Vi må sette opp våre egne systemer

Her er et klipp fra et møte i Polen med Koronakommisjonen ledet av Reiner Fuellmich:

«Vi må sette opp våre egne rettssystemer, og det vil vi. Jeg tror vi må sette opp våre egne… vel, hva kaller man det? Jeg antar at vi må sette opp vårt eget parallelle univers. Og vi bør begynne nå. På mange måter har vi allerede startet. Fordi det nåværende systemet ikke kan fortsette. Det er umulig å reparere. Det kan ikke fikses. Vi må sette opp systemet vårt for økonomi, utdanning, juss og mest utdanning, fordi utdanning er så viktig. Hvis folk ikke lærer hva dette handler om, hvis de ikke lærer at de er nødt til å stille spørsmål, så vil de bli omgjort til roboter. Og det er det de prøver å gjøre med barna våre. Det eneste rådet jeg kan gi deg er, ikke spill med! Etablèr kontakt med andre. Sett opp ditt eget parallelle univers, og ta kontakt med alle menneskene som er på den gode siden».

En kommentar til dette siste, så kjenner jeg til mennesker som har startet arbeidet med å tenke gjennom hvordan et ikke korrups samfunnssystem kan se ut, på Haugalandet. Herved en oppfordring til deg som leser bloggen min, begynn å snakk om dette når du er sammen med likesinnede. All endring der ute, starter inni oss. Skal vi endre verden, eller hvertfall bidra til å endre verden på en positiv måte, starter denne prosessen med oss selv. Hent inspirasjon fra sommerfuglen, som puppe er det ingen som aner hvor vakkert resultatet blir.

Mitt fagfelt er helse, og jeg ser for meg at i fremtiden vil de fleste mennesker selv vite hvordan de kan skape balanse i seg selv, istedenfor å døyve ned ubalanser. Det er egentlig ganske enkelt i mange situasjoner, når en har knekket koden.

Har man mange ubalanser eller blokkeringer, tar det litt tid å jobbe med seg selv, men de fleste synes det egentlig er ganske godt når de forstår hvordan de kan hjelpe seg selv med å løse opp i det som smerter psykisk og fysisk. Den kraft vi har i oss selv, kraften vi kontakter i psi feltet (kalles også Gud), akasha feltet eller vårt høyere selv, er sterkere enn det meste. Vår jobb er å åpne opp for de egenskaper vi er gitt i kraft av å være menneske.

Her er artikkelen hentet fra Steigan

Bakgrunnen er at de systemer som er styrt av globalistene, de som kalles matrix ikke er til å stole på. Dette er systemer som politikk, rettsvesen, helse, utdanning, religion, militæret, finans, politiet og medier. Selv brukte jeg lang tid på å ta inn hvor stort den fake virkelighet var.

Selv om mange er fanget i en masse psykose, og tenker kun gruppetenkning (det som alle andre også mener), kan mennesker kun komme ut av denne tilstanden et menneske om gangen. Det er menneske selv som må åpne opp for andre måter å se det som skjer i verden på, enn den indoktrinerte forståelsen fra globalister og fra myndigheter som er styrt av globalister.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

takk til deg som vispper kr 25 pr blogg: 45 66 21 18

Veavågen den 9. des, 2021

Hildur Vea, PhD, hildur.vea@balan-zen.no tlf 45 66 21 18