Gratis kurs: Vi lærer tarot sammen

Eg har nå vært i tarot verden siden mars 2021. Litt mer enn et svangerskap, ganske nyfødt egentlig. Likevel koser eg meg med tarot hver dag.

Tarot kan brukes på flere måter. Den måten eg bruker det på for å utvikle min intusjon og som en guide på min sjels reise. Andre bruker Tarot for å å spå fremtiden som reiser, karriere, kjærlighet eller penger. Eg er ikke i den verden!

Eg har valgt å starte en gruppe på Balanzen for folk som er opptatt av selvutvikling og Tarot. Dette er ikke gruppen for deg som tenker eg kan gå å se hva det er. Eg inviterer de som kjenner i sitt hjerte, at ja, eg vil lære mer om meg selv! Det er denne forkunnskapen en trenger ha på plass, en trenger ikke kunne noe om tarot. Og ingen har denne drive uten at de allerede er i gang med sjels reisen. Sjelens reise handler om å bli kjent med egen kropp, følelser og kroppsfornemmelser. Dette er en annen verden enn tankeverden.

På første møte vil eg gå gjennom ulike tarot stokker, litt om forskjellen, eg tar også med noen tarot bøker. Men vi vil også se på vår fødselsdato og tarot, samt trekke vår arketype for dette kurset.

Eg er ingen eksepert i Tarot, på noen måte, men kan allerde mye om sjelens reise, og er interessert i å lære mer om bruk av Tarot i hverdagen. Derfor har eg kalt kurset vi lærer tarot sammen. Kurset er gratis. Eg bruker rider waite stokken.

Første møte er onsdag 30 mars kl 18 – 20.

Begrensa plasser, derfor påmelding. Send påmelding på sms til 45 66 21 18 om du ønsker å bli med.

Veavågen den 25. feb 2022. Hildur Vea, PhD.