Projeksjon av galskap

En projeksjon er en forsvarsmekanisme. Vi har alle tilgang til den. Når vi projiserer, plasserer vi egenskaper og følelser som er i oss selv på andre. Vi ser ikke bjelken hos oss selv, kun hos andre. Vi gjør dette ubevisst, fordi vi kan ikke forholde oss til egne følelser, egne egenskaper.

Tenk deg følgende:
Det oppstår en ny sykdom, en ny bakterie, som gir mageknip og diare. Alle symptomer den har er lik omgangssyke. Men de er også lik tegn på lekk tarm. Den nye sykdommen har fått navnet OPS, som er en forkortelse for oppdiktet peristaltikk sykdom (Peristaltikk er den normale bevegelse av avføring i tarm).

Bakterien lar seg ikke identifisere hos de som det påstås har sykdommen. Testen man bruker for å teste denne nye bakterien skiller verken mellom omgangssyke, lekk tarm eller OMS. I løpet av et års tid forsvinner alle tilfeller av det vi før kalte omgangssyke og lekk tarm. Alle som kjenner knip i magen, eller kjenner noen som har knip i magen, løper og tester seg.

En gruppe mennesker roper keiserens nye klær, og ulv ulv, med de fleste mennesker hører ikke. De stoler på sine ledere, og når lederene sier at OMS finnes, selv om de ikka kan påvise dette, så velger en å stole på dem.

Lederne kjemper med alle krefter for å bekjemp OPS. De lager en vaksine i rekord fart, og tilbyr folket sitt denne, selv om den ikke er testet ut. De fortsetter å tilby vaksinen til folket sitt, også etter at det er kjent at mange som tar injeksjonen får ødelagt sin helse.

Det er noen som ikke vil ta denne vaksinen. Som ser at her er det noe som ikke gir mening. Noen som ikke vil ha en utesta injeksjon i kroppen, okke som.

For å få flest mulig personer til å ta vaksinen, bruker lederne propaganda. De forteller at alle må ta denne for å bli kvitt OPS. De forteller at de som ikke tar vaksinen, og ikke er syke, er de som er farlige fordi de sprer sykdommen.

Les dette en gang til. Påstand: de som er friske, er de som sprer sykdommen. De som har et høyr immunforsvar, fordi de ikke tar vaksinen, er de som en påstår sprer sykdommen. Både lederne og folket nekter å ta inn informasjon som viser at de som ikke tar vaksiner, har 27 prosent bedre immunforsvar enn de som tar slike injeksjoner.

Mange er de som stoler på sine ledere, og ikke tenker selv, de reagerer ikke på noen av følgende flauser:
# bakterien som gir ny sykdom kan ikke påvises
# testen skiller ikke mellom det nye og etablerte tarmproblemer
# både denne nye injeksjonen, og de etablerte vaksiner mangler forskning som kan dokumentere effekt.

I en slik situasjon vil et logisk sinn si det er galskap å tro på at sykdommen OPS finnes, selv om folk får en tarm problemer. Men de som tror på sine ledere, ser ikke at dette er galskap. Derfor projiseres denne galskap på de som ikke tror som dem. Når lederne kjører ut propaganda som støtter opp om en slik projeksjon, oppstår en hetsing i folket om at de ikke vaksinerte er galne.

Eg antar alle som leser dette vil se klart at sykdommen OPS er oppspinn, og at om selv om folkets ledere ville kommet med slike påstander i dag, ville en vært en av de som ikke trodde på dette. Men dersom en samtidig er en av de som deltar i koronannarrativet (maske, sprit, tester, injeksjoner, følger nyheter), da forstår en hva propaganda er og hva den gjør med mennesker.

Det er ikke et tegn på sunnhet å være tilpasset i en gal verden.

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-sen.no

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 24. januar 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18.