Moderne russisk rulett?

Det var vanskelig å finne en passende tittel til denne blogg. Den inneholder så mye. En av de få videoer eg har valg å se flere ganger. Den er spekket av informasjon som gir resonans i meg.

Eg er enig med Lee Merritt som sier: this is THE MOST IMPORTANT interview that she’s done in the entire Covid debacle. This woman is fabulous — Indian-American, Dr. Poornima Wagh — she’s a scientist in the mold of Harold Hillman and Tom Cowan who ask “How do we know that?” when told something is so — especially when it’s “consensus science.”

Her er lenken til intervjuet mellom lege Lee Merritt og en virolog fra India Dr. Poornima Wagh. Her er gode tips hva en kan gjøre om en blir syk, og hvordan en kan forebygge sykdom.

Den gode nyhet er at det er mye vanskeligere å endre vår biologi enn det vi er opplært til å tro. Vår jobb er å ha fokus på det som gir helse, gi kroppen den næring den treger for å fungere optimalt, samt ta tak i det som stresser oss dersom vi ikke er uthvilt etter nattens søvn. Dette er den beste beskyttelse mot sykdom vi kan ha. Ca midt i, rundt 1 time snakker de om betydning av vitamin D3.

Veavågen den 22. aug 2022. Hildur Vea, PhD