Nytt fra koronakommisjonen jan 2022

Rettssaker starter om et par uker. Regner med de vil vare et par ukers tid.

De vil påvise at en bruker injeksjonen til å eksperimentere med hva som er en dødelig dose. Dette er en depopulasjon agenda.

Hvis du ser presentasjonen til Mike Yeadon, eller lysbildene publisert i forrige blogg, kan du se batch nummer. Hvis du har tatt stikket og vet hvilket batch nummer du har sagt ja til, kan du selv kontrollere dette. Om Norge har samme batch nummer vet jeg ikke, men folk i Sverige kunne gjøre dette.

Koronakomiteen mener skaden med stikket er så stor og anvorlig at en snakker om å søke erstatning for de som er skadet i størrelse 1 million dollar til hver person i USA. I Norge gis de samme stikk, men vet ikke om de som skades i Norge vil bli med i dette søksmålet om erstatning.

De arbeider for å ha rettssakene på en slik måte at ALLE som er involvert i depopulasjons agendaen, vil bli gjort ansvarlig. Med andre ord, hvis en er våken og ser hva som skjer på egen arbeidsplass, er det trolig smart å si fra hvor en står nå. Si fra at en ikke er en del av denne agendaen. Sjekk ut Binders.

Gode nyheter er at det er mange fagfolk som samarbeider med koronakommiteen, selv om de er ansatt i etterretning, politiet, etc. Det er mange der ute som kjemper for sannhet og for å stoppe depopulasjonen.
Det er også viktig å vite at depopulasjonen er utført på en skult måte slik at mennesker «går frivilling inn i dusjene» (» » er sitat R. Fuellmich).

Hør hele intervjuet her.

Dette er viktig. Hensikten med rettssakene er å vekke folk, slik at de sier nok er nok, når de får se alle bevisene, slik at folk slutter å leve en løgn. (Slutter med munnbind, tester, utesta injeksjoner og ikke minst slutter å fore seg selv med informasjon fra de personer som har en depopulasjonsagenda, eller som støtter denne bevisst eller ubevisst).

Det er folket i Norge som stopper en fake pandemi her. Ikke advokater, selv om advokater gjør sin del. Har du vært en av de som sitter i baksete i den bilen som heter eget liv, og er lite opptatt av hvordan en kjører bilen, er det nå på tide å våkne opp og lære å kjøre egen bil. Fordi akkurat nå er det mange biler der ute som tilbyr deg og dine barn «plass i sin bil» til et sted du ikke ønsker å komme.

Jeg vil avslutte med med et bilde.

Og for de som ser at dette er et menneske,
og ikke en papegøye,
er det ikke lenger mulig å se at det er en papegøye.

Slik er det også med den fake pandemi.
Når en ser løgnene som blir fortalt,
er det ikke mulig å gå tilbake
og tro på disse løgnene
selv om mange en kjenner
tror på løgnene og lever løgnene,
og er dypt skuffet over de som ikke kan forstå det samme som de
at «det er en papegøye og ikke et menneske på stammen».

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 13. jan 2022. Hildur Vea, Phd.