Noen hevder russerne går til krig for å befri oss. Befri oss fra hva?

Denne blogg har to kilder. Den ene er fra Henry Makov. Han deler en mail fra en Ukrainer, som eg også deler i denne blogg. Den andre kilden er fra Stranger than fiction news. Den har fokus på biolaboratorier i Ukraina, det som kalles en slow killer.

Henry Makovdeler en mail fra «Natascha Janssen in the Netherlands:
As many of you may know, my mother was born in the former Soviet Union, in Ukraine, where my extensive family is a mix of Russians and Ukrainians. Because of this, I feel called to share my vision on the developments in Ukraine.
With my Russian/Ukrainian roots, I love both nations very much, centuries-old brotherly nations merging with each other. When you asked my Ukrainian-born mother if she felt more Russian than Ukrainian, she replied, ‘That’s a weird question I have no answer to. There is a difference in our language, our music and dance but our hearts are one.’
This is how I was raised and spent 40 years — the most beautiful holidays of my life — in love and togetherness, experienced in Russia and Ukraine, in the former Soviet Union.
It’s good that everyone in the Netherlands is now speaking out against waging a war. No one supports war.
But why was everyone silent when that war started 8 years ago?
Why didn’t everyone swear at the slaughter of thousands of citizens in Eastern Ukraine?
Why didn’t everyone swear at Ukraine for not following the Minsk agreements?
Where was everyone who looked away when 52 people were burnt alive in Odessa?
Where was everyone who thought it was fine that a 2014 elected government was overthrown and a major European country was taken over by bunch of neo-nazis?
Where was everyone when the Ukrainian regime took away from Russian Ukrainians their basic human rights?
Speaking Russian was banned, the right to pensions disappeared for Russian Italians, and children who spoke Russian and had Russian names and were no longer welcome at school.
Where was everyone when torch rallies were organized by neo nazis spouting slogans like “Russians on the gas”? —- This video makes Ukraine look like the pharmaceutical poison-capitol of the world«

Her er en video fra stranger than fiction news. Den tar også opp både biolaboratorier i Ukraina, og et tema som er forsøkt skjult i vanlig media – nemlig neo nynazisme. Dette er en gruppering som er eksperter på propaganda. Rett og slett geniale, og de har lang erfaring, så de vet hvordan mennesker fungerer. Det er enklere å la seg fange av deres propaganda enn mange er klar over.

Prepping som betyr å ha en plan hvis. Slik situasjon er nå handler prepping om mye mer enn å ha en plan for mat, vann, varme, kokemuligheter etc. Psykologisk prepping handler om å preppe ens eget immunsystem. Lær alt du kan om hvordan holde deg selv frisk. Bruk tid på personlige prosesser nå, fordi disse både tar din energi og svekker ditt immunsystem.

Når en ser slike videoer om biovåpen og neo – nynazisme er det lett å la seg fange av håpløshet. Dette er en fallgruve. Vi har kraft som mennesker til å skape våre liv. Vi kan se for oss en verden hvor biovåpen ikke finnes, en verden hvor mennesker støtter hverandre, bygger hverandre sterke. På den ene siden kan tankekraft versus tanks og biovåpen virke latterlig. På den andre siden vet vi at tankekraften er utrolig sterk når den kommer fra et rent hjerte, når personer har ryddet opp i egen psyke slik at de kan stråle sin kraft som en laser, og ikke som en vannspreder. En laser løser opp det meste, en vannspreder gjør deg våt. Punktum.

Gandhi, en mann, med sterk tro, fikk folk med seg, og uten vold, med hjertets kraft og sannhet som sine våpen jaget han britene ut av India. Historisk vet vi at umulige ting har skjedd før. Vår rolle er å ha kontroll på våre tanker. På den ene siden er det viktig å holde seg oppdatert, om en kan romme de følelser som vekkes. Dette er viktig fordi når en ser trollet, så sprekker det. Avsløres løgn, uten frykt, mister løgnen sin kraft.

Vi skaper fremtiden med tankene, og et begrep som eg vil minne om er det som kalle prediktativ programmering. Prediktativ programmeringer brukes både av oss selv og av de som pusher propaganda mot oss. Vi bruker prediktativ programmering når vi sier til oss selv at noe kommer til å gå bra eller dårlig. Kommer aldri til å klare det, eller dette går sikkert helt fint. Når mørke krefter bruker prediktativ programmering, så er det for at vi skal tenke at noe er normalt, det skjer som forventet, når de begår sin kriminalitet. Mitt ønske og håp, er at mennesker utvikler laser strålen i seg selv, sammen er vi sterke.

Å avsløre propaganda er noe annet enn å avsløre at noen har andre meninger enn en selv. Propaganda er løgn, det er tanker og påstander som er plantet som informasjon/forskning for å forvirre deg, eller få deg til å ha fokus vekk fra det som er essensen. Å avsløre propagada betyr derfor å ha evne til å avsløre løgn.

Velkommen til samtale eller BalanZe metoden på Balanzen.

Hva er terapi?

Terapi er hjelp til selvhjelp.
Terapi er å løse opp i den floke som skaper vanskene, slik at kroppen gjenfinner balanse.
Terapeuter fungerer som et speil, de gjør det mulig å se seg selv tydeligere, slik at en selv bedre kan forstå hva som ikke fungerer, hvorfor det er slik, og hva en selv kan gjøre for å redde seg selv.

Trenger du noen å snakke med? På Balanzen har vi drevet med samtaler for å løse opp i det som skaper blokkeringer eller helseplager siden 2009. Velkommen til time.

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN
  8. ALL YTRE ENDRING STARTER NÅR EN ENDRES INNENFRA
  9. INGEN KAN LÆRE GRESK FRA EN LÆRER SOM KUN KAN ITALIENSK

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no
Les om vår utdanning i systemisk samtale og BalanZe metoden på Puust.no eller på vår booking side. Ta et aktivt valg i forhold til hvordan du bruker tiden din, slik at den ikke blir spist opp av det som i den store sammenhengen er distrastraksjoner.

Veavågen den 10. mars 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18