Spinn levende eller gone? Grand jury – Nurnberg 2

Denne blogg handler om psyken. Mennesket har fri vilje og de har evne til å tenke selv. Vi er født for å lære noe. Vi møter alle på hindringer, som vanligvis stoppe oss, hindringer vi må overkomme for å få kontakt med neste utvillingstrinn.

Det er fullt mulig å være her på jorden og ikke lære noe. Bare surre rundt i eget kaos. Komikeren Jon Schau opplevde dette. Face til face med døden forstod han at han ikke hadde lært noe. Og han fikk en ny sjangse. Sjekk ut hans bøker.

Selv om en lever «normalt», kan en være gone. Mennesker som er gone er de som nekter å tenke selv. Nekter å bli kjent med seg selv, nekter å ta inn informasjon fra samfunnet som krasjer med det en tror. Å tenke selv betyr å legge samme informasjonsbiter selv. De som er gone, er som måker, de sluker det de fores med. De ersattter media og myndigheter sin sannhet med egen sannhet, vanligvis fordi de ikke har har gjort det arbeid som skal til for å utvikle egne tanker om et tema, slik at de har etablert sin egen sannhet.

De som er spinn levende fungerer annerledes. De sier vent litt, og så sjekker de her og der, og finner at da må det være slik, nei, det kan ikke være slik, det har aldri vært slik før så her er det noe som ikke stemmer. Et eksempel på å tenke selv var fra mars- april 2020: dersom Sars-Cov-2 var så smittsomt som det ble hevdet, hvordan kunne det da ha seg at ingen som jobbet i vanlige matbutikker ble syke. Dette var før pleksiglassens kom på plass, som er dekk narrativet for at de i dag ikke blir smittet.

Vi trenger mennesker som er spinn levende. Barna våre trenger dem. Det er kun de som kan beskytte dem og alle andre mot de overgrep som rettes mot mennesker. De som løper overgriperens ærend, kan ikke redde noen.

Det nye i verdenssituasjonen nå er at det er ingen der ute som kan redde oss. Vi må redde oss selv. Dette betyr at vi både må lære hvordan vi selv fungerer som mennesker, og vi må forstå hva som skjer i samfunnet. Læringskurven kan være bratt som et stup for noen, men fjellklatring er mulig. Kriteriet for suksess er å velge å leve som et spinn levedende menneske, tenke selv og bruke ens fri vilje. Motsatsen til det frie menneske er transhuman-agendaen, se dag 6 i Grand Jury.

Det er mennesker selv som setter seg på det toget som fører dem vekk fra seg selv. Dette skjer ofte ubevisst. Essensen er at menneske har fri vilje, og dersom en lar seg lure av de som forteller en at dette ikke er tilfelle, så er det kun menneske selv som kan endre denne situasjonen.

Siden de fleste av oss er vokst opp med en skolegang hvor vi lærer om byer i Belgia, men ikke hvordan vi utvikler indre kraft og styrke, eller hvordan vi kan skille sannhet fra usannhet (propaganda), er dette kunnskap vi må tilegne oss som voksne. Poenget er at en må utvikle seg selv som menneske, for å få tilgang til å forstå det store bildet, av det som skjer i verden. Derfor skjer disse prosessene samtidig.

Og første hindring for de fleste er frykt:
# frykt for å møte seg selv dønn ærlig (helt naturlig på grunn av overveldelse av følelser)
# frykt for å vite hva som egentlig skjer i samfunnet (helt naturlig på grunn av overveldelse av følelser)
Du må gjør det alene, men det kan ikke gjør det alene, betyr at en må ha hjelp fra noen som har indre trygghet, for å lære å møte denne indre usikkerhet, som tar mennesker vekk fra seg selv og vekk fra det som skjer i samfunnet.

Nedenfor er en oversikt med informasjon om hva som foregår i samfunnet, informasjon hentet fra Grand Jury, det som kalles Nurnberg 2, fordi det som skjer er kriminalitet mot menneskeheten.

