«Nurnberg 2» er i gang, her er åpningstalen

Her er en video fra åpningstalen til Reiner Fuellmich, advokaten som leder folkets rettsaks sammen med Viviane Fischer. Han forklarer her anklagen og hvem som skal vitne i denne rettssaken. Her er lenke til hele videoen.

Denne rettssaken kalles Nurnberg 2 fordi dens anklage er folkemord, et globalt angrep som er kriminalitet mot menneskeheten.

Her er en lenke hvor dr. David Martin forteller om patenter og biovåpen knyttet til pandemien. Nyttig film for de som fortsatt bærer maske, tar PCR tester, og ser propaganda.

Husk den globale oppvåkning som skjer handler ikke om at mennesker skal slutte å tro på A og heller tror på B. Det handler om at mennesker skal tenke selv og utvikle de ressuser og muligheter som vi har i kraft av det å være menneske. For å lykkes må en leve ærlig. Da den en lurer mest med uærlighet er seg selv.

Den vanligste form for uærlighet som mennesker utsetter seg selv for, er at de hører noe som ikke stemmer, og så lar de være å undersøke dette. De setter egen refleksjon til side og velger å tro på det en blir fortalt. Hver gang dette skjer, svekker mennesket seg selv.

Den krig vi er midt oppi nå, skjer ikke med snikskytere på takene. Krigen føres via media. Og angrepene er rettet mot menneskers psyke. De som ikke følger med på media merker knapt det som kalles pandemi. De kjenner nesten ingen som er døde, og heller nesten ingen som er syke av det såkalte Sars-cov-2 viruset, hvis de ser vekk fra alle de som tester positivt på en test som skiller mellom forkjølelse, influensa og andre korona virus.

Propaganda som sprer frykt er et av våpene som brukes i denne krig. En presenterer informasjon som skaper frykt og i en så stor mengde at en ikke skal finne ro nok til å tenke selv. At frykt svekker ens fornuft er allmenn kunnskap.

Det er vekket en frykt for at du kan dø om du ikke tar injeksjonen, og enda verre du kan faktisk dø om de du kjenner ikke tar injeksjonen. Den logiske bristen er åpenbar mot de som tenker selv, og usynlig for de som ikke tenker selv:

Hvis det er slik at de som ikke er syke og ikke har tatt injeksjonen kan gjøre de som har tatt injeksjonen, DA VIRKER IKKE INJEKSJONEN.

Propaganda snur logikk på hodet. Så neste gang du treffer noen som er redd for de som ikke er syke, da forstår du hva propagnda og masse formasjon (gruppe psykose) gjør med mennesker. Det er dette som er en del av krigen, å skape folk redde for hverandre, slik at de ikke snakker sammen.

Splitt og hersk er et våpen.
Problem – action – solution er et våpen.
Pushe en fake test er en våpen
Lyve med statistikk er et våpen
Kalle en skadelig injeksjon for en vaksine er et våpen.
Falsk flagg operasjoner for å skape frykt er et våpen.

Noen mennesker tenker at injeksjonen gir en form for trygghet. Mennesker som tar injeksjonen forteller seg selv at de ikke blir syke nå, de har sikret seg. Men paradokset er at de som ikke tar injeksjonen sier akkurat det samme til seg selv, jeg blir ikke syk, fordi eg har ikke tatt injeksjonen. Begge grupper bruker samme tankekraft, og tankekraft virker. Forskjellen blir da hva injeksjonen gjør i kroppen:
# styker eller svekker den ens immunforsvar
# opprettholder eller stopper den det å bli syk
# opprettholder eller stopper den pandemien.

Dr David Martin, (se lenke foran) sier at injeksjonen er et biovåpen. Og mange mennesker som har våknet og forstår hva den inneholder er opptatt med å rense ut både spike protein, graphen oxid og alle tungmetaller som injeksjonen inneholder for å styrke sin helse. Her er en lenke med dr. Robert Young som forklarer hva han fant i de nye injeksjonene og hva graphen oxid gjør i kroppen. Han sier vi trenger ikke flere vaksiner, vi trenger utdanning i hva som gir helse (we do not need more vaccination, we need education).

Når en tar injeksjonen skriver en under på et papir hva injeksjonen inneholder. Hvis uavhengige laboratorier over hele verden finner at injeksjonen inneholder noe annet enn denne beskrivelse, da her en to motstridende narrativ – hvor bare en av dem er riktig.

Her er en lenke med en samtale mellom Dr Lee Meritt og Dr Tom Cowan, om helse og om hvordan en kan ende plandemien. Starter på 3.30.

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Veavågen den 6. februar 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18