Hva skjer egentlig?

Å sette fokus på hva som skjer egentlig, er som å stikke armene i et vepsebol. Informasjonen som hevdes å vite svar på dette spriker i alle retninger. Vi må derfor sette oss inn i ulike sider av informasjon, uten å være redde, og så vil en forståelse vokse frem i oss hva sannhet er. Og samtidig må vi være villige til å endre vår forståelse, om vi oppdager at vi tok feil. Gjør vi ikke dette, er det egentlig oss selv vi skader mest.

Vi har alle opplevd at ny kunnskap som ikke stemmer med det vi tror vi vet, kan være utfordrende. Eg har selv opplevd at noe som var helt uforståelig i starten. Eg måtte ofte lese samme setning mange ganger for å forstå. Eg husker det å forstå kvantefysikk var et slikt tema. Forstod ordene, og likevel gav det ikke mening. Samme erfaring hadde eg når eg skulle forstå kroppens energier. Disse kunne eg ikke lese meg til, er måtte erfare dem for å forstå. Det tok litt tid, men forståelsen kom etter å ha levd med det uklare en periode.

Det er lite fokus på kovid i media nå. Likevel er mange syke, og ny kunnskap kommer ut. Når eg først hørte om slange gift teorien til dr. Ardis, i Stew Peters show, ble eg ikke overbevist (se lenke til denne i en tidligere blogg). Når eg deretter hørte intervjuet med dr Tau Braun, som arbeider med sikkerthet som skal beskytte oss mot fare på nasjonalt nivå, og han kom frem til samme forståelse som Dr. Ardis, ble jeg mer nysgjerrig (du finner lenke til dette intervjuet i samme blogg).

Intervjuene som deles i denne lenken støtter opp om slange gift teorien. Så er det opp til den enkelte hva vi velger å tro. Det viktige spørsmål er hvorfor en tror det en tror.

Denne blogg deler flere lenker. Den første viser til Intervjuet mellom Mike Adams og dr. Bryan Ardis (3 deler) hvor Dr. Ardis legger frem forskning for sin påstand at kovid handler om syntetisk fremstilt snake venum (slangegift). Ikke ta mine ord for dette, hør intervjuet selv.

Uansett hva en mener eller tro, er det helt avgjørende å forstå hva som skjer, om en skal behandle sykdom, eller beskytte seg mot et angrep som kan gjøre en syk. Vi må alle sette oss inn i dette, fordi det er eneste måte vi kan finne frem til den sannhet vi velger å leve.

For meg gir deler av Dr. Ardis sin teori ressonas. Det er så langt ikke påvist noe Sars – cov – 2 virus. Dette er bekreftet av myndigheter fra de fleste land. Og skadene etter injeksjonen er urovekkende mange og alvorlige. Det har fra dag en vært noe som skurret med hvordan den såkalte pandemi har vært håndtert. Ex – de fleste tiltak har svekket, ikke styrket immunforsvaret.

Her er en lenke til et intervju mellom Alex Newman og Dr. Lee Merritt. Hun avviser at kovid kan overføres gjennom drikkevann. Men hun avviser verken påstander om at kovid kan handle om slangegift eller at det gis medisin på enkelte sykehus, som inneholder slangegift som behandling mot kovid, og som kan drepe folk.

Så langt har ingen full oversikt over hva kovid egentlig handler om. Noen deler er fortsatt uklare. Ingen fagfolk, verken i offentlig helsevesen eller de som står frem på alternative nyhetskanaler har benektet at folk blir syke. Spørsmålet er hvorfor blir de syke, selve prosessen. Hvordan kommer det som gjør folk syke inn i kroppen. Det er denne forståelsen som ikke er bekreftet noen steder enda, så langt jeg vet.

En delforklaring kan være denne: Kan det være slik at om en injiserer spike protein, og etterpå blir syk av spike protein, så har dette en sammeheng?

The proof is in the pudding. Dette betyr alltid at det finnes konkrete bevis for påstander. Og i dette tilfelle, er det som skjer i kroppen, og ikke det vi tenker eller tror, som viser oss sannhet.

Den neste lenken er et intervju mellom Greg Hunter og Karen Kingston. Her går Kingston gjennom de ulike patenter som er knyttet til den nye injeksjonene. Spørsmålet en stiller etterpå er:
# hvorfor har en puttet toksiske stoffer inn i en injeksjon, og samtidig hevde at den skal beskytte folk fra å bli syke?
# hvorfor er disse stoffene beskrevet som biovåpen i patentbeskrivelsene på den nye injeksjonene?
# hvordan kan en rense toksiner fra den nye injeksjonen ut av kroppen?

Dette leder oss til neste lenke hvor dr. Ardis forklarer motgift til slangegift. Her er listen:

Det som er nytt og rart, er at nikotin er antidot mot slangegift.

Dr. Ardis sin forskning snur det offisielle narrativet om Kovid på hodet. Hvis han har rett er det liten fare for å dø om en blir naturlig smittet og syk, også om en skulle få snake venum i seg gjennom noe en drikker. Den egentlige faren er egentlig er:
# i injisere snake venum
# Å ta snake venum som «medisin».

I forrige blogg skrev eg: Det som er sannhet vil alltid komme frem. Sannhet går ofte mer stille i dørene. Sannhet vil alltid være der. Når det uklare blir klarere, så ser en sannhet.

Den kraft som mennesker har er at de KAN skape sin egen virkelighet. Dette er en sannhet som integreres gradvis for de fleste mennesker. Men for at vi skal utvikle kraft til å skape egne liv, utvikle evner til å heale oss selv, må vi leve sannhet. De som lyver for seg selv (ofte ubevisst), klarer dårlig å skille sannhet fra usannhet i den ytre verden.

as above, so below.
Dette betyr at vi skaper vår ytre verden ut fra vår indre. Skal en skape og finne sannhet i den ytre verden, starter denne reisen med å skape og finne sannhet i seg selv, eget liv.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.

UNIVERSELL SANNHET:

  1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
  2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
  3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
  4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
  5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER OSS, HEALER OSS
  6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
  7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN
  8. ALL YTRE ENDRING STARTER NÅR EN ENDRES INNENFRA
  9. INGEN KAN LÆRE GRESK FRA EN LÆRER SOM KUN KAN ITALIENSK

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no
Les om vår utdanning i systemisk samtale og BalanZe metoden på Puust.no eller på vår booking side.

Veavågen den 20. April 2022. Hildur Vea, PhD
Takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18