Grand jury dag 3- 6

Dag 3: PCT test
Dag 4: Injeksjoner
00:06:50 – Summary of Day 3 Proceedings – Judge Rui Fonseca E Castro, Portugal
00:11:54 – Summary of Vaccination Data Around The World – Dr. Alexandra Henrion Caude (Director of Research in Genetics)
00:47:17 – Reasons Why Inoculation Against Coronaviruses Is Not Needed – Dr. Vanessa Schmidt-Kruger (Molecular Biologist, Specialist in Cardiovascular Diseases, Germany)
01:12:30 – Deep Dive Into Pfizer’s Phase III Clinical Trial – Deanna McLeod (Principal and Founder Kaleidoscope Strategic, Inc.)
01:43:27 – Nuremberg Code ; The Effects of Introducing mRNA Inoculations – Dr. Sucharit Bhakdi (Microbiologist, Immunologist and Infection Epidemiologist, Germany)
02:04:28 – Shortcuts Taken in Development and Manufacture of CoVid Inoculations – Dr. Mike Yeadon (Former Chief Scientist and Vice President of Pulmonary Research at Pfizer United Kingdom/US)
02:34:10 – Concluding Remarks re:Gene Based Inoculations – Dr. Sucharit Bhakdi (Microbiologist, Immunologist and Infection Epidemiologist, Germany)
02:36:40 – Chemical Composition Discovered of CoVid Inoculations – Prof. Dr. Antionietta Gatti (Nano Pathologist, Founder of Free Health Academy, Italy)

02:59:55 – Autopsy and Histology Study on Vaccination-Associated Complications and Deaths Conducted in Reutlingen, Germany – Prof. Dr. Arne Burkhardt (Pathologist, Germany)
03:37:10 – Quality Non-Conformances in Connection With Covid19 Injections – Prof. Dr. Werner Bergholz (Professor of Electrical Engineering, Germany)
03:55:55 – Q&A
04:18:00 – Psychological Abuse; Recognising The Signs – Meredith Miller (Coach & Author, USA)
04:42:12 – Paranoia, Harrassment and Totalitarianism – Dr. Ariane Bilheran (Clinical Psychologist & Author, France)
05:18:05 – Q&A
05:52:50 – Conclusion

Dag 5: Ødeleggelse av økonomi og finans
Dag 6. Folkemord og avsluttende kommentar
00:01:30 – Summary of Day 5 Proceedings – Judge Rui Fonseca E Castro, Portugal
00:06:52 – “Biodiversity” : The Genetic Takeover Of All Living Things – Patrick M. Wood (Economist & Author, USA)
00:42:45 – Q&A
01:11:37 – How The Unthinkable Became Thinkable – Matthew Ehret (Journalist, Author, Historian)
01:43:55 – Q&A
01:55:25 – How Israel is becoming the Canary In The Coal Mine – Ilana Rachel Daniel (Health & Safety Researcher and Writer, Israel)
02:18:15 – Q&A
02:28:10 – Personal Testimonies Within Israel – Avital Livny (Initiator of the Testimony Project, Israel)
02:54:52 – Q&A
03:12:55 – How Eugenics Appeals to the Elites, and Ultimately Leads to Genocide – Vera Sharav (Founder and President of the Alliance for Human Research Protection (AHRP) 
03:43:05 – Q&A
04:09:27 – Outlook
04:11:50 – Conclusion

Hva er terapi?

Terapi er hjelp til selvhjelp.
Terapi er å løse opp i den floke som skaper vanskene, slik at kroppen gjenfinner balanse.
Terapeuter fungerer som et speil, de gjør det mulig å se seg selv tydeligere, slik at en selv bedre kan forstå hva som ikke fungerer, hvorfor det er slik, og hva en selv kan gjøre for å redde seg selv.

Trenger du noen å snakke med? På Balanzen har vi drevet med samtaler for å løse opp i det som skaper blokkeringer eller helseplager siden 2009. Velkommen til time.

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN
  8. ALL YTRE ENDRING STARTER NÅR EN ENDRES INNENFRA
  9. INGEN KAN LÆRE GRESK FRA EN LÆRER SOM KUN KAN ITALIENSK
  10. DE SOM IKKE TENKER SELV, GIR SIN LIVSKRAFT TIL ANDRE

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no
Les om vår utdanning i systemisk samtale og BalanZe metoden på Puust.no eller på vår booking side. Ta et aktivt valg i forhold til hvordan du bruker tiden din, slik at den ikke blir spist opp av det som i den store sammenhengen er distrastraksjoner.

Veavågen den 28. februar 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18