Tok du an?

Myndigheter har et problem.
De må overbevise de som vil ha stikkene, at stikkene virker,
samtidig overbevise de som tok to stikk, at stikkene ikke virker,
og at de derfor må ta en booster dose.

La dette synke inn et øyeblikk…

Faktasjekk selv

Denne snutt ble jeg inspirert til å skrive etter et innlegg i Haugesunds avis hvor en butikk eier sier: «det er nesten som jeg ønsker å be uvaksinerte om å ikke handle»

tenk deg følgende: du møter to personer på gaten. En har blå klær og en har grønne.

Personen i blå klær har tatt en injeksjon som gjør at personen skaper spike protein i egen kropp. Og spike protein er noe som kan gjøre folk syke. Og det kan smitte andre, selv om det vanligste er at man blir syk selv. Veldig syk man man bli.

Personen i grønne klær, har ikke tatt injeksjonen som gjør at en kan produsere spike protein i egen kropp, det som kalles gen manipulering, mRNA injeksjon. Denne personen har derfor ikke spike protein i egen kropp, og kan derfor ikke smitte andre.

Når mennesker er redde for som IKKE HAR har spike protein, som butikkeieren, og ikke redde for de som HAR spike protein og kan smitte andre, er NOE SNUDD PÅ HODET. Kan dette skyldes det som kalles massepsykose.

Faktasjekk selv, hva du mener om saken!

Mer om massepsykose

Hva er masse psykose? Professor Mattias Desmet, sier at det vi opplever er et psykologisk problem, noe som gjør det vanskelig for vanlige mennesker å se hva som skjer.

Forhold som må være tilstede for at masse psykose kan skje:
# mennesker mangler ekte emosjonell kontakt mellom mennesker, de har mange kontakter, men svært få relasjoner hvor de kan være seg selv fullt ut
# mangel på mening i det som skjer i livet, 63 prosent opplever sin jobb som meningsløs viser en undersøkelse
# fri flyt av angst og misnøye, angst som vi ikke forstår da den ikke er knyttet til noe vi forstår
# fri flyt av frustrasjon og aggresjon, sinne som en ikke forsår da den ikke er knyttet til noe en forstår
Dette gjør at mennesker ser etter noe som kan forklare deres angst, misnøye, frustrasjon og aggresjon. Så får en presentert et narrativ som kan romme både ens frie flyt av angst og fri flyt av frustrasjon, og da er mennesker veldig villige til å delta i dette narrativet. Dette gir mennesker en slags psykologisk kontroll. Man har et svar på det som skjer inni en.

Man får deretter nye sosiale bånd, og man føler seg på ny knyttet, på nye måter. De som lager narrativet pusher på solidatitet – må ta injeksjonen ellers blir en sosialt utestengt. Folk forstår at nannativet er fake, men de vil ikke bli utestengt sosialt.

Desmet forklarer også hvorfor foreldre «ofrer» sine barn, og hvorfor personer som ikke reagerer på det som er galt, man kan ta helsen og livet fra personer som er fanget av i psykosen uten at personen merker det. Hvis en ser hva som skjer, er det viktig å høre dette intervjuet, fordi det forklarer hva som skjer. Og vi kan ikke endre noe uten å se hva som egentlig skjer.

Liker veldig godt slutten, som ser på det skm skjer som fødselsmerter, i forhold til at vår bevissthet utvikles, slik at vi kan ta i bruk det potensiale vi har i kraft av å være menneske. Lys overvimner mørke, alltid!

Hør Robert W Malone gir en kort versjon av massepsykose her. Robert W Malone er oppfinner av deler som la grunnen for oppfinnelse av mRNA injeksjonen. Her kan du høre hans advarsler om å gi injeksjonen både til barn og alle andre.

Når dette tar slutt, og det vil ta slutt, vil barna spørre de voksne – Hva skjedde egentlig?

Det som er interessant i intervjuet med Robert W Malone er at han deler det øyeblikk når han forstod hva som egentlig skjedde, at han ikke lenger kunne stole på den informasjon som kom fra myndigheter.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

KIlder: Wil Paranormal sin video.

Veavågen den 6. desember 2021. Hildur Vea, PhD
hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18