Det alle er enige om knyttet til de magiske stikk.

Det er en stor debatt kontinuering om de magiske stikkene. Befolkningen er delt i to, noen ser på stikkene som livreddende, andre som skadelige og dødelige. Dette har gitt de to gruppene stigmatiserende betegnelser. Denne blogg ser på hva vi alle er enige om.

Det alle er enige om knyttet til magiske stikk

 1. Når kroppen møter et ukjent stoff, vil den aktivere immunforsvaret for å bekjempe denne. Neste gang en møter på samme fremmede agent, går denne aktiveringen lettere. Slik kan en forhindre alvorlig sykdom.
 2. Prinsippet som de magiske stikkene bygget på er det samme som homopati bygger på. En liten svekket dose gis for å skape en effekt.
 3. Hvis det er farlig for et menneske å få en sykdom, fordi en kan dø av denne fordi en har i utgangspunktet for svakt immunforsvar, kan det være forebyggende å ta et magisk stikk, forutsatt at dette er fri for skadelige stoffer. Men dette forutsetter at en har sterkt nok immunforsvar til å tåle det magiske stikket (= at kroppen har ressurser til å prosessere dette).
 4. Forskning som viser hvor effektive magiske stikk er, kan lett gjennomføres med å sammenligne den gruppen som tar magiske stikk, med de som ikke tar slike stikk.

Dette er alle enige om.

Så til elefantene i rommet

For noen år tilbake undret det meg at det var så mange mennesker som ble sinte når en snakket om de magiske stikkene. Derfor valgte eg å sette meg inn i tema, kjøpte inn flere bøker, så flere videoer, og studerte tema så godt eg kunne. Her er det eg fant som overrasket meg. Det som var mest overraskende var at ingen snakket om dette, det ble som en elefanter i rommet.

Saken er den at skal en kunne lage magiske stikk, må en kunne holde liv i den bakterie som skal gi en immunreaksjon i kroppen. Med andre ord tilsettes det stoffer som holder liv i bakterier til stikket gis. Fjernes disse, vil den svekka bakterien dø, og vi har ingen immunreaksjon i kroppen. Dette er egentlig et uløselig dilemma. En kan nemlig ikke ta magiske stikk uten å samtidig også få i seg skadelige stoffer.

En elefante i rommet er at folk snakker forbi hverandre.

Det er ikke den svekke bakterien som gjør folk syke med kroniske sykdommer, det er de stoffer som er tilsatt for å holde liv i bakterier i kroppen. Så lenge menneske selv ikke renser ut slike stoffer blir de værende. Gode helsesykepleiere er de som samtidig kan forklare småbarnsforeldre og voksne som tar stikk hvordan de renser ut de stoffer som kan gi sykdom. Takk i ditt hjerte om du er heldig å treffe på en av disse.

I kroppen holder slike skadelige stoffer liv i bakterier som vi egentliog ønsker å bli kvitt. Når summen av toksiner overstiger immunforsvarets kapasitet til å rense dette ut, bryter deler av kroppens funksjoner sammen. Vi får da betennelser og smerter.

En annen elefant i rommet er at folk overser totalt at magiske stikk kan være en av flere faktorer som gjør folk syke.

De hetsekampanjer som nå har gått i begge retninger gjør at folk flest ikke klarer å se klart hva dette egentlig handler om.

Uansett hva vi mener eller tror, kroppen vår lyver ikke. Dens reaksjoner vil vise oss hvorvidt de magiske stikkene beskytter oss eller skaper helseproblemer for oss. KROPPEN DIN LYVER IKKE.

Målet for vårt arbeid på Balanzen er ikke å fortelle deg hva du skal tenke, men hvordan du skal tenke. Hvordan du kan lære å tenke slik at du kan bruke både din hjernekraft og din hjertekraft.

Lyst å lære mer om hjertekraft? Kom på time eller kurs. Vi tilbyr samtaler, BalanZe metoden, QHHT (kvante healing hypnose teknikk), og har spennende kurs hvor du lærer å møte deg selv, slik at katten kan vokse til den tiger du ønsker å være.

Søndag 4. desember har vi dagskurs 10 – 17, hvor vi jobber med å lære å forløse egne følelser. Les mer

UNIVERSELL SANNHET:

 1. DET SOM ER SANNHET GÅR IKKE UT PÅ DATO.
 2. DET ER KROPPENS REAKSJONER OG IKKE TANKENE VÅRE, SOM VISER OSS SANNHET
 3. DET VI GIR OPPMERKSOMHET TIL, DET VOKSER.
 4. VI BLIR SYKE NÅR VI TILFØRER KROPPEN TOKSINER.
 5. TILSTANDEN KJÆRLIGHET TRANSFORMERER, HEALER OSS
 6. SANNHET KAN BEKREFTES AV UAVHENGIGE KILDER.
 7. VI SVEKKER OSS SELV NÅR VI LEVER EN LØGN
 8. ALL YTRE ENDRING STARTER NÅR EN ENDRES INNENFRA

KUN SANNHET KAN SETTE OSS FRI.
DEL GJERNE BLOGGEN OM DU LIKER DEN

Ønsker du å bestile time til samtale. Du kan gjøre det online, via sms tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@balan-zen.no
Les om vår utdanning i systemisk samtale og BalanZe metoden på Puust.no eller på vår booking side.

Veavågen den 30. november 2022. Hildur Vea, PhD
Stor takk til deg som vippser kr 25 pr blogg, 45 66 21 18