«The injection is the story of I am good»

«The injections is the story of I am good» er en av Catherine Austin Fitts sine teorier om hvorfor Planemien og alle dens innvirkninger på vår økonomi og vårt samfunn får fortsette. Her er lenken til Intervjuet med koronakommisjon ledet av Reiner Fuellmich. Selv om du ikke er spesielt opptatt av økonomi, er det viktig å sette seg inn i alle sider av det som skjer, da vi kan ikke endre det vi ikke vet og ikke vil forholde oss til.

Det som også er interessant er at i Israel viser de nå på vanlig TV film om vaksineskader, og Viviane Fischer fra koronakommisjonen, sier at dette kan vil bli et vendepunkt, da folk i Israel nå begynner å forstå at de er blitt lurt av myndigheter i forhold til injeksjonen.

«Det er aldri håpløst. Det er ikke mulig å forestille seg hva mennesker kan oppnå når de er presset til det ytterste» CA Fitts).

«Ikke tro at du ikke er viktig, du er veldig viktig» (CA Fitts).

Vi må ha et kart for å kunne navigere i dette systemet, ellers roter vi oss bort. sett deg inn i saker og ting, og stol på din intuisjon. Er man ærlig i sitt hjerte til å styrke det som er sant, og jobbe for å stoppe med alle handlinger som skader mennesker, vil man oppleve en indre guiding, til de mennesker man skal samarbeide med, til de tema man skal engasjere seg i.

Ha en fin søndag. Takk for at du leser bloggen og på denne måten bidrar til økt bevissthet om hva som skjer, slik at vi sammen kan endre det som er korrupt og usant

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Takk til seg som vippser kr 25 pr blogg: 45 66 21 18

Veavågen den 12. des 2021

Hildur Vea, PhD, hildur. vea@balan-zen.no