Sann løvekraft: Fotball og Kovid

I dette intervju svarer Matt Le Tissier, som er tidligere fotballspiller og TV reporter i fotball, på spørsmål om myndigheter og medias rolle i det som skjer.

«Det er ikke mulig å sitte å se på alle sporstmenn som faller om….. «

Matt Le Tissier ler av ideen om konspirasjonsteorier. For 18 måneder siden ble han kalt en konspirasjonsteoretiker fordi han snakket om vaksiner og vaksinepass og nå 18 måneder senere er dette fakta. «De som ikke ser at at det som kalles konspirasjonsteori er fakta er utrolig late, bevisene er rett i fjeset på deg».

Hvor finner han informasjon i disse tider? Tissier sier han har valgt å lytte til de som ikke har interssekonflikt i det de sier, personer som setter karrieren på spill for å dele sannhet. Matt Le Tissier er selv en av de som har mistet jobb. Om han ville gjort det samme en gang til, når han visste hva som kunne skje, sier han, Ja, han ville gjort det samme en gang til.

Dette er sann løvekraft, og utrolig kjekt å se at det kommer fra engelsk fotball. At det finnes mennesker i fotballmiljø som våger å si fra at her er noe rivende ruskende galt fordi unge folk dør på fotballbanen.

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 2. februar 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18