7 prinsipp som gir økt helse

 1. Gjør noe daglig som styrker din energi. Vi øker vår energi når vi fungerer ut fra høyre hjerne bevissthet og tapper energi når vi fungerer ut fra venstre hjerne bevissthet. Tips: prøv de fem tibetanske ritene. Yoga, meditasjon, qigong er også metoder som gir økt energi fordi de hjelper deg å være tilstede i deg selv, i kroppen, mens en gjør øvelser.
 2. Bli kjent med deg selv. Dine kroppsreaksjoner lyver ikke, de viser deg sannhet når du lytter på rett sted (høyre hjerne bevissthet). Kroppen bekrefter sannhet med dyp ro.
 3. Uforløste følelser skaper blokkeringer i kroppens energier. Slike blokkeringer skaper på sikt sykdom. Lær deg å romme følelser (= forløse følelser). Dette er det samme som å forebygge helseplager på sikt.
 4. Å (tro på og å) leve usannhet skaper falske følelser. Ekte følelser bygger på sannhet, vanligvis noe som har skjedd. De forløses vanligvis innenfor få minutter. Falske følelser gjentas (ofte i det uendelige), og de forløses ikke, selv om de driver oss til vanvidd (ex panikkanfall). Stol på at kroppen kan vise deg sannhet. Mangler du energi, er for stressa, eller er plaget med ubehag du ikke blir kvitt, er dette din kjerne (sjel/Selv) som vil fortelle at en må endre noe. Når en har forstått beskjeden og endringen har skjedd forsvinner vanligvis plagene.
 5. De fleste mennesker kan fange opp og bli bærer av andres energier. Selv om dette er en ubevisst prosess, er det slitsomt. Typiske tegn er smerter og at en mangler krefter. Lær deg å gi slipp på følelser, ansvar, problemer og sykdom som du ikke eier selv.
 6. Spis hva du vil og gjør hva du vil, men alt du stapper inn i kroppen som ikke hører til der må renses ut om du ikke vil påføre deg selv sykdom. Det enkleste er å ta inn minst mulig inn av de stoffer kroppen ikke trenger. Men ingen kan unngå at en får i seg toksiner. Derfor husk å rensekroppen regelmessig i forhold til:
  – mat /sprøytemidler og genmodofisert mat, e- stoffer,
  – medisiner (de stoffer som er tilsatt som ikke gir ønska effekt),
  – vaksiner (alle tilsetninger som er der for å holde liv i den svekka den bakterie som vaksinen inneholder. Dør bakterien vil ikke vaksinen virke).

  HODEBRY: En vaksine består av svekka bakterie + stoffer som holder liv i bakterien.
  Når vaksinen kommer i kroppen vil den svekka bakterien aktivere ens immunforsvar. Dette er effekten av vaksinen. Dilemma er samtidig at en også har tilført kroppen stoffer som holder liv i bakterier så lengde disse stoffene er i kroppen. Derfor kan vaksiner medvirke til sykdom (mange ulike former), og til et svekka immunforsvar.

  Er du plaget av betennelser i kroppen, kan dette være tegn på kjemisk forgiftning. En blir også sliten i slike situasjoner da kroppen bruker energien på å rense toksiner, og hvis totalmengden energi er for lav, mangler en krefter til det vanlige livet.
 7. Lev i samsvar med naturens lov (natural law): Lær deg forskjellen på å leve i frykt og å leve i kjærlighet. Når en lever i sanne kjærlighet (= sannhet), vil en styrke seg selv og andre. Når en lever i frykt (bekymring, usikker, nervøs, stressa) skaper dette vanligvis kaos på sikt.

Skal du øke din helse fordi en har plager og vil bli frisk må en tenke helhetlig.
Det beste er å lære å hjelpe seg selv.
Det eneste som hjelper er faktisk det som løser opp det som skaper helseplagene.
Den kroppslige sannhet viser deg når en har nådd denne tilstand.
Begynn derfor med å lære å forstå deg selv.

Lyst å lære mer? trenger du noen å snakke med?

Tirsdag 8. nov har vi temakveld livskraft, hvor vi ser på dilemma når en trekkes i to retninger innenfra. Les mer. 18 – 21.
Søndag 4. desember har vi dagskurs 10 – 17, hvor vi jobber med å lære å forløse egne følelser. Les mer

UNIVERSELL SANNHET:

 1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
 2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
 3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
 4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
 5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
 6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
 7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN
 8. ALL YTRE ENDRING STARTER NÅR EN ENDRES INNENFRA

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no
Les om vår utdanning i systemisk samtale og BalanZe metoden på Puust.no eller på vår booking side.

Veavågen den 5. november 2022. Hildur Vea, PhD
Stor takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18