Team godtroende

Team godtroende består av mennesker som både mangler vilje til å sette seg inn dypt inn i saker (se saker fra begge sider), og vilje til å endre seg når ny info kommer ut. Det er trist, og urovekkende, å ta inn over seg at godtroende mennesker blir herja med og lurt helt til en selv sier NEI og STOPP.

Kunnskap er det beste våpen.

Det pågår i disse dager (og frem til 19 juni), en informasjonsturne i USA, for å informere folk om det biovåpen som er brukt mot godtroende mennesker. Gruppen som står bak er de som kjemper mot kriminalitet mot menneskeheten: Reiner Fuellmich, Judy Micovits, Patrick Wood og Richard M Fleming.

Her er en lenke med et intervju med Dr Fleming, hvor han går i dybden på forskning knyttet til den nye sykdommen, mange løgner blir eksponert. Dr. Fleming tar også opp to av reaksjonene etter stikkene: han forklarer hvorfor det er en økning i krefttilfeller, og at det ikke egentlig er immunsvikt (AIDS) som skjer.

Videoen er også en fin gjennom gang av etisk tenkning, både for helsepersonell og andre. Det er oss selv vi møter i speilet, og må face hvorvidt vi har handlet ut fra den beste forståelse vi hadde av hva som var etisk riktig, eller om en feiget ut og lot være å gjøre handlinger som vi innerst inne visste var riktige.

Mike Yeadon, er en mann, som i likhet med dr. Fleming, og Reiner Fuellmich, står opp og sier fra om det de ser som kriminalitet mot menneskeheten. De gjør dette, fordi de kan ikke noe annet. Mennesker som er forankret i kjærlighet, kan ikke se på urett uten å si fra. Her er en lenke til et intervju med Mike Yeadon, hans historie. For de som ikke kjenner Mike Yeadon, han var tidligere visepresident i Pfizer. Han går gjennom alle løgnene fra 29:00 ca. Mer interessant er at han også reiser spørsmål om globale pandemier i det hele tatt er mulig? den eneste mulighet han ser er når et virus smitter lett og sykdommen ikke er farlig, og trenger ikke gjøre noe. Hør hans forklaring (fra ca 51:00).

Veavågen den 1. mai 2022.
Hildur Vea, PhD.