Nurnberg 2 er nå under forberedelse

Å utsette andre for frykt er et våpen mennesker som ønsker å ha makt over andre ofte bruker. Hemmeligheten med å gjøre andre redde er at redde mennesker mister kontakt med sin fornuft. De er derfor mer åpne for suggesjoner, eller hjernevasking.

«Når en person er utsatt for vold, går nervesystemet i en tilstand av sjokk eller nedstengning (freeze), og en er sårbar for hypnotiske forslag, som for eksempel, noe som blir sagt til dem av deres overgriper blir fullt akseptert uten kritisk evaluering» (1).

Det som skjedde mars 2020, var et sjokk for oss alle. Ingen hadde på forhånd sett at våre myndigheter kunne opptre som en overgriper, og at agenda 2030 nå var aktivert.

Vi ble derfor alle satt ut, og vi mistet alle vår kritiske sans, da vi ble redde for å dø. Samme frykt propaganda ble brukt knyttet til det som kalles korona vaksine. Noen ble redde for å dø eller ikke reise, eller være annerledes eller smitte andre om de ikke tok stiikket. Andre ble redde for å dø eller bli syke om de tok stikket.

Et nytt begrep har oppstått: alt annet enn vaksinen (anything but the vaccine). Dette skiller befolkningen i dag, da noen knytter uventa dødsfall, og det at friske mennesker plutselig blir syke som en mulig effekt av «stikket», mens andre er åpne for alle andre forklaringer enn at stikket kan være det som gjør firske folk plutselig syke.

I dag 2, 5 år etterpå er Nurberg 2 under forberedelse. En mener nå å ha nok bevis til at hele pandemien var en plandemi, og at det såkalte stikket er både en rask og en slow killer. Her er en video hvor dr. Reiner Fuellmich forklarer hvor de står i prosessen, og litt om bevisene. Det som er interessant er at de går etter alle som har pushet disse dødelige injeksjonene.

Her er et foredrag fra Andreas Noack om Graphen oxid. Norack døde brått og uventet dagen etter at dette foredrag ble publisert. Andreas Noack var spesialist på graphen hydroxid, et stoff som både influensa og såkalte kovid vaksiner inneholder. Og som kanskje er det Graphen Oxid som er årsaken til at vi har disse stikkene, da Graphen Oxid også gjør det mulig å koble mennesker sammen med Internett. Dette vil si en kan sende frekvenser med informasjon som oppfattes av mennesket som som dets egne tanker. Hør foredraget og gjør opp din egen mening.

Moralen som bloggen starter med handler om frykt. Vi må selv ta oss ut av frykt om vi har frykt. Ingen kan gjøre dette for oss. Og det er vi selv som lider om vi tror på informasjon som er usann.

Det at mange redde skaper kaos rundt seg når andre ikke er like redde, eller mener annerledes, er også en konsekvens av frykt.

De som har fulgt min blogg over tid vet at kjærlighet er det motsatte av frykt. Kjærlighet er en tilstand som kan romme det som er, som kan akseptere det som er, og på den måten transformere det. Kun sannhet kan sette oss fri. Og kun kjærlighet kan transformere mennekser som er fanget i frykt. Og det er dette som er vårt personlige ansvar. Og ta oss ut av frykt, og gjøre de grep som skal til for at vi kan leve i kjærlighet.

Husk at også kjærlighet er twistet, da kampanjer om å få deg til å gjøre handlinger som svekker deg, er pakket inn i ord og tegn som symboliserer kjærlighet.

Veavågen den 15. september 2022.
Hildur Vea, PhD.

Kilde: Stanley Rosenberg, 2017. Accessing the healing power of the vagus nerve.

Denne blogg