Oppdatering Nurnberg 2 fra koronakommisjon

Reiner Fuellmich gir her en pressekonferanse med oppdatering om situasjonen i forhold til rettsaken som starter neste uke. Han sier; jeg er her for å gi håp. Men skal vi snu dette, er det vi: folket som stopper dette. Vi som advokater gjør vår jobb, men nå må alle delta.

Alle valg vi tar, også tankene vi tenker, vil enten støtte denne agenda som er folkemord, eller tar en avstand fra denne agendaen. Med andre ord, dette handler om oss alle. Våre valg – våre handlinger.

Sann kjærlighet ivaretar alle. Ikke bare egne barn, men også andres barn. Sann kjærlighet er uredd. Frykt er det motsatte av kjærlighet. Man handler ikke ut fra sann kjærlighet når en har
# frykt for å vise at en ikke tror på masker, og derfor bærer masker,
# frykt for å skille seg ut, en tar derfor injeksjonen
# frykt for å ikke reise, eller gå på konserter, eller miste jobben, og derfor tar injeksjonen
and on and on. Alt dette er frykt.

Og frykt fører til kaos, både i en selv og i samfunnet. Lever en nå ut fra frykt (se på valg en tar), søk hjelp for å løse deg delv fra de lenker som frykt skaper i mennesker. Søk hjelp nå. Det haster, fordi når en selv er fanget av frykt vil dette påvirke ens persepsjon og valg. Og mennesker tar valg som tar livet av dem på grunn av frykt. Vi tar ubevisst valg som tydeliggjør den følelse vi trenger å forløse. Vi kjenner alle ordtaket: det vi frykter skal skje, skjer. Og det skjer fordi vi mater oss selv med dette. Hos de fleste er den frykt de kjemper med godt begravet i deres underbevissthet. Dette betyr at de ikke kjenner på frykt i hverdagen. dete r når en ser tilbake på egne valg, en kan se om ens valg skjedde ut fra frykt.

Vi vet at kjærlighet er en mye sterkere kraft en frykt, og de som lever kjærlighet må nå vise vei, for på den måten å støtte våre medmennesker. Sann kjærlighet er uredd og nådeløs. Love and light versjonen av kjærlighet er til liten hjelp for de stakkars barna som blir injisert med noe som kan sterilisere dem. Er en foreldre og nekter å sette seg inn i hva innholdet er i det som injiseres egne barn, er dette en form for frykt. Dette gjelder både vanlige vaksiner og korona stikket.

Det er kun sannhet (fakta) og omsorg ut fra en ikke dømmende holdning som kan ta bort frykt. Pekefinger, latterliggjøring fjerner ingen frykt. Folk som selv er redde, kan ikke transfformere frykt hos andre. De som står i spagaten med kognitiv dissonans trenger noen å snakke med SOM IKKE ER REDDE.

De trenger noen som vet det er håp for alle som er villige til å sette seg inn i ting og tang, som
# hvordan rense kroppen for graphen oxid og spike protein – haster for alle, mest for de som har tatt korona stikket
# hva er det som skjer i kulissene, hva er det myndigheter og media ikke forteller deg. Det finnes mengder av informasjon på Internett, men da må en bruke søkemotorer og alternative nyhetssider som er utenfor sensuren (søker du med google eller chrome, bruker wikipedia, stoler på faktasjekkere, er en like lost)
# hva er transhumanisme
# hva gjør wifi 4G, og 5G med helsen din

Reiner Fuellmich sier det er en gruppe i samfunnet, ca 30 prosent, som ikke vil høre noe annet enn det myndigheter og media forteller dem. Ikke bruk dine krefter på denne gruppen. Vi har alle fri vilje, lev din sannhet. Men for andre kan en ikke lenger bruke silkehansker. Fortell dem at Nurnberg 2 starter neste uke, og at en vil få stoppet injeksjonen fordi en ser på denne som et mordvåpen (fakta), og en vil stoppe all PCR testing fordi denne kan ikke påvise at noen er syke på noen måte (fakta).

Det skjer noe i verden nå, som medier og myndigheter ikke klarer å skjule, selv om de prøver så godt de kan. Sjekk ut lenken om hvordan media og myndigheter forsøker å endre historien om protestmasjen i Brussel (7 min). Her er en film fra Robert Kennedy jr om samme protestmarsj.

Konvoien av trailere i Canada kan heller ingen stoppe. Denne protestmasjoen har forplantet seg til mange land, også i Europa, hvor trailere fra flere land nå er på vei til Brussel.

Eg er ikke fan av Trump, men han sa noe eg er veldig enig med. Han sa: hvis du bare ser på vanlige nyehteskanaler, (MSM), får du ikke med deg noe av det som skjer i verden.

Som sagt, alle handlinger teller. Det er vi folket som bor i Norge som stopper agendaen her. Er du med på det selvorganiserende teamet? Sjekk ut Binders.info.

Tør du vise du er en av de som forstår at bruk av elektromagnetisk stråling (5 – G) og en meningløs injeksjon ikke er til gode for noen mennesker.

Er du klar til å bli med på den globale oppvåkning hvor vanlige folk sier NOK ER NOK.
De Canadiske trailersjåfører har vært til inspirasjon over hele verden.

Covid narrtivet rakner over hele verden. Men jobben er ikke gjort selv om myndigheter slutter med koronastikket og alle tiltakene som er innført som tar vekk menneskers frihet og inntektskilde. Vi må bygge nye strukturer, når korrupte strukturer faller sammen som korthus. De fleste har også en jobb å gjøre i egen psyke med å se hva som skjedde. Hvordan kunne dette gå så langt uten at noen forstod hva som skulle skje. I ettertid ser vi at informasjon om det som kom, har blitt gitt mer enn 20 år i forveien. Måten de mørke krefter forteller denne informasjonen er ofte gjennom filmer og artikler. På NRK ligger nå en dokumentar som viser (i del 3) at jenter i Afrika fikk vite at de kunne få en vaksine mot HIV, mens det de fikk injisert var noe som steriliserte dem. Dette er en advarsel til alle. Den som har ører, hører.

Men de samme krefter som gir denne advarsel, prøver også å hindre folk i å forstå dette, noe det gjør med å kalle alt som avviker fra det offentlige narrativet som konspirasjonsteori. Men narrativet om konspirasjonsteori rakner også nå, sammen med covid narrativet. Folk ser med egne øyne at det som hevdes å være konspirasjonsteori er fakta. Den som har øyne som ser, ser.

Nå er tiden klar for å ta kvantefysikken i bruk i hverdagen. Dette åpner for en ny hverdag. En ny forståelse for hva som gir helse og hvordan vi behandler sykdom. Slik jeg ser det vil denne kunnskapen blir dominerende, fordi den kan løse opp i de skader som korona injeksjonen og legemidler har påført mennesker. Stadig flere forstår at en kan ikke skape balanse i kroppen og økt helse med å tilføre kroppen noe den ser på som toksisk. Det er med andre ord kroppens reaksjon på det vi gjør, og ikke det vi tenker og tror som bestemmer hva som gir helse.

Er du klar for en ny verden?

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-sen.no

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 30. januar 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18