Hvorfor økt smitte nå?

Her er en lenke hvor dr Kaufmann forklarer hvorfor man opplever økt smitte med det som kalles omnikron.
Lenken inneholder flere filmer. Se den film som heter The omnikrom scam. How they fix the test to give you the illusion of more cases. Se fra 10.25

OMICRON VARIANT- SJEKK DENNE

On November 24, 2021, a new variant of SARS-CoV-2, B.1.1.529, was reported to the World Health Organization (WHO). This new variant was first detected in specimens collected on November 11, 2021 in Botswana and on November 14, 2021 in South Africa. Kilde: CDC (USA sitt FHI).

Her er bilde av bøker i forhold til omikron varianten. Flere er publisert i slutten av nov, begynnelsen av desember, med andre ord samtidig som denne ble presentert som noe nyoppdaget til verdens befolkning. HM.

Å ta inn at disse bøkene er skrevet før omikron varianten ble lansert er farlig tanke for mange, da den støtter opp om teorien at det som skjer er en plandemi og en farse.

Også neste lenke støtter opp om teorien at det som skjer er en plandemi og en farse. Her er en lenke til en gjennom gang av forskningen som foregår knytte til den nye injeksjonen som kalles Covid. Hør fra 19.30 Det er dr Bill, en av amerikas fronline doktors som tar oss gjennom hvordan man nå forsker på en injeksjonen, et forskningseksperiment som alle som tar injeksjonen deltar i. Først er det noen minutter med PCR test, viktig å høre, da det vi opplever er en PCR pandemi og en frykt pandemi.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE INNLEGGET OM DU LIKER DET.

Veavågen den 17. des 2021. Oppdatert 18 des 2021.

Hildur Vea, PhD
45 66 21 18, hildur.vea@balan-zen.no