Ung på Haugalandet – min Covid historie

Lørdag kveld og jeg skal i bursdag til min gode venninne Linnea. Vi møttes hjemme hos henne kl 18. Vi var 5 venninner i tillegg til Linnea.  Vi koste oss drakk litt alkohol, slik som ungdommen gjør, og dro på byen kl 22. 

Der koste vi oss, og møtte flere kjente som slo seg ned ved bordet vårt. Vi dro hjem fra byen kl 02. Søndagen var en hard dagen derpå. Så jeg, Linnea og Tiril, som også var med på festen, kjøpte oss mat på McDonald`s og slappet av hele søndag ettermiddag, sammen i en sofa med Netflix. Skikkelig digg.

Tirsdagskveld kommer sjokk beskjeden. Tiril hadde blitt forkjølet, fått feber, og hadde testet seg for Covid-19. Den var positiv. Jeg og Linnea tok test onsdag morgen, og som uvaksinert skulle jeg endelig få Covid og Covid-pass. Kl 17 kom svaret. Linnea var positiv og hadde fått Covid. De andre jentene som var på festen, i tillegg til 2 andre som satt ved bordet vårt i 30 minutter på byen, og en Tiril hadde møtt som bare hadde fått en klem, hadde fått positiv test. Av de åtte var 5 uvaksinerte og 3 vaksinerte. Men jeg, som endelig hadde gledet meg til en positiv Covid test og Corona-pass, hadde negativ test. 

Jeg gråt, jeg ville så gjerne ha Corona-pass, og slippe mer mas om å ta vaksine.

Da sa mamma som også er uvaksinert «søren heller vi hopper i det, og inviterer Tiril og Linnea på besøk». De kom kl 19. Tiril hadde feber, rennende nese, hostet og blanke øyne. Linnea hadde mistet smak og luktesans ellers ingen symptomer.

Vi 3  jentene pluss mamma satt sammen på kjøkkenet i 3 timer. Vi klemte, spiste, drakk av samme glass, tok på oss munnbindet til Tiril, og fikk dem begge til å hoste oss i ansiktet.

Da var saken klar. Jeg og mamma gikk i karantene og ventet på at Coviden skulle komme. Ingen symptomer på verken meg eller mamma.

Vi bestilte PCR-test etter 5 dager. Negativ på oss begge.
Vi kunne ikke forstå det.
Hvorfor ble vi ikke smittet?
Har vi naturlig immunitet?

Hilsen Ung fra Haugalandet.

Kommentar til innlegg fra ung på Haugalandet.
Det er miinst to forklaringer til det som Ung på Haugalandet forteller:
# Ung på haugalandet er immun, fordi hun har et godt fungerende immunforsvar.
# Virus er exosomer, de som er syke utskiller exosomer, dette er kroppens måte å rense ut alkohol og andre toksiner. Dette er i så fall en kroppslig tilstand som ikke er smittsom.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Til deg som har en kovid historie, morsom eller alvorlig, og som ønsker at den skal deles anonymt. Ta gjerne kontakt på tlf 45 66 21 18.

Hildur Vea, PhD. tlf 45 66 21 18, hildur.vea@balan-zen.no