Ren ondskap, sagt som det er

TANKEKORS 1
Anthony Fauchi: sier til Mark Zukerberg: at det er flere eksempler på at vaksiner gjør folk verre. Han snakker også om barnevaksiner!

Bill Gates: sa i 2010 i en Ted talk: Hvis vi gjør en virkelig god jobb med kommende vaksiner, helsetjenester og fødselskontroll kan vi redusere jordens befolkning med 10 – 15 prosent (se fra ca 4.00).


TANKEKORS 2
Det er mange hvorfor, til det som skjer nå.
Et av dem er hvorfor sier mennesker fra om onde planer.
Dette er ikke tilfeldig.
Dette skjer fordi en av de univserselle lovene sier at Evil (adversaries of God) must always wear a sign of their evilness.  (By their fruits you shall know them). Dette er lov nr 17 fra phoenix journal nr 27.

En annen forklaring er knyttet til karma. Onde krefter tenker at dersom de sier fra om sine handlinger, og de klarer å lure mennesker til å selv påføre seg handlinger som skader dem, så skaper ikke de onde krefter karma for seg selv.


TANKEKORS 3
Forvirringen knytte til vaksiner er at noen injeksjoner kalles vaksiner, selv om de ikke bygger på en svekket mikrobe.
Noen sykdommer som det vaksineres mot, har høyesterett i ulike land slått fast at viruset som skaper sykdommen det vaksineres mot, ikke eksisterer.
Noen vaksiner fungerer som de skal.
Det er dette som er så vanskelig å ta inn for de som tenker enten eller.
De tror at mennesker er enten for eller mot alle vaksiner.
Tanken på at mennesker er for de vaksiner som virker og mot de vaksiner som er ikke virker, er totalt ukjent for noen mennesker.

Hvis en vaksine virker som den skal beskytter den mot sykdom.
Hvis mange i en befolkning har tatt vaksinen, skal det da bli færre syke.

Hvis det motsatte skjer, så virker ikke vaksinen.
Det er dette vi opplever i Norge akkurat nå.
Kan det være slik Fauchi sier, at de som tar korona injeksjonen får verre helse?
I så fall er dette et eksempel på det som i forrige blogg ble omtalt som terrain teori, og exosomer.

De som tror på terrain teori, forstår at når påbudet er å enten holde 1 meter eller bruke munnbind, gir dette dem et valg. For dem gir det ingen mening å bruke munnbind, da exosomer smitter ikke.


TANKEKORS 4
Vi opplever også for første gang i historien at mennesker som ikke tok injeksjonen klandres for den manglende effekt injeksjonen har for de som tok den. Les denne setningen en gang til. Kanskje kjenner du noen som tenker slik. Se i så fall lenken som er i dette avsnittet, den forklarer en liten bit av det som skjer i samfunnet akkurat nå.

TANKEKORS 5
Her er en lenke som oppsummerer ståa fra Dr Shankara Chetty fra Sør Afrika som oppsummerer ståa i forhold til virus, spike protein og injeksjonen på kun 10 min. Dette gir oss en forklaring, (ren ondskap), til hvorfor det pushes en injeksjon, som tilsynelatende ikke virker som det hevdes.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Takk til deg som vippser, kr 25 pr blogg. 45 66 21 18


Veavågen den 15. des 2021. Hildur Vea, hildur.vea@balan-zen.no
Oppdatert 16 des 2021.