Nakstad for at han sier det som det er, fordi når han sier dette, er det vanskelig for folk å tenke at dette er konspirasjonsteori.

Noe er i ferd med å snu, og det er at folk våkner opp og begynner å tenke selv. Husk at å tenke selv betyr å sette deg inn i saker og ting, helt til du finner en forståelse som gir ro i kroppen din.

Og ingen kan finne ro når de tar inn både det at myndigheter pusher en injeksjon og samtidig er det mange som skades og noen dør av/med denne injeksjonen.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Bergen, den 24. nov 2021.

Hildur Vea, PhD
45 66 21 18