Folket deler seg i to – noen tror det de hører som fakta, noen tror det det som kan bekreftes som fakta

Hva er fakta og hva er fake informasjon er et viktig spørsmål i disse dager. Informasjon fra myndigheter og media er totalt motsatt av informasjon man henter andre steder. Vanligvis blir fakta forstått som noe som kan bekreftes visuelt.

I en bok jeg leser om kroppens kjemi og derav dens energi, det som kalles livskraft, og som er den kraft som gjør at vi holder oss friske og at skada celler reaprerer seg selv og som gjør at vi kan kvitte toxiner, står en enkel linje med tips om på sjekke ut mikroskopiske bilder av det som skjer i blodet på en nettside: www.greyfieldoptical.com

Vel, jeg fulgte tipset, og fant noe annet interessant som jeg vil dere med dere. Dette er et selskap som selger mikroskop, og som av den grunn ikke har noen spesiell mening eller interesse i forhold til det som skjer under paraplyen Plandemi.

Her er et klipp fra deres nettside:

«SeeNano Microscopes and the Corona Virus.

One question we are hearing a lot is: Can our microscopes see the Covid-19 coronavirus in its «living» form?
The answer is that it can in theory, YES and one of our microscopes is already being used in reseach for a cure.

We have received a number of questions as to if we have actually seen the Covid-19 virus and if so, can we show the images. To date, we have not seen the Covid-19 virus because none have been supplied to us, so far.«

Det som også styrker teori til de som hevder at viruset ikke eksisterer, er at det så langt kun er databilder av viruset og dets mutasjoner.

Hvis viruset eksisterer, kan man kun ta en blodprøve fra en syk person og legger den under mikroskopet. Spørsmålet er hvorfor skjer ikke dette? Svaret på dette kan bli en fin oppgave å finne ut av. Hva er det som skjer egentlig?

En mulig plass å begynne er å se alle myndigheter fra vestlige land som har bekreftet at de ikke kan gi ut et eksempel med blod som inneholder SARS-COV-2. Dette fakta deler befolkningen i Norge, og de fleste land i verden i to grupper:
1) de som tror, det de hører som fakta
2) de som tror, det som kan påvises som fakta

Hvis du klikket på siste lenken, oppdaget du trolig at man også spør myndigheter etter bevis for at andre virus også eksisterer som influensa, som meslinger og som polio. Dette er informasjon som krasjer totalt med det vi er opplært til å tro, både det at virusene eksisterer og at en kan beskytte oss mot de sykdommer som virusene skaper. Om virusene ikke eksisterer, så er det andre grunner til at folk blir syke. Det er ingen som benekter at noen blir syke, det er grunnen til at folk blir syke uenigheten står om.

Vår psyke har sunne deler og overleve deler. De sunne deler søker sannhet, de setter seg inn i ting. Tror verken på meg eller myndigheter fordi vi mener noe, men en sjekker ut bevis for påstandene på begge sider.
Hvis påstand om et virus ikke kan dokumenteres, er det den som påstår som har bevisbyrden.

Overlevedelene eller forsvarsmekanismene våre er til for å beskytte vår psyke mot å bli overveldet. De fleste kjenner til benekting og fortrenging av det som ikke passer med det vi tror. Det er her viktig å huske på at mennesket har fri vilje, (sjelskraften), og vi velger selv hvordan vi forholder oss til slike dilemmaer som her er skissert.

I 2018, hadde jeg samarbeid med Carola Castillo fra Venezuela. Et uttrykk hun noen ganger brukte var:
Hvis jeg ikke er så nøye med hvordan en behandler energien,
så er ikke den så nøye med hvordan den behandler meg.

Vi har et tilsvaende uttrykk i Norge, man høster som man sår.
Til syvende og sist kan vi ikke skylde på noen, om vi lar oss lure av det ene eller andre.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Takk til deg som vippser kr 25.- pr blogg tlf: 45 66 21 18

Hildur Vea, PhD hildur.vea@balan-zen.no

Veavågen den 11. Desember 2021