Det er makt i de foldede hender

Her er to fantastiske historier om når livet vender «rångsia» til.

Jim Breuer’s: someone has to say it, er komiker. Han har i disse dager global suksess med stand up om de som angrer at de tok stikket. Han starter denne video med å takke for denne globale respons. Men han har en annen story også. Her er den. Den inneholder kloke ord til ettertanke for oss alle, særlig de som opplever at sykdom rammer, slik det gjorde med han og hans kone.

De som er kjent med alternative nyheter ved hvem dr. Madej er, og at hun var i en flycrash 27. juni 2022. Her er hennes story. Det er stor kraft i bønn!

Bønn med kraft (spirituell kraft) er en form for hjertekraft. Det er hjertekraften, ikke tankekraften, som skaper mirakler. Det er derfor det er så viktig for mennesker at en åpner opp for den indre kroppen, (velg den metoden som passer deg). Hjertekraften øker når en rydder i psyken.

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI!

Veavågen den 9. juli 2022.
Hildur Vea, PhD