Filmen vaxxed 2

Her er lenken til filmen vaxxed2. Den er nå frigitt og kan ses uten kostnad.
I denne filmen møter en på:
# foreldre som har vaksinert sine barn
# fagfolk
# foreldre som ikke har vaksinert sine barn
# foreldre som har vaksinsert noen barn, ikke alle.
Hør deres erfaringer.

Denne film var en øyenåpner for meg om det trøblete område som vaksiner er. Det tok litt tdi før jeg forstod at noen vaksiner fungerer veldig bra, mens andre er helt unødvendige, og totalt meningsløse. Filmen tar også opp hvordan en kan vaksinere egne barn på en måte som gjør at en ikke utvikler senskader. Dette er viktig tema, da 1 av 2 barn som er barnevaksinert i USA har en autoimmun sykdom.

Min interesse for tema vaksiner startet noen år tilbake. Jeg ønsket da å undersøke hvorfor det ikke er mulig å snakke vanlig sammen om dette tema, og hvorfor vanlige sunne mennesker har motstand mot å ta til seg kunnskap om denne praksisen. Filmen overrasket meg. Se filmen, og dann din egen mening.

Veavågen den 20 des 2021.
Hildur Vea, PhD. hildur.vea@balan-zen.no, tlf 45 66 21 18.