Hva sier Bibelen om injeksjonen?

Hør erklæringen fra en politimann fra Australia, Former NSW Police Sergeant Stephen Kelly som slutter som politi pga press for å ta injeksjonen. Han har 28 års erfaring med helse kriminalitet.

I dette intervjuet tar han opp mange viktige tema, et av dem er hva som står i Bibelen i forhold til injeksjonen, et tema som stort sett er fraværende i den offentlige debatten. Hør intervjuet og dann din egen mening.

Han retter sin oppfordring til alle foreldre og besteforeldre, om å sette seg inn i det som skjer, og kjempe for friheten til våre barn.

Veien ut av dette begynner med oss selv. Vi må selv transformere det som er i ubalanse i oss selv, om vi kan bidra til å skape en verden i balanse. Dette er veldig hardt for mange å forstå, fordi vi er opplørt til å gå i flokk, massetenkning er mer vanlig enn det å tenke selv. Men, det er en vei ut av dette. Og første skritt er å ta valget om å søke sannhet, også når det koster.

Her er en effektiv teknikk om du ønsker å åpne ditt hjerte.
Hold hånden din utenpå hjerte område, dette vil øke fokus i kroppen til dette stedet.
Fokuser på pusten din, pust lenger ut enn inn. Ex inn tell til 5 og ut tell til 8. Dette kan være vanskelig om man har stress i kroppen, gjør så godt du kan. Etter en liten stund ( fra et pust til flere minuttter, alt etter hvor god kontakt du har med egen kropp) vil du kjenne en endret energi. I min kropp er det en myk, mild energi, et tydelig skifte. Hjerte energien vi alle ar tilgang til er objektiv, konsis og sann. Stiller vi spørsmål til oss selv i denne enrgien, kommer svarenene umiddelbart, og vi kan stole på disse svarene. Lykke til.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN.

Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg. tlf 45 66 21 18

Veavågen den 7. desember 2021
Hildur Vea, PhD hildur.vea@balan-zen.no 45 66 21 18