Viktig refleksjon om forholdet mellom Covid og influensavaksinen

Br. Bugnolo intervjuer her Dr. Zelenko om Covid-19 syndromet, og om forholdet mellom Covid og influensavaksinen. Br Bugnolo er både Italiensk og Amerkansk stasborger, han er redaktør for den katolske nettsiden fromrome info. Dr Zelenko er lege fra New York. Han er legen som behandlet Trump når han fikk covid. Zelenko er kjent for at han startet tidlig behandling når folk ble syke, stikk i strid med myndighetens anbefaling, og på denne måten reddet han mange liv.

Intervjuet er spennende fordi de tema som tas opp sjelden tas opp i andre intervjuer. Som for eksempel religion, Gud og Covid, og spirituelt immunsystem. Her er lenken. Hør den, og dann din egen forståelse av det som skjer i verden akkurat nå.

Veavågen den 5. des 2021. Hildur Vea. PhD
hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